Лакове за нокти- 75

• 47 427
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София/Бургас
Дами,
къде в Бургас могат да се купят лакове на Пастел ?

Предварително благодаря!
  bouquet

# 496
  • София/Дружба
Дами,
къде в Бургас могат да се купят лакове на Пастел ?

Предварително благодаря!
  bouquet

Има 2 магазина Collete в Бургас, но ми се струва, че есента ги затвориха (не ми е ясна политиката им на тия магазини). Единия е след Макдоналдс на Тройката, а другия е на ул. Александровкса, като тръгнеш към Морската градина, и към средата на улицата започваш да гледаш само в ляво  Mr. Green

# 497
  • София/Бургас
solley, благодаря!   bouquet
Днес по случайност бях в този на ул. Александровска към Морската градина и нямаше номера, който търсех.
Други магазини, които да работят с марката има ли (мога да отида навсякъде в града)?
Издирвам си номер 41.

# 498
  • София/Дружба
ChemistryLady няма други, само тези двата са. Другия до Макдоналдс дали все още го има? Аз от там съм купувала, може да попиташ и кога ще имат ново зареждане, за да отидеш като има всичко.

# 499
Мернах във Facebook, че в Мориа вече има Zoya Pixie Dust. Някой да знае случайно каква им е цената там?

# 500
  • София/Бургас
ChemistryLady няма други, само тези двата са. Другия до Макдоналдс дали все още го има? Аз от там съм купувала, може да попиташ и кога ще имат ново зареждане, за да отидеш като има всичко.

Благодаря за предложението, но май днес като минах от там не видях магазина. Аз се оглеждах, защото имах спомени за магазин близо до Макдоналдс. Ще проверя пак в другия магазин дали го има и ако не ще го търся като се върна в София.

# 501
  • Стара Загора
Искам да попитам нещо свързано с маникюра - забелязах, че като поставям топ лак след няколко дена лакът се напуква под топ лака. На какво може да се дължи това?  

Моя е същата история в момента. И в случая съм сигурна че е от топа. Иначе ми се е случвало когато си пресрещна нокът и той се огъне от удара, но е момента се случва на повече от 1 нокът,а и забелязах след 2 дена да ми се напуква лака по този начин от както си смених топа. В момента съм с този на Констанс Карол.

Преди сякаш не съм забелязвала да става така. В момента имам два топа - Golden Rose Gel и Look и Perfect Speed Dry. И с двата май става така. Rolling Eyes

# 502
  • София/Бургас
Искам да попитам нещо свързано с маникюра - забелязах, че като поставям топ лак след няколко дена лакът се напуква под топ лака. На какво може да се дължи това?  
Моя е същата история в момента. И в случая съм сигурна че е от топа. Иначе ми се е случвало когато си пресрещна нокът и той се огъне от удара, но е момента се случва на повече от 1 нокът,а и забелязах след 2 дена да ми се напуква лака по този начин от както си смених топа. В момента съм с този на Констанс Карол.

Преди сякаш не съм забелязвала да става така. В момента имам два топа - Golden Rose Gel и Look и Perfect Speed Dry. И с двата май става така. Rolling Eyes

И при мен се появи същото на второто шише на Golden Rose Gel Look. Това ми беше любимия топ лак - имаше страшен блясък, издържаше по 5 дни без проблем. Обаче какво става с него, след като купих второто шише не знам.
Сега съм с другият им нов топ лак Quick Dry Top Coat. Не съм доволна много от него - никакъв блясък, издържа по-малко и най-лошото в момента, в който се докосне четката на топа с лака от нокътя, тя се оцветява (съответно и лака в шишето се оцветява колкото и да се опитваш да чистиш с лакочистител четката). Също така не се нанася гладко и стой на линии.

# 503
  • sofiq
Мернах във Facebook, че в Мориа вече има Zoya Pixie Dust. Някой да знае случайно каква им е цената там?

вчера минах през магазина и ми казаха,че до края на седмицата чакат да пристигнат лаковете Зоя,цената ще е 20 лева Peace

# 504

вчера минах през магазина и ми казаха,че до края на седмицата чакат да пристигнат лаковете Зоя,цената ще е 20 лева Peace
Хохохо, чудно; благодаря много Crazy

# 505
  • Пловдив
Това второто за кожичките с шпатулка ли е вътре?
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/19/

Не, с четка е.

# 506
Момичета, бързам да споделя какво научих току що- Перфект щели да пускат пясъчни лакове в ярки цветове. Crazy От другия месец ги пускали на пазара. Heart Eyes

# 507
Момичета, бързам да споделя какво научих току що- Перфект щели да пускат пясъчни лакове в ярки цветове. Crazy От другия месец ги пускали на пазара. Heart Eyes

Супеееерррр!!!!  Heart Eyes

# 508
  • София
благодаря ви момичета
Диана 925 е

# 509
Ето ги Аурите мацнати на дисплей

И не помня кой ме питаше вчера за ГР 118, ето го и него на дисплей- http://media.snimka.bg/s1/1860/029963627-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1860/029963631-big.jpg?r=0

Общи условия

Активация на акаунт