Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 588
  • 717
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Атлантис, Галактика Пегас
sisibo, трябвало е да се постарае повече! Разпознаха го веднага!

Разпознаха го я ! Всичко прекрасно на тоя свят е ББ

Това, което проумях, е прекрасно. От там си правя извод, че и това, което не съм проумял, е прекрасно.

както го е казал кой ? ...

Скрит текст:
Сокраааат ! а за когоооо -   Mr. Green
я да видим, кой размахва черно опашле с боцка на върха Joy Joy Joy
Тренди бързата ръка по-известна сред широката общественост като белия Легхорн и Трендмухибби, пак ми оправи вечерта! Ако някой го подразни нещо такова, значи не е в ред!  Joy

belbel4e, опашката съм си я вързала здраво през кръста с копринено въженце, а жилото съм подрязала с кучешката нокторезачка, че ако я развържа, ще се осее форума с жертви.
Давам го културно, щото и когато се бъзикам и когато съм сериозна все съм си недоразбрана... Съдба.
Сега проблем ми е ББ /Бали Бей, не Бойко Борисов/ Днес го бръсна за трети път и пак е брадясал!  ooooh! Да не говорим, че тока пак ми е бавен и ми отнема страшно много усилия...Съдба

иДзвенете... моля.... Мъжо пита че чете чете и ме пита
Скрит текст:
недоразбрана от кого
много сори, моля... извинявам се ако съм засегнала... в кръга на майтапа всичко... сори соре... ще го изтрия
... само отговори...

# 347
  • София
Hug Благодаря на всички,бях измислила още нещо с което подредих и сценаристите обаче си записах великата мисъл някъде и не мога да намеря листчето........ Joy
Да не си метнала листчето в тенджерата? Вечерята ви ще е пълна с "късмети"!  Joy

# 348
  • Атлантис, Галактика Пегас
Лили направо си отиват за баща и син!
 А дано даде господ на Халит следващото му дете да вземе цвета на очите му!
щерка да е.... да я пази...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 349

Лили направо си отиват за баща и син!
 А дано даде господ на Халит следващото му дете да вземе цвета на очите му!

Дано Peace

# 350
И какво сега? Надявам се не ни  предстои да видим портретите,бюстовете и снимките на всички с името Ибрахим и то по "ен" на брой пъти? newsm78
 smile3516

newsm17 newsm17 newsm17 Да не чуй Дявола! Joy Joy Joy Joy
Като не се споделят снимки и нещо от сорта свързани с филма,изразявате недоволство,защо ВЕЧЕ не се прави,както пишеше онзи ден!?Сега ,като се споделят,рискувах да бъда обект на подигравка..........Но ти в случая,себе си излагаш bowuu
Ани,да ме извиняваш много,но ще продължа...!
 Лориии, и с какво излагам себе си точно? С това,че възнегодувам срещу неадекватни и неуместни публикации и постове ли?
Съжалявам,но не владея добре изкуството на "ироничната подигравка" и си казвам нещата право куме в очи!А ти ако искаш да запазиш себеуважението си ,опитай се да  прочетеш между редовете какво точно са ти написали момичетата, а не да отговаряш със злобни забележки на всяка от тях!
Ха със здраве!
Какво себеуважение,какви 5 лева.Аз получавам уважение от близките си и там където работя.Тук ,ни най-малко не ми пука кой какво мисли .А ти ,ако претендираш,че си критерий за себеуважение,няма да продължаваш да пишеш след като вече спора е приключил,още повече ти не беше се включила в него.????????Колкото за злобните ми забележки за, които ме упрекваш,ти какво искаш да ме нападате тук всички и аз да се усмихвам.На такова дърво такава брадва!

# 351

Kordelia

Извинявай,ама твоя мъж какво пита..ще му отговорим,ние тук сме все любезни..

Ох,комбинацията ракия и бира не ми влияе добре..

# 352
Лорри,за втори път споменаваш работата си..знам,че си учила в Русе..И какво по точно?

# 353
  • Пловдив
Момичета не се караите де:) Моята баба казваше" в спора за да не стане скандал по-умния трябва да отстъпи

# 354
  • София
Корделия, както казах, тези дни съм културна. Вярно, престорено, ама съм културна.
Поздрави на мъжа ти и нека да няма притеснения. Чувствам се СТРА-ХОТ-НО!!!

# 355
Трендиии,намери ли листчето???

# 356
Нямам достатъчно вакуум в междуушното пространство, за да продължа да отговарям на подобни....! smile3533

# 357
Нямам достатъчно вакуум в междуушното пространство, за да продължа да отговарям на подобни....! smile3533

Joy Joy Joy Joy

# 358
Доктор Куин е изтървала някой пациент....

# 359

Kordelia

Извинявай,ама твоя мъж какво пита..ще му отговорим,ние тук сме все любезни..

Ох,комбинацията ракия и бира не ми влияе добре..

Да бе! Много сме  fight любезни, я виж точно преди теб кво става, мине не мине два часа и оппааа айде наново
А наздраве! Екстра си си! Кой не ни харесва - не е пил достатъчно ! Drunk

Общи условия

Активация на акаунт