Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 504
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
И аз искам да помоля за 88епизод.

# 31
  • София
Добър ден и от мен!

Искам само да ви кажа, че отдавна съм омръзнала сама на себе си с тези стихчета и изобщо не ми е самоцел да събирам букети за "великите" си произведения. Радвам се, че са омръзнали и на вас, защото ми отнемаха доста време.

Относно историческите факти и обсъждането на филма.
Мисля, че на никого тук не му е наложена забрана да поства такива материали и да ги обсъжда, нали? Лично аз, за себе си мога да кажа, че ако прочета нещо невиждано и ми направи впечатление, със сигурност ще го изкоментирам. Ето, Корделия току що е пуснала интересно инфо. Аз съм зле с руския, но вие можете спокойно да дискутирате. Защо не го правите? Вчера Трендафилка пусна дъъъълго интервю с Халит, превеждано от гръцки. Някой обсъди ли го?
Не разбирам какво искате, честно!

И понеже не ви разбирам, мятам сака и отивам на тренировка!
Хубав ден!

Чакайте все пак някаква полезност да отразя, за тези, дето търсят 88-ми епизод

Великолепният век, 88еп., DOX.bg
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 16.03.13.

http://dox.bg/files/dw?a=f7b6b97cb5

# 32
Благодаря за 88епизод   bouquet

# 33
много ми беше тегава посл. серия.. вие какво мислите?

Има ли вече 2-ри трейлър?

# 34
lidiya_ilieva  newsm10 newsm10 newsm10

И аз си оставам с чакането на нещо ново,на нещо интересно и не публикувано..

А относно кой какво пише..На мен също някой неща не ми допадат,но пък може на друг това да му доставя радост,а няма нищо по-хубаво да доставиш радост на някого..много лесно е да му размяташ пръст на недоволство и да го упрекнеш,че за твоето недоволство е виновен някой друг,а не самия ти..

# 35
Веднага ще коментирам интервюто с Халит.

Няма какво да се коментира Laughing
Казва това, което е казвал много пъти преди Laughing
Нищо ново, нищо скандално, нищо интересно.
Ако някой е очаквал нещо супер интересно- е няма, това е.

# 36
Веднага ще коментирам интервюто с Халит.

Няма какво да се коментира Laughing
Казва това, което е казвал много пъти преди Laughing
Нищо ново, нищо скандално, нищо интересно.
Ако някой е очаквал нещо супер интересно- е няма, това е.

Хайде на бас,че ако дойде в България ще каже същото..Е,не чак,че се чувства като у тях си,но поне ще му е било много близко до сърцето и поради тази причина е искал да ни посети,и се радва,че мечтата му се е сбъднала..

# 37
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз сериала не искам да коментирам. Отдавна. Дори не ми интересно какво ще стане в 89 епизод. Поредно наказание за Хю от СС. нищо ново под слънцето.
Този сезон го следя само защото съм в руския екип на превода и субтитри. Иначе да съм го зарязала. За момента го чувствам като досадно задължение.  Peace Crossing Arms Twisted Evil

# 38
Относно декорите : Вярвам на тези, които са се разхождали из Топкапъ, че декорите са по-красиви и цветни, защото времето е сложило ръка в/у стенописите и фризовете. Но, пък съм сигурна, че градините тогава са били като райски, а не просто морави и шубраци по които крачат сега. Как не я поляха на Ибрахимовия дворец тревата - все жълта и проскубана ...

# 39
И на мен ми липсват коментарите от преди време! Даже и размахването на томахавки понякога Grinning
Но вече е разбираемо защо това не се случва- тоталното изпростяване на сценаристите по отношение на сюжета и на нас се отрази в коментарите.Ако в серията не се повтаря -всички срещу Хю -виновни няма, Хю срещу всички- виновната е тя, то нововъведенията от сорта на магии и зли сили,тотално ми секват ищяха да ровичкам и анализирам!

# 40
Запис-много четох,но няма какво да напиша ooooh!

# 41
  • От Луната
Здравейте,

изчетох новата тема и да ви кажа съм разочарована от някои коментари.
Аз не коментирам често, но май е по-добре от колкото да критикувам другите имат ли талант или не. Аз лично съм художник и не си позволявам да коментирам рисунките и колажите които са публикувани. А повярвайте има какво да напиша (и хубаво и не чак толкова). Искам само да кажа че поощрявам всяко усилие за да се разнообрази темата. Изчетох всички стихове и разкази и да си призная много ми харесаха (някой повече, други по-малко). Благодаря Ви тук, сега и за в бъдеще - за да не ставам досадна.

Това да поместим важната информация в началото на темата е супер идея, защо не слагате там и линковете за сваляне, фрагманите ... , а има няма през 3-4 страници някой иска линк за нещо.
Това не ви ли дразни повече?!

Относно епизода - нямам думи!!! Съгласна съм с всичко написано вече, ако имах по-различно мнение бих го споделила или пък не. Форума заприлича на бойно поле, а не на място за споделяне.

Благодаря за вниманието, съжалявам ако съм ви досадила с мнението си!

# 42
И на мен ми липсват коментарите от преди време! Даже и размахването на томахавки понякога Grinning
Но вече е разбираемо защо това не се случва- тоталното изпростяване на сценаристите по отношение на сюжета и на нас се отрази в коментарите.Ако в серията не се повтаря -всички срещу Хю -виновни няма, Хю срещу всички- виновната е тя, то нововъведенията от сорта на магии и зли сили,тотално ми секват ищяха да ровичкам и анализирам!

И какво излезе накрая,ни магии,ни заклинания,а най-обикновен невродермит..

И после не се чудете що съм неадекватна в темата и аз страдам от същото..И Яхя доктора го потвърди..

# 43
На мен пък ми е интересно СС кога ще разбере за Хатидже и оная изумена гадателка. Аджеба, да видим ще има ли някакво наказание най-накрая  Crossing Arms

# 44
На мен ми стори,че Дияна се усети коя е направила отварата и може  вдругиден да я светне..Обаче ако я убие ще ми е интересно как ще развалят проклтието:Кадията Корана ли ще чете?Муски ли ще правят? Или заклинането ще си се махне ей-така по давност..

Общи условия

Активация на акаунт