Лакове за нокти- 75

• 47 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Момичета, като вещи в областта моля за вашето мнениe.
Какво да си взема от тези лакове?! Искам качествен топ лак, който по възможност да съхне бързо. Целта е основен цвят 2 слоя, покривен 1 слой и нужна ли ми е база тогава, четири слоя не е ли много?!
Този комбинирания база и топ в едно START TO FINISH добър ли е, има и много изгодни комплекти топ лак+ лак база, първите два лака на цената на един START TO FINISH, та какво ще ме посъветвате да взема... От Ebay ще поръчвам.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 21:37 от avianda

# 557
  • София
Не са много четири слоя, просто цветния лак няма да го напластяваш. Понякога, когато лакът не е покривен, може да сложиш и трети слой основен лак. Мога да кажа само за основата, че е добра и за първия топ, за който съм чела само лоши неща. Sunglasses

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 20:51 от mia1

# 558
  • sofiq
Днес посетих новия Елитис в София и се изненадах,че в магазина продават Опи,има и пясъчните лакове  Peace

ето и един свежарски маниюр напук на гадното време навън с един от любимите лакове Peace
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10200141061187989& … &notif_t=like
http://tediata.blogspot.com/2013/03/china-glaze-flip-flop-fantasy.html

# 559
Днес минах през Мориa и бях почти решила да взема Stay the Night... Обаче има нещо в него, което ме кара да мисля, че няма да го нося и това е... сигурно черното  newsm78
Но! Тамън зареждаха новичкия си щанд на Зоя  Mr. Green
Ето тези две красавици се прибраха с мен - Chyna и Charisma  Heart Eyes

Пясъците им всички са страхотни. А нямам и търпение и за белия (Solitaire) от Бонд момичетата на ОПИ  Crazy

placholina, ще чакаме да покажеш кожените ноктета  Heart Eyes
Вдович, Диорът ти стои феноменално!  Crazy

PS От началото на април в БГ ще има и Еси, макар да не се знае още в кои магазини: http://www.facebook.com/essie.bulgaria?ref=ts&fref=ts

# 560
Bunnylicious честито .Кои пясъци имаше на Зоя ?
Бързо действат от Мориа  Wink - миналата седмица казаха че още са в преговори с вносителите и не се знае нищо. ThinkingБраво  bowuu

Ще щракна кожения ефект - аз пробвах на  шаблон  и седи  много интересно.Лошото е  -  че с тези черепи ще трябва да ми зачислят и  камериерка да ме облича и съблича. Joy Не залепват плътно за нокътя и ще закачат отстрани - но трай бабо за хубост. Flutter Mr. Green

# 561
Кефят ме от Мория, добре слушат съвети! Whistling Сега остава само и за Сиате да успеят, може и за други атрактивни марки. Дано!

# 562
Bunnylicious честито .Кои пясъци имаше на Зоя ?

Всички, освен червения, който беше единствен  Wink

Аз ги питах за Еси, но явно имат лош опит с Л'ореал и казаха, че с тях никога нямало да работят  Crazy

# 563
Благодаря .  bouquet
Ами то и Зоя и Чайна не е малко .Стига засега - че няма смогване с тези пролетни колекции. ooooh! Money Money

Тези пише в страницата им във Фейсбук - че също ги има .Но нещо  не са точно като пясък - дали защото с без блескулки ?
Скрит текст:

# 564
  • Стара Загора
Днес минах през Мориa и бях почти решила да взема Stay the Night... Обаче има нещо в него, което ме кара да мисля, че няма да го нося и това е... сигурно черното  newsm78
Но! Тамън зареждаха новичкия си щанд на Зоя  Mr. Green
Ето тези две красавици се прибраха с мен - Chyna и Charisma  Heart Eyes

Пясъците им всички са страхотни. А нямам и търпение и за белия (Solitaire) от Бонд момичетата на ОПИ  Crazy

Честито и да покажеш как стоят при теб. Wink Hug Особено Charisma. Whistling

Белия пясък очудващо и на мен ми хареса, макар да съм леко на вие с този цвят. Crazy

# 565
Много ми харесва белия пясък на Опи. Лошото е, че ми харесват и оранжевия и розовите от пясъчната колекция на Чайна. Откачих нещо. Whistling

# 566
  • Стара Загора
Сега погледнах, че белия е един от минитата и вероятно ще взема тях. Големите са ми много, едва ли ще ги сложа повече от 3-4 пъти. Whistling
Напоследък нещо, с което съм се лакирала по веднъж и сложа за втори, вече ми е писнало и не ми се носи. ooooh!
А пясъчните Чайни са по-различни като гледам от тези на Опи. Приличат ми на тези на Кико, но все пак трябва да се видят на живо и да се прецени.

Скрит текст:

За щастие никой не ме грабва засега. Crazy Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 09:35 от iv4enceto_91

# 567
  • Велико Търново
Ивче къде ги гледа минитата да ги видя и аз ,че това беличкото  Hug

# 568
# 569
На мен също ми харесват Чайните   Heart Eyes Heart Eyes - но мисля да спра за малко с лаковите покупки   ooooh! - че нещо напоследък се увлякох. ooooh! Money

Нарочно ще чистя в къщи  Naughty Crossing Arms  - за да не ходя до Мориа. Joy

Белият пясък на Опи - обаче го искам  Twisted Evil  - нищо че и аз като Ивчето не съм много на ти с бялото по ноктите. Sick

Общи условия

Активация на акаунт