Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 551
  • 717
  •   1
Отговори
# 360
Представям си как Халит ще я нарича "моята принцеса".
Дано!Дано!Дано!

# 361

Kordelia

Извинявай,ама твоя мъж какво пита..ще му отговорим,ние тук сме все любезни..

Ох,комбинацията ракия и бира не ми влияе добре..

Да бе! Много сме  fight любезни, я виж точно преди теб кво става, мине не мине два часа и оппааа айде наново
А наздраве! Екстра си си! Кой не ни харесва - не е пил достатъчно ! Drunk

cheers cheers cheers Ти мен уважава ли ме?  spoko spoko spoko

# 362
Всяка прилика с действителни лица е "случайна"  Mr. Green

Скрит текст:
Риторичен въпрос към тези,които пишеха в темата на "Каква е вината на Фатмагюл"

Спомняте ли си една  пИпИруда Joy

# 363

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 364
Лиле, кажи и на нас де! Ако е тайно турни го в спойлер Mr. Green

# 365
Трендиии,намери ли листчето???
Остави ,остави сигурно съм си свила цигарката с него ,ама то от тия сценаристи и аз изпуших ,сега почвам с конопените килими,..... Joy hahaha Joy

# 366
# 367
# 368
Лорри,за втори път споменаваш работата си..знам,че си учила в Русе..И какво по точно?
[/quot
Ххаха ,Vipce42,и Корделия,спора беше интересен с Вас.Както се казва в спора се ражда истината.Аз никога не приемам спора ,като кавга.Приемам го само тогава като такъв,ако има квалифицирани лични обиди.Може да се произнесат такива,но малко по-завоалирано,а не директно,както последната,която се яви преди около 30 минути да ме напада и да ме нарича глупава. ........Бъгна ми се компа,рестарт и сега съм на линия.............извинявам се,че закъснях с отговора си ,ами сети се какво съм следвала след средно Laughing.Задачатката е лесна Laughing

# 369
Има една приказка "Ти го плюеш ,то си мисли ,че дъжд го вали",някой от вас да я знае ? Mr. Green
Иначе разбрах ,че във форума има по-добри компютърни специалисти от мен....... Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 370
Лорри,за втори път споменаваш работата си..знам,че си учила в Русе..И какво по точно?
[/quot
Ххаха ,Vipce42,и Корделия,спора беше интересен с Вас.Както се казва в спора се ражда истината.Аз никога не приемам спора ,като кавга.Приемам го само тогава като такъв,ако има квалифицирани лични обиди.Може да се произнесат такива,но малко по-завоалирано,а не директно,както последната,която се яви преди около 30 минути да ме напада и да ме нарича глупава. ........Бъгна ми се компа,рестарт и сега съм на линия.............извинявам се,че закъснях с отговора си ,ами сети се какво съм следвала след средно Laughing.Задачатката е лесна Laughing

Божеее,колко съм глупава  doh..ами то един университет само имаме..ама специалности много..

Лорри то и аз не съм без приятели в Свищов..и Марин познава,каратиста..и зам.ректорката на Академията познавам..абе ще се окажем с общи приятели да знаеш..

Лорри,оправи си цитатите,че трудно се чете..

# 371

Скрит текст:

Ааааа,чакайте да се разберем Joy Joy,тук не е "Big Brother",тук е "Big Mother" Joy Joy Joy

# 372
Лиле, кажи и на нас де! Ако е тайно турни го в спойлер Mr. Green

Скрит текст:
Не,не е тайна Joy  имам съмнения ,че пеперудката  прелита и тук  noear

# 373
  • Пловдив
Има една приказка "Ти го плюеш ,то си мисли ,че дъжд го вали",някой от вас да я знае ? Mr. Green
Иначе разбрах ,че във форума има по-добри компютърни специалисти от мен....... Joy hahaha Joy hahaha Joy

Правилно си разбрала джанъм:)

# 374
  • Атлантис, Галактика Пегас

Kordelia

Извинявай,ама твоя мъж какво пита..ще му отговорим,ние тук сме все любезни..

Ох,комбинацията ракия и бира не ми влияе добре..

Любезноста  си има граници... и все пак жената си е до мен (с)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
това е от мъжо, на който определено му писна от сериала и  субс и фрагмани...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт