Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 736
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Випче, благодаря!  Hug
Аз си мислех, че Дияна дрогира Хюррем с тия "клечки" дето редеше в "кандилото" и хептен и влошава състоянието, а тя и помагала.

# 91
  • Атлантис, Галактика Пегас
Това не е истински озет, истинския още не излязъл.

# 92
  • Плевен
trendi, vip42 благодаря ви! На едната за резюмето, а на другата за превода (нищо не отбирам по руски  Embarassed)

Какво да ви кажа... Ами зарадвах се!  Laughing Зарадвах се, че най-сетне СС разбра какво животно е сестра му. А това ново покушение, което е организирала оная вещица явно е самостоятелно начинание, защото няма начин Династията да и е заповядала... Вие как мислите?  Thinking

Ооо, а какъв е щом не е истински?

това постоянно натрапване в последния епизод - какъв голям водач бил Ибрахим и как, ако бил жив, щели да завземат Рим, постоянните теразния на СС заради смъртта му,  води само до един извод - Султана много е сбъркал като го е убил, т.е СС е имал грешна преценка за хората си, постъпил е неправилно - под давление на Хюрем и не е никакъв велик владетел - ако това са искали да внушат сценаристите - успяха! Ама май филма беше за друго... newsm78

Някак не разбирам какво толкова го превъзнасят тоз Ибрахим като военачалник? Аз не останах с такова впечатление от него...

Випче, благодаря!  Hug
Аз си мислех, че Дияна дрогира Хюррем с тия "клечки" дето редеше в "кандилото" и хептен и влошава състоянието, а тя и помагала.

Ако не я е дрогирала, а е помагала, защо беше толкова нервна когато докато редеше онези неща влезе една от наложниците и тя стана толкоз нервна???  Thinking

# 93
Пак повтарям - официален озет не е излезнал още
обичайно излизат снимки от серията и озет. До тук нито едното нито другото.

# 94
С риск да се повторя слагам пак снимка с линк за кратко интервю с Мерием.

http://www.dailymotion.com/video/xxy21z_meryem-uzerli-tulin-yahi … ople#.UTSwgleneSo

# 95

Някак не разбирам какво толкова го превъзнасят тоз Ибрахим като военачалник? Аз не останах с такова впечатление от него...

Абсолютно! Освен това, според Загребелни и неговата "Роксолана", Ибрахим не е бил никакъв талантлив и смел пълководец. Най-много е обичал да граби и плячкосва с войската, а не да се бие. При походите почти няма значими победи, които да се дължат на него.

А тука вече не знам коя поред серия всички жалеят по него и едва ли не без него нито една победа нямало да има дрън-дрън. Особено дразнещи в тази посока са Матракчъ и Мустафа. Хатидже изобщо не я броя, тя е луда.

# 96

Абсолютно! Освен това, според Загребелни и неговата "Роксолана", Ибрахим не е бил никакъв талантлив и смел пълководец. Най-много е обичал да граби и плячкосва с войската, а не да се бие.

А щом Загребелни го е казал, всички мълчим и оставаме в страхопочитание!  Naughty

# 97
  • София
Пак повтарям - официален озет не е излезнал още
обичайно излизат снимки от серията и озет. До тук нито едното нито другото.
Ясно. Значи все пак може и да и вредят на Хю. Как премрежваше поглед докато вдишваше дима. Но пък каква сила и дойде после!  Joy

# 98

Абсолютно! Освен това, според Загребелни и неговата "Роксолана", Ибрахим не е бил никакъв талантлив и смел пълководец. Най-много е обичал да граби и плячкосва с войската, а не да се бие.

А щом Загребелни го е казал, всички мълчим и оставаме в страхопочитание!  Naughty
ахахаххах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
за мен той също не е източник. Но....
Ибрахим в качеството си на Сераскер учавства само в два!!!! два похода. Единия от които безславно губи.

# 99
На мен Ибро ми беше суперпротивен още в началото. Sick Едва дочаках да го разкарат.  Mr. Green Въпреки това войната между него и Хю беше доста по-интересна и интелигентна от откровените глупави харемни престрелки с "Динасията"  в лицето на Хатидже и Шах. Направо избозяха сценаристите, занимат ни вече с откровени глупости, вместо да обърнат внимание на принцовете, тяхното израстване и борбата за престола.

# 100
В последният епизод Хюррем Султан каза: "тялом, Ибрахим Паша отдавна е на оня свят, но духът му още витае наоколо. Правим, струваме - все Ибрахим Паша ни е в устата" Simple Smile Този път съм напълно съгласна със Султанката  Peace

# 101
В последният епизод Хюррем Султан каза: "тялом, Ибрахим Паша отдавна е на оня свят, но духът му още витае наоколо. Правим, струваме - все Ибрахим Паша ни е в устата" Simple Smile Този път съм напълно съгласна със Султанката  Peace
То и аз. Joy Joy Joy
Моето обяснение на този факт е ,че актьорът толкова добре си е свършил работата,че бг мамите не могат да го забравят Embarassed

# 102
То и аз. Joy Joy Joy
Моето обяснение на този факт е ,че актьорът толкова добре си е свършил работата,че бг мамите не могат да го забравят Embarassed

пф... по скоро бих казал не ни дават да го забравим. В сериала поне пет подробни сцени със името Ибрахим това Ибрахим онова...  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 103
Явно всички ги е омаял и отърва няма Hug Rolling Eyes

# 104
Фенката,
Добре дошла! Laughing  bouquet

Ибрахим е бил.....- какъвто е бил, никой, никой не знае, какъв точно е бил.
Загребални е един писател, няма и най-малка представа, какъв е бил Ибо или Хюррем. Оня другият, Харем дето написал- същият фантазьор като другите писали за Харема.
Никой от тях не е виждал и вратата на Харема.
Самите Турци казват- не знаем нищо за Харема, как са живяли- само догадки.
Бил ли е Ибо пълководец- за някои да, за други не.

Коя война, или коя битка спечели Васил Левски- но е наш Национален Герой.

Не е нужно да си спечелил война за да си велик боец.
Идеите, мечтите това прави един човек велик.
Човек е голям- колкото са големи мечтите му.

Похода към Рим, беше обречен от самото начало- защото не вярваха в победата.

Аз също съм на мнение, че Ибо не може да се сравнява Цезар, Наполеон и т.н. по военни дела, но е имал същите мечти като тях и е вярвал в тях.

Затова дават Сюлейман как си спомня за мечтите и вярата на Ибо- защото той вече изгуби своята вяра.

И да, ще си лута духа на  Ибо в сериала,  ще минава и тук, Окан най- вероятно и той го споменава докато си харчи хонорара Laughing Laughing Laughing

ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Е то отдавна няма шоу...........

Общи условия

Активация на акаунт