Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 593
  • 717
  •   1
Отговори
# 270
Познайте,кой ще дойде за вечеря Laughing?кой е този

Joy Joy Joy Joy

Че Матракчъ ако знае какво съм сготвила за вечеря няма да припари до нас..

# 271
много млад и още с коса - с чалмата е симпатяга, но като я махне... ooooh!

# 272
  • Средната земя

Joy Joy Joy Joy

Някое джоланче свинско  Wink

# 273

Joy Joy Joy Joy

newsm10

# 274

Ибрахим

# 275
  • Атлантис, Галактика Пегас
преди да публикуваш снимка поне дати виж на паметника.... не е Ибрахим от сериала.  Peace
Знам,че не е Ибрахим!Исках да сложа рисунка на Ибрахим от онова време и написах под линка името,но не излезе,не се получи и затова.Няма как да сбъркам,защото по хронологичен ред вървят поотделно историческите факти за отделните личности!Аз исках да ги събера на едно място,защото снимките са малки и да не взема голямо пространство.а ти преди да знаеш причината не бързай да ме упрекваш.Нета е бавен и не мога бързо да реагирам,като виждам,че не излезе снимката,а само надписа на името!
Знаеш ли че има копче, предварителен преглед???  newsm78

# 276
Тук се вижда Хюррем до Сюлейман .Познах и Ибрахим,малее,той е бил много страшен newsm78

# 277
Тук се вижда Хюррем до Сюлейман .Познах и Ибрахим,малее,той е бил много страшен newsm78

А този най-долу на преден план с обичката ще да е Сюмбюл  Joy Joy Joy

# 278
преди да публикуваш снимка поне дати виж на паметника.... не е Ибрахим от сериала.  Peace
Знам,че не е Ибрахим!Исках да сложа рисунка на Ибрахим от онова време и написах под линка името,но не излезе,не се получи и затова.Няма как да сбъркам,защото по хронологичен ред вървят поотделно историческите факти за отделните личности!Аз исках да ги събера на едно място,защото снимките са малки и да не взема голямо пространство.а ти преди да знаеш причината не бързай да ме упрекваш.Нета е бавен и не мога бързо да реагирам,като виждам,че не излезе снимката,а само надписа на името!
Знам,,но аз допълнително сложих снимката на Ибрахим като цитат,като си мислех,че ще излезе?Там е въпроса,че прави впечатление,че само кьм мен си дръзка?!Сякаш,чакаш най-малкия повода да ме захапеш?

# 279
Чак днес  гледах серията с превод-общо взето още в сряда съм схванала същественото Mr. Green а то е,че с тия врачки и баячки, и това "смучене от пръстите" на интрижки може и да ме загубят като зрител!
Явно Филиз нещо е отказала на сценаристаа:roll: ,та орезили Нигяр така! Направо не мога да я гледам.
 newsm78 Явно обаче,в ОИ са били по-напредничави от днес по отношение на съюз съпруга-любовница/и-вижте как се съюзиха само и то срещу жена  дето не им го щеше хич ВВ-р! Laughing(това днес няма как да стане,че предварително ще са се изтрепали)

Випче, какво си сготвила на Матракчъто,че да го прогониш!?

# 280

А този най-долу на преден план с обичката ще да е Сюмбюл  Joy Joy Joy
Да аз четох,че те преди да прибегнат кьм кастрация,са избирали нарочно мургави,че ако се родило дете,щяло да е черно и да се разбере,че е от някой евнух.После прибегнали кьм кастрация.

# 281

# 282
И какво сега? Надявам се не ни  предстои да видим портретите,бюстовете и снимките на всички с името Ибрахим и то по "ен" на брой пъти? newsm78
 smile3516

# 283
Привет и от мен ! Hug
Стига с този Бали бей,Матракчъ...и тъй нататък ,дълбоко съм възмутена и обидена ,най -колоритният мъж  Шугър бейби да бъде подминат с мълчание . Аслана на моето разбито сърце /и това на мамата68/  Heart Eyes , и се питам -какво е това пренебрежение  Thinking ,я да седна да го овековеча я със стих,я с поема пък може и от интернет портрета му да взема ,че е той чаровник голям и на печените дюли е магьосник... Joy

newsm53 newsm53 newsm53

"Не съм пренебрегнат. Кахърен съм. Трудя се, трудя, а угодия нЕма!"

smile3503  love001  love001 newsm51

# 284
Лори, интересна снимка си сложила  Laughing Това да не е в таверната на Елиники  newsm78

И аз имам една снимка от снимките днес. Някой познава ли говорещите в дъното? Разчитам на Лори да ги разпознае  Peace

Общи условия

Активация на акаунт