Лакове за нокти- 75

• 48 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
аз току що си  купих този лак - и веднага го пробвах, много ми харесва!

Страхотен е!
 Аз си купувам само сини и червени лакове, другите цветове са второ качество Wink

# 166
  • USA, Steak State
Я свеж полъх от нови лица/никове.  Hug

С една самоделка съм днес, но ще показвам по-късно или утре.

# 167
  • София
Вдовичке, като не се включваш всеки ден и си мисля, че вече има радостни вести от теб. Hug Щом обаче още си сред нас, явно моментът още не е настъпил.

# 168
  • София
Ради,страхотни лакчета Heart Eyes

# 169

момичета как триете тези лакове -аз полудявам -конфетите и пясъка се чистят ужасно -направо ми идва да се откажа от тях , а са толкова красиви . Моля споделете вашите лакочестители

Светла, аз ги махам с тези лакочистители, които са с тампон в бурканчето. Топвам пръста, държа около минута и разтърквам, падат относително лесно. Но тези дни мисля да ги пробвам с отлепваща база.

# 170
Здравейте! Покрай вас реших да се регистрирам т.к. Ви следя от известно време и доста ми помогнахте в търсенето на някои лакове сега благодарение на вас вече ги имам Simple Smile надявам се скоро да успея да кача и  снимки Simple Smile

# 171
Здравейте! Покрай вас реших да се регистрирам т.к. Ви следя от известно време и доста ми помогнахте в търсенето на някои лакове сега благодарение на вас вече ги имам Simple Smile надявам се скоро да успея да кача и  снимки Simple Smile
Супер Wink Чакаме с нетърпение!

# 172
  • Велико Търново
http://anineykova.snimka.bg/daily/nails.727875.29856877              малко от новите на Перфект  Crazy

# 173
  • USA, Steak State
Може ли някой да обобщи за мен с линкове суочове на новите Пърфект ( на нокти) че се обърках.

Мия, тук съм поне до другия четвъртък.  Mr. Green

# 174
# 175
  • Ст Загора
честит Осми март , момичета !

Ивче , много хубави лакове .

# 176
Вече си имам тези красоти Simple Smile

Има ги отблизо на следващите снимки  Peace

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 01:27 от Харем стил

# 177
  • USA, Steak State
Ето ми го франкен-а. Забелязах, че като забърквам с прахчетата, лаковете стават по-малко трайни на ноктите ми. Не знам дали ефектът е същият и с новата концентрирана база.

Представям ви "Deep forest"  Mr. Green

# 178
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bouquet
Имам гел на ноктите и се притеснявам да стоя много врама с лакочистител. някой в подобна ситуация да каже как маха конфетите.

# 179
Момичета, може ли линк към базата за глитъри? Много ги харесвам, но почти не ползвам заради чистенето после.
Ивче, мисля ти сподели за капсули, с които лесно премахваш такива лакове. Май гледах някакви такива в Ебей, но сега не откривам. Ще ги покажеш ли твоите?

Честит празник, дами!

Общи условия

Активация на акаунт