Лакове за нокти- 75

• 47 431
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Момичета, здравейте Simple Smile

Имам въпрос. Запалих се по матиращите лакове, естествено почти не успях да намеря във Варна. Само на 2,3 места и то цвета, които не ми допадат. После се поразрових и видях, че има такива топ лакове. Можете ли да ми препоръчате и да ми кажете от къде мога да го закупя във Варна или поръчам чрез официален дистрибутор. Намерих на essie официалния дистрибутор, ама все пак да се допитам до по-разбиращите тук. Simple Smile Из ютуб намерих клипчета и там всеки препоръчва топ лака на China Glaze, но него въобще не знам как да намеря тук.

Виж тук
https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0 … 2/165820500104372

Матиращия топ на Римел е хубав - провери в Лили, ДМ и Елитис, както и в парфюмерии със стелаж на марката. Няма начин да няма. Peace

# 376
  • Варна
Благодаря ви момичета, Елитис и Дм проверих, няма Римел . Лили ще проверя тези дни, дано имам късмет.Simple Smile

# 377
  • София
Благодаря ви момичета, Елитис и Дм проверих, няма Римел . Лили ще проверя тези дни, дано имам късмет.Simple Smile

Rimel има само в Lilly и DM!!! Simple Smile

# 378
  • Варна
Момичета, здравейте Simple Smile

Имам въпрос. Запалих се по матиращите лакове, естествено почти не успях да намеря във Варна. Само на 2,3 места и то цвета, които не ми допадат. После се поразрових и видях, че има такива топ лакове. Можете ли да ми препоръчате и да ми кажете от къде мога да го закупя във Варна или поръчам чрез официален дистрибутор. Намерих на essie официалния дистрибутор, ама все пак да се допитам до по-разбиращите тук. Simple Smile Из ютуб намерих клипчета и там всеки препоръчва топ лака на China Glaze, но него въобще не знам как да намеря тук.

Сисии,матови лакове освен на Флормар,има и на Мода все още в едно магазинче на Чаталджа.Чайна във Варна се продава там където и Еси-на Червения площад в магазин Вишнев цвят.А за Римел-ако не намериш,а много го искаш-обади се.Имам един излишен. 

# 379
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Rimmel има и в Елитис + Dm +Lilly

# 380
  • София

Rimmel има и в Елитис + Dm +Lilly

В "Елитис " В София съм виждала само продукти на Essence. Сигурно има и на Rimel. Simple Smile

# 381
  • Варна
Да, то Римел си има, просто този матов топ го няма Simple Smile
Albra, благодаря. Това магазинче на Чаталджа къде точно се намира?

# 382
  • Ст Загора
Сисии , не бързай да си взимаш матовия топ ма Римел имаше две мацки даже ако не се лъжа едната беше Иив Мортиша , които казаха , че нещо като го сложили и не им правил матов ефект . Едната даже беше си взела нов , като си е мислела , че този които е имала е стоял много в тях и затова не става вече , но и новия не ставал . Аз това помня .

# 383
  • София
Прави си матов ефект, моя скоро го купувах. Минус е, че на моите нокти не се задържа дълго. Купих го от Дъглас.

# 384
  • Ст Загора
Е да беше много хвален , но на скоро това прочетох  и реших да кажа , иначе има и топ на Манхатън които имам      
Скрит текст:

# 385
  • Казанлък
За мен Голдън Роуз Jolly Jewels 110 е бяла основа с черни малки и по-големи червени глитъри.  Peace Къде го видяхте синьо  newsm78 ?

# 386
  • USA, Steak State
Ето го Elation generation от новата колекция на марката. Нямах слънце днес, а и утре не се очертава да има, а бързам да го снимам преди да се обели.

# 387
Аз съм ползвала на перфект такъв и на виктория. Съдържа витамин А,Е, С, В5. предполагам, че и други фирми го имат Simple Smile

# 388
  • София
ГР също имат база за нокти на витаминна основа. И е много добра. Simple Smile

# 389
Ето го Elation generation от новата колекция на марката. Нямах слънце днес, а и утре не се очертава да има, а бързам да го снимам преди да се обели.

Aууу , толкова е сочен този лак  Crazy Страхотен е !! Много ти отива   Heart Eyes
Веднага влиза в уиш листа ми

Общи условия

Активация на акаунт