Лакове за нокти- 75

• 47 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Това второто за кожичките с шпатулка ли е вътре?
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/19/

# 481
Търся помощ относно този лак-Essie Size Matters, препоръчайте ми някой такъв от по-бюджетните марки?

Извинявам се, че нахлувам така, но следя темата и мисля, че мога да помогна.
Lemy, Flormar Supermatte M107 мисля, че е подобен. Може да погледнеш и Impala Expert 37, но от мини-тата, в квадратните шишенца, също е подобен, но е малко по-керемиден.
Мерси  bouquet

# 482
  • Ст Загора
След около 2 седмична пауза от лакове , понеже от една седмица съм болна днес се лакирах . Та сложих първо КА 263 и розово мате на Габрини  , но КА - то се развали , та го смених с 2 други лака - КА 677 и белия Бруклин 03 , интересно стана .

Покажи снимки  Simple Smile Hug
ще покажа , по - късно обаче  Simple Smile

# 483
Radi, червения прилича ли на Ring in the red?
Mисля, че даже са 1:1 Peace

Radi, никъде не намирам 118 номер из нета как седи на нокти. Би ли ми го описала:))
Прозрачна база с малки сребърни и черни глитърчета и по- големи черни и бели. Peace

Днес си получих и една награда от конкурс- 4 лакчета на Аура - http://media.snimka.bg/s1/1858/029960253.jpg?r=0
А също и тези красотички, на които скоро ще правя ревю Crazy Heart Eyes

# 484
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Radi, червения прилича ли на Ring in the red?
Mисля, че даже са 1:1 Peace

Radi, никъде не намирам 118 номер из нета как седи на нокти. Би ли ми го описала:))
Прозрачна база с малки сребърни и черни глитърчета и по- големи черни и бели. Peace

Днес си получих и една награда от конкурс- 4 лакчета на Аура - http://media.snimka.bg/s1/1858/029960253.jpg?r=0

Тъмно синьото е ауууууу... да го покажеш на нокти  Crazy

# 485
Момичета, мерси за насоките към Мория  Hug

# 486
  • Стара Загора
Ради, синята Аура да покажеш задължително. Heart Eyes Преди време я бях харесала много, но не я открих на техен щанд.
И завид за Флормарите. Twisted Evil Mr. Green Hug

# 487
  • Стара Загора
Искам да попитам нещо свързано с маникюра - забелязах, че като поставям топ лак след няколко дена лакът се напуква под топ лака. На какво може да се дължи това?  

# 488
Ради, синята Аура да покажеш задължително. Heart Eyes Преди време я бях харесала много, но не я открих на техен щанд.
И завид за Флормарите. Twisted Evil Mr. Green Hug
newsm48 Eдин път и аз да се вредя с нещо желано Mr. Green
Аурите са страхотни и 4-те, но на тази снимка не се вижда грам от ефекта им. Утре на светло ще ги снимам на дисплей където ги мацнах да ги видите, а като имам възможност ще покажа и на нокти синия. Hug

# 489
  • София
Искам да попитам нещо свързано с маникюра - забелязах, че като поставям топ лак след няколко дена лакът се напуква под топ лака. На какво може да се дължи това?  

Моя е същата история в момента. И в случая съм сигурна че е от топа. Иначе ми се е случвало когато си пресрещна нокът и той се огъне от удара, но е момента се случва на повече от 1 нокът,а и забелязах след 2 дена да ми се напуква лака по този начин от както си смених топа. В момента съм с този на Констанс Карол.

# 490
  • USA, Steak State
Тъккмо ми дойдоха Диорите, малко по-късно ще се лакирам с единия и утре ще показвам. Simple Smile

# 491
  • София
Тъккмо ми дойдоха Диорите, малко по-късно ще се лакирам с единия и утре ще показвам. Simple Smile
Супер, а тези Диори дали ще пристигнат и на българска земя.

# 492
Супер, а тези Диори дали ще пристигнат и на българска земя.
Най-вероятно не. Диор казаха, че вече в България ще внасят само пролетна и есенна колекция. Peace

# 493
  • USA, Steak State
http://www.alllacqueredup.com/2013/03/opi-bond-girls-liquid-sand … html#.UUoQquvuVe4

С напукващ топ, пясъците изглеждат доста странно.

# 494
  • София
Е, те най-хубавото ще го пропуснат.

Общи условия

Активация на акаунт