Лакове за нокти- 75

• 47 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Да, то Римел си има, просто този матов топ го няма Simple Smile
Albra, благодаря. Това магазинче на Чаталджа къде точно се намира?

Сисии,магазинчето на Чаталджа се намира до марковата парфюмерия на пазара,но не на главната,а в посока навътре към самия пазар-веднага след като завиеш покрай парфюмерията.Дано разбра нещо   Laughing   Hug

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 12:14 от Albra

# 391
Вдовичке, много е хубаво Орлито. Heart Eyes

Маникюрът, с който смятам да посетя утревечершния Swedish Empire Tour:

# 392
Маникюрът, с който смятам да посетя утревечершния Swedish Empire Tour:

Еее, на Сабатон ли ще ходиш.....  superuu smile3501

# 393
Скрит текст:
Lemy, да!  superuu  jumpuu

# 394
  • Стара Загора

# 395
  • Варна
nasito8988, мерси, отказа ме, определено.
Albra, утре отивам да го търся  Grinning мерси и на теб Simple Smile

iv4enceto_91, това шаблони ли са? Много сладко

# 396
  • Стара Загора
Идея си нямам. Видях го случайно и постнах понеже ми хареса. Heart Eyes

Току що се лакирах с един страхотен Есенс от двойните - 01 It's two bright. Нанася се като масло, на 2 слоя покрива перфектно и без топ има огледален блясък. Изсъхна сравнително бързо, а ефекта му е вълшебен. Четката също е много удобна, скоро не съм се лакирала толкова чисто. Heart Eyes

Албумчето с останалите снимки http://ivchencetordv.snimka.bg/other/essence-season-of-extremes- … t-quot.738579.all

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 17:38 от iv4enceto_91

# 397
  • Belgium
Вдович, страхотен е лака  Heart Eyes

Прилича ли си със Zoya Blaze или само на мен така ми се струва?

Какво ще кажете за такъв пръстен?  Laughing

Скрит текст:

# 398
  • USA, Steak State
Лу, нямат нищо общо мила. Яд ме е, че нямам слънчева светлина, но когато го сложа пак и имам слънце ще го нащракам и добавя в галерията.
Цветът е динен, но не на пълна зряла диня, а на все още розова таква. Много е красив, но е желе. Не помня дали ти или Ивчето не си падахте по желета...

# 399
  • Стара Загора
Лу, Зоята е тъмночервена, а този розов и като завършеци ми изглеждат различни. Grinning

Аз, аз Ел не обичам желета. Flutter Laughing

# 400
  • Belgium
Еййй значи вместо да ми кажете, че нямам нужда и от двата, вие ще ме карате да поръчвам и Орлито  hahaha

Вдовичке, а как са новите Диори? Да ги суочнеш скоро ако имаш възможност  Hug

# 401
  • USA, Steak State
Диорите не съм ги получила още ( поръчах ги онлайн предвид това, че в момента съм закотвена с бебе вкъщи), но при първа възможност ще се натъкмя с тях и ще покажа.

Нещо ново и интересно да пускат скоро? Сякаш гледах някакви Шанели...

# 402
Диорите не съм ги получила още ( поръчах ги онлайн предвид това, че в момента съм закотвена с бебе вкъщи), но при първа възможност ще се натъкмя с тях и ще покажа.

Нещо ново и интересно да пускат скоро? Сякаш гледах някакви Шанели...

Имам само един Шанел-Малис, но изобщо не съм доволна от качеството. Почна да ми се бели по връхчетата още на 3 ден, а не съм нито чистила нито мила чинии Simple Smile
Очаквах много повече от Шанел, но честно казано съм разочарована, така че предпочитам ОПИ.

# 403
  • USA, Steak State
Имам Малис и няколко от култовите цветове на макрата, при мен държат колкото всяка друга марка- 2-3 дни. Аз и на толкова си сменям лака, така че ми е все тая. Simple Smile

# 404
Не знам, но ОПИ и разни други лакове, които са доста по евтини от Шанел ми траят къде къде повече Simple Smile
Както и да е, оставам си на по евтини варианти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт