Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 584
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
http://www.frognews.bg/news_47852/Haremat_seks_zmii_smart_i_Koran/

То сапуна едно на ръка, ама ръкавиците с които ги търкат са ужасни, може от там да е получила кожните си проблеми Хюрем.Сега разбрах защо са умирали от студ, видно е от статията по-горе.А защо всичките са толкова дебели, ами защото Шугър бейби ги е черпил нонстоп със сладкотии.Харемът е идеалното място за угояване на женското тяло, пък и тогава са се харесвали по-пищните жени/а не видях нито една такава в сериала/.А дали в харема е имало лесбийки, това няма да го коментирам, но не е изключено.

http://www.google.bg/url?q=http://kultura.bg/web/%25D0%25B2%25D0 … Z9STEDuUWf5LWfTaw

Тук има статия за сериала, но не мога да я отворя, защото ми прекъсва страницата

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 11:25 от gitadam

# 481
  • Плевен
Добро утро от мен! Знам, че за повечето е добър ден  Grinning, но за мен е още утро!  Joy

Вчера ви оставих на 17 страница, а днес сте  на 32!!! Докато ви изчетааа...  Laughing
Опитах да си набележа на кого да благодаря, ама станахте мнооого!
За това - БЛАГОДАРЯ за клипчето (по-специално за превода от руски), за снимките и за невероятните ви стихотворения!  newsm51
Другото не искам да коментирам!
И се надявам тази вечер също да сте толкова активни!  Wink
 Hug Hug Hug

Скрит текст:
Между другото и аз съм новачка в темата, но  се опитвам да се сплотя с вас!  Hug

# 482
Добро утро от мен! Знам, че за повечето е добър ден  Grinning, но за мен е още утро!  Joy

Вчера ви оставих на 17 страница, а днес сте  на 32!!! Докато ви изчетааа...  Laughing
Опитах да си набележа на кого да благодаря, ама станахте мнооого!
За това - БЛАГОДАРЯ за клипчето (по-специално за превода от руски), за снимките и за невероятните ви стихотворения!  newsm51
Другото не искам да коментирам!
И се надявам тази вечер също да сте толкова активни!  Wink
 Hug Hug Hug

Скрит текст:
Между другото и аз съм новачка в темата, но  се опитвам да се сплотя с вас!  Hug

Все някой,някога е бил нов някъде..

# 483
Най - после попаднах на снимката без надпис Peace Grinning

# 484
gitadam,   bouquet много хубави читанки си ни нагласила, ама много дълги, бе душко,
и са пълни с едни такива неща, дето все ни ядосват като гледаме сценарните тъпни. Това хасекито за нищо го нямат. #Cussing out
Сега обаче ме е зачоплила една друга линия, нещо не стоплям много, каква е крайната цел на Шахвампир в отношенията й с Кадията. Струва ми се, че гони някаква нейна конспирация, а пък и той се изучи да върти очи многозначително. Накъде вървят нещата според вас newsm78

# 485
За ШАХ е останало в историята, че след развода с Машалата, се е занимавала с благотворителност,
Как ще го извъртят сценаристите.........и Салиха не знае Laughing

# 486

Lilims, поздравления за находката!   bouquet
Това е една от най-сладките снимки на Халит от 2013 г.!!! Hug Hug Hug

belbel4e, чудесно си измислила името Шахвампир!  Peace Трудно ми беше това Шахууууу-бан. Joy Joy Joy Чудя се само, след като не обича мъжа си, за какво й е да става главен везир? newsm78 Макар че именно затова тя върти номерата с кадията - иначе няма за какво. ooooh!

А какво става с жените на главните везири, в случай че се провалят и ги екзекутират? И Шахвампира ли ще изпратят в някоя далечна провинция? newsm78 За какво ли им е тогава  да се натискат за това везирство? newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes

# 487
Хасеки, искаш да кажеш, че е искрена ли?! Направо не мога да го повярвам, че тоя лисунгер е способен на такова нещо newsm78 въпреки че видяхме как се впечатли от хербаризирания "сюмбюл" ... знае ли се, може пък Машалата ако я е побийвал да й е наместил чарковете и да се очовечи...

# 488
Хайде малко фън преди филма с тази "анкетка" :
Къде е скрито изгубеното съкровище на Ибрахим?

1. В пещера -Монтекристо в Средиземно море.
2 .В диамантеният фонд на Русия
3. В един от "12-те стола" в бившата трапезария на Хатиджови
4. В пещерата на Али-Баба  някъде в Персия в съндъка на Ферузето
5. В националната банка на Швейцария
6. В златни запаси на  Съединените щати
7. В София под лъвов мост
8. В една от пирамидите на египетските фараони
9. В Парга  в дружество"Лов и риболов"
10. В недрата на Рила планина
11.Хюрем ги крие във дюшека за фонд "И аз съм човек"
12.Сюмбюл& Гюл& Шекер ще правят цех "Захарно петле"
13.Друго сподели в темата
ПП.Приемат се всякакви версии Wink

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 14:56 от trendafilka

# 489

За фенките на Мерием. Peace

# 490
е то е ясно за какво се бори, акчета и теманета, от както свят светува - все това е. Въпреки, че си права - тия неща тя си ги има, даже според класацията ако не би била женена щеше да е на по-висок ранг, защо ли наистина толкова бута оня козел. А може би е сладкото чувство да си кукловод.... smile3554 и да определяш правилата на играта

# 491
Ааааа, Аз писах, че в историята така е останало.
Тази Кривоустата може и да не е искрена. Врънка съдията, защото знае, че Султана се съветва с него- демек може и да помогне , когато и потрябва.

Много е трудно да разграничаваме истината от фикцията ooooh! Whistling

# 492
  • Истанбул
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2013/03/06/meryem-uzerli-evleniyor

Мерйем Узерли обяви, че веднага след финала на ВВ ще сключат брак, с Джан Атеш  Grinning

# 493
Хайде малко фън преди филма с тази "анкетка" :
Къде е скрито изгубеното съкровище на Ибрахим?

1. В пещера -Монтекристо в Средиземно море.
2 .В диамантеният фонд на Русия
3. В един от "12-те стола" в бившата трапезария на Хатиджови
4. В пещерата на Али-Баба  някъде в Персия
5. В националната банка на Швейцария
6. В златни запаси на  Съединените щати
7. В София под лъвов мост
8. В една от пирамидите на египетските фараони
9. В Парга  в дружество"Лов и риболов"
10. В недрата на Рила планина
11.Хюрем ги крие във дюшека за фонд "И аз съм човек"
12.Сюмбюл& Гюл& Шекер ще правят цех "Захарно петле"
13.Друго сподели в темата
ПП.Приемат се всякакви версии Wink

Верни отговори 3 и 11. Ясно е, че Хюрем ги крие в един от "12 стола". Също така е очевидно, че Гюл и Сюмбюл "случайно" ще ги намерят. Сигурно е, че ще инвестират в сладкарница "Захарно петле", но...добричкият и честен Шекерчо само ще се труди Naughty Той чуждо не пипа!... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И понеже се разписах - Белбелче, залагам, че линията "Шахвампир - Кадията" ще си приключи в нищото. Разгеле свикнахме да ни хвърлят по..."оси и змии"... PeaceА сега най-после ви зарязвам и отивам да си изгледам серийката, че от събота все не мога да наваксам с четене. Те такова нещо не беше ми се случвало... Hug

# 494
Някъде четох, че са се били двамата и след това са се развели, но нямам вече спомен тя него ли наби или обратното.Няма какво да се лъжем, друго е зетя да е везир нали така?Май само тя от сестрите не беше уредена с мъж везир.Само че не мога да проумея какъв й е интереса от това, освен ако не го използва Лютфито да ви отмъсти на Хюрем/именно като стане той везир, а не човека на Хюрем Рустем/.

Според мен Ибрахим ги е скрил при Матракчъта парите още преди да му наденат въжето на шията , нали той се грижи за неговите работи, едва ли са някъде в двореца им.Може той да ги е дал тайно на семейството на Ибрахим, това ми се струва най-разумното обяснение.Пък може на сценаристите да им хрумне да ги скрият липсващите пари в онази пещера, където Нигяр го лекува от отровата, сещате се, може би не случайно цял епизод почти имаше посветен на тази тематика.Нищо не ни подхвърлят така случайно, във всичко поднесено до тук явно има някакъв таен смисъл, който да използват при писането на бъдещите епизоди.

Сега във ФБ прочетох, че Мерием се е разделила с онзи грозния, по-добре късно, отколкото прекалено късно или никога.По-горе пък пише, че ще сключват брак, на кое да вярвам.Как може да намери такъв грозник за мъж, хич не ми хареса този.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 15:36 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт