Лакове за нокти- 75

• 47 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Днес посетих новия Елитис в София и се изненадах,че в магазина продават Опи,има и пясъчните лакове  Peace
Къде се намира този нов Елитис?

# 571
  • Стара Загора
Ивче къде ги гледа минитата да ги видя и аз ,че това беличкото  Hug

В транса, но още ги няма налични за поръчка. Предполагам, че следващия месец ще са.

Плачи, Mr. Green и като изчистиш ще отидеш до Мориа. Да се наградиш. Whistling  Mr. Green smile3534
Виж моя уишлист колко е кратък, твоя сигурно е още по-по, а и имаш в пъти по-малко от мен, така че ти е позволено. Joy

Скрит текст:

Сиси, чуден е холограма. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 09:50 от iv4enceto_91

# 572
Днес посетих новия Елитис в София и се изненадах,че в магазина продават Опи,има и пясъчните лакове  Peace

Доколкото разбрах в халите на мястото на Манията (слизаш с ескалатора... вдясно се пада), но така чух по радиото, не съм ходила още  Mr. Green

# 573
  • София
и пете ми харесват  Heart Eyes

Blue - Blueberry Muffin
Purple - Grape Juice
Pink - Strawberry Tart
Yellow - Banana Split
Green - Apple Pie

# 574
  • Стара Загора
Нещо шаренко

Скрит текст:

# 575

Доколкото разбрах в халите на мястото на Манията (слизаш с ескалатора... вдясно се пада), но така чух по радиото, не съм ходила още  Mr. Green
Мерси.

# 576
  • UK
Ето това си сложих снощи:
Скрит текст:

# 577
  • sofiq

Мерси.

чак сега влизам и виждам че си питала,там е да Peace

# 578
  • Belgium
Днес си взех този комплект  за кожен маникюр.
Скрит текст:
http://3.bp.blogspot.com/-9u3C1UdZ_GM/UUDwJGFuG7I/AAAAAAAAcFM/kR … s+Soho+Mews+2.jpg

Маци, дай моля те после отзив за коплекта. Падат ли лесно черепчетата и закачат ли се много за дрехите. А в черно имаше ли го?  Laughing

# 579
Намерих хайвера на Флормар - на пазара в Люлин - 8 лева, който го интересува ще обеснявам къде точно Mr. Green

# 580
  • Стара Загора
sysko скоро се колебаеше между Зоя Али и Лейла. Вчера ровейки из кутиите видях, че Али ми е тук и сега направих сравнение между двете. Али отива наистина към кораловото, а Лейла е по-розова, но нямат кой знае каква разлика. Яд ме е, че дъвката на Моделс ми я няма, както и Пунша, да ги сравня с тях.

Али е вдясно, Лейла вляво - впрочем надписах под снимките, защото на някои се пада обратно.

http://www.snimka.bg/?album;aid=740032

# 581
  • UK
Хайвера на Флормар го има и в един магазин на кръстовището на Гоце Делчев и България. Simple Smile

# 582
Плачи, Mr. Green и като изчистиш ще отидеш до Мориа. Да се наградиш. Whistling  Mr. Green smile3534
Виж моя уишлист колко е кратък, твоя сигурно е още по-по, а и имаш в пъти по-малко от мен, така че ти е позволено. Joy
Скрит текст:

Ооо мило аз се наградих с едни обици преди чистенето още. Whistling Mr. Green

Моя списък не е толкова дълъг - искам само летните лакове на Диор  Heart Eyes Heart Eyes
 - които естественнно няма да дойдат тук   Crossing Arms и кроя пъклени планове да се сдобия с тях. Twisted Evil Twisted Evil

http://3.bp.blogspot.com/-9u3C1UdZ_GM/UUDwJGFuG7I/AAAAAAAAcFM/kR … s+Soho+Mews+2.jpg
Маци, дай моля те после отзив за коплекта. Падат ли лесно черепчетата и закачат ли се много за дрехите. А в черно имаше ли го?  Laughing

Нямаше го в черно .Със сигурност ще закачат - защото не са обли .

# 583
И аз си мечтая за белия пясък на Опи.  Mr. Green

# 584
  • МАРС
Ивче, много хубаво сравнение си направила.
Благодаря!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт