Лакове за нокти- 75

• 47 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Den Haag
благодаря ви момичета
Диана 925 е
Извинявай, но да не си объркала номерчето?  Rolling Eyes Разглеждах блога и там май пише 929 .

# 526
  • София/Бургас
Момичета, бързам да споделя какво научих току що- Перфект щели да пускат пясъчни лакове в ярки цветове. Crazy От другия месец ги пускали на пазара. Heart Eyes

Перфект имат ли пясъци въобще или това ще им бъде първата серия такива ? Ако да - има ли цветове като Опитата на Марая (имаше едно много хубаво червено-черно) ? 

# 527
Момичета, бързам да споделя какво научих току що- Перфект щели да пускат пясъчни лакове в ярки цветове. Crazy От другия месец ги пускали на пазара. Heart Eyes

Перфект имат ли пясъци въобще или това ще им бъде първата серия такива ? Ако да - има ли цветове като Опитата на Марая (имаше едно много хубаво червено-черно) ? 
Нямат пясъци за момента, това ще им е за сефте.  Laughing Peace

# 528
Нови лакчета (и не само) от Катрис. Мисля, че само хайверените топ лакове са показвани, но все пак се извинявам ако повтарям ..

http://nailderellanails.blogspot.com/2013/03/le-geometrix-candy- … k-by-catrice.html
Има доста съблазнителни неща . Хареса ми ружа от Candy Shock  колекцията  Crazy

# 529
  • София/Бургас

Нямат пясъци за момента, това ще им е за сефте.  Laughing Peace

Благодаря!   bouquet
Ще чакам с нетърпение.

# 530
http://shortandsweetintexas.wordpress.com/2013/02/21/milani-text … h-tainted-in-red/
много ми харесаха тези пясъчни лакове
И да се похваля днес си взех пясъчен на China glaze bump and grind и един холограмен тъмно син но наистина не правят кой знае каква дъга странно

# 531
  • USA, Steak State
Ето го Diablotine от пролетната колекция

Връщам се да ви чета.

# 532
Паяче, заболя ме сърцето Heart Eyes Whistling

# 533
  • USA, Steak State
Страхотен е, никога не съм харесвала цвят толкова много!

Леле Диор ще ме разорят, тия летните са жестоки, но сякаш зеленият шимър ми напомня на някой друг, но не мога да се сетя на кой.

Катрис и те не се излагат, този динения лак много ми допадна. Аз нали все на такива цветове налитам.  Mr. Green

# 534

Ето го Diablotine от пролетната колекция

http://theblackwidowsplace.com/wp-content/gallery/diablotine/imag1909.jpg

Връщам се да ви чета.

Чуден е! Ще чакам да покажеш и Delice. Тези лакове на всички снимки ми изглеждат различни - трябва да се замъкна да ги видя на живо.

# 535
  • USA, Steak State
Това е почти реалния цвят. Сега и аз го гледах в нета, на доста снимки е някак блед, а реално си е ярък дори почти неонов.

# 536
# 537
  • UK
Днес получих два лака подарък, ГР 121 от новите и някакъв W7 който не бях чувала, но пък е разкошна красота, синьо/лилав брокат... За съжаление единствената му снимка в интернет няма много общо с него... http://www.fragrancemad.com/images/full/016076.png

# 538
  • Казанлък
Одеве се лакирах със Zoya Blaze. Страхотен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Май повече ми харесва от Аурора. Не успях да му уловя реалния цвят обаче и утре, ако е по-хубаво времето ще се пробвам пак. Излиза доста тъмен, а всъщност е сочна и добре узряла череша според мен  Crazy Много се влюбих  Heart Eyes

Диора на TheBlackWidow е трепач!

# 539
  • София
Честито за новите придобивки. И аз си имам една-  Zoya Charla. В последствие разбрах, че си има бюджетен събрат, ама след дъжд качулка. Тези пролетни Диори дали ще са лимитирана серия? Чудя се дали да не си направя устата на приятелка от САЩ да ми купи, макар че в момента е меко казано неудобно за подобно нещо. Чакам с нетърпение и другите снимки на тази серия. Вдовичке,  според теб, кой лак е най-впечатляващ?

Общи условия

Активация на акаунт