Отговори
# 90
  • София
Леле, точно щях да пиша как да стигне Василена до зоопарка, по най-бързия начин, и погледнах датите на постовете и ме хвана срам...  Blush

Жалко, че не се организирахме да се видим групово някъде  Confused

# 91
Здравейте,
elena valkanova, желая ти много лека бременност  Hug

Филмчета пускам, за да усмиря зверовете, когато положението стане много напечено. Ако е станало време за лягане, просто казвам: "Хайде в банята!" и те си стават и тръгват без протести и пазарене.
Игри на компютъра умишлено не им пускам, а и те все още не знаят, че съществува такава опция  Mr. Green Заигравам ги с пластелини, кубчета, оцветяване, рисуване с боички или пък излизаме на вън (тук времето е приятно и през зимата).
 Тази седмица Емо е герой на класа и вчера ходих в училището му да занимавам децата. Останах много приятно изненадана. Всички деца бяха много послушни и кротки (включително и Емо  Shocked). Знаят числата до 20, дните от седмицата, също и като видят табелка с името на някое друго дете, знаят на кое е. Едва ли могат да четат буквите, по скоро са ги наизустили. Едно детенце през цялото време ми викаше "мамо", а като си тръгвах, ми се метна на врата. Много се забавлявах с децата.

# 92
И ние си гледаме филмчета, вечер към 9 в леглото с филмчето, гледа си го и заспива после, а аз през това време мога да вечерям  Mr. Green Понякога много се изморява в детската и като се приберем и ме пита дали може да му пусна филмче  Laughing, но не е пристрастен, само като е изморен или му се доспи в което не виждам нищо лошо  Peace
Айде лек ден  Hug

# 93
  • Пловдив Белащица
Момичета, благодаря за отговорите и да живее Интернет, от вашите отговори, от Бгмапса (който ми показа варианти, от сайта на БДЖ, на който на влаковете има отбелязани и спирките и в крайна сметка остана един вариант - Подуене (само там и на ЦГара спира БВлак), после съвсем малко ходене, яхнахме 120, което често ли е, рядко ли е, в едната посока го чакахме 5 мин, на връщане точно като излизахме на спирката и то дойде. В крайна сметка бяхме в петък на Зоопарка, обаче каква дата се падаше  newsm78. И аз се надявах, че някой ще се включи в темата до тогава с желание да дойде. Но и аз честно казано до четвъртък сутрин не бях решила ще ходим ли или не. Даже клонях повече към не. Но децата се бяха настроили и нямаше връщане назад  Joy

Яничка, мен като безделна майка, разбирайте безработна с много свободно време, госпожата на каката редовно ме привиква да им помагам в градината, когато имат да творят с ножици, лепило и подобни. Всички деца (по на 5-6 год) се държат точно като малките. През цялото време ми махат, питат ме как се казвам, все едно не знаят  Mr. Green, прегръщат ме, карат се на кой първо да помагам, кой да ме хване за ръка, целуват ме и пр. Големи са сладури. Е като взимам децата от двора на градината не се държат така. Затова са ми и толкова интересни вътре в стаята.

# 94
Момичета,може ли някоя да ми даде инфо за хубави статии относно Монтесори педагогиката.Трябва ми за детенце на годинка със синдром на Даун. 

# 95
Ехей здравейте и от мен  Hug Аз да ви се похваля че ще си имам момиченце Simple Smile А баткото мисли ли мисли за име  Laughing Айде приятни ви разходки Simple Smile в туй хубаво време Simple Smile

# 96
  • София
МАЙМУНСКИИИИИ, знаехме ние, че ще е момиченце, само ти не знаеше, като че ли  Laughing Бравос! Убедена бях!!! Давай да мислим име и ние, и без това опит понатрупахме с имена с няколко букви  Simple Smile

Писихриси - чела съм отгоре отгоре Монтесори, но нищо задълбочено или нещо, което на първо търсене в нета да не може да се намери. Дано някоя друга мама е по-навътре ...

Васи - защо безработна?!!

А кога имате намерение да се видим - нещо по паркове или ще си чакаме Къщите?!

П.С. В тази връзка на пловдивските мами, или по-точно Васи, като единствен техен представител, ще им е доста близо и могат да дойдат поне за съботата, както Кики и Мия....

# 97
Колко рокли накупих само......ама незнам как с облича малко бебе края на август, дали може с къс ръкав и къси панталонки? Crazy
И да питам кога сте на къщите, ако ме хванат лудите да дойда за малко  Laughing

# 98
  • София
Писанке не съм запозната и не мога да помогна. Аман от болести..Да сме живи и здрави всички.  Heart Eyes

Маймунче честита ти мома в коремчето! Heart Eyes Уникално е да връзваш панделки. Не се оливай с дрешките, знаеш как бързо растат децата. Иначе трябва да си има нещо летничко макар и края на Август. Ако е много топло обличаш едно джиджано ДАМСКО  Mr. Green боди и сладки чорапки, тънка пеленка и да спинка в количката. Не ти трябват камари дрешки според мен. Hug

Весе смятах, смятах и моя мъж се оказа дежурен тогава и така или иначе няма да ни вози. Мия също иска много да дойде, но ако нещо няма възможност да тръгне, ще съм сама с Ади до Пловдив и там ако може да ме посрещне някой до Къщите, ще се радвам.

Васи, Маймунче и другите катерите дечурлигата и идвате на Къщите, нали?! Mr. Green

РЕЗЕРВАЦИЯТА ЗА КЪЩИТЕ Е НА 10/11-ТИ МАЙ, ПЕТЪК И СЪБОТА. Ние с Ади ще дойдем само за през деня. Hug

Забравих, Кики съм! Simple Smile

# 99
Аз със сигурност няма да мога да дойда, на 12-ти Калоян има футболен мач  Mr. Green как звучи само  Crazy
А за дрешките аз накупих 5-6-7 роклички ама за другото лято, просто много ми харесаха, за началото ще си ползвам от Калоян дрешките, няма да ги хвърлям я  Laughing. Просто ми беше чудно дали новородено се извежда по късо боди, ама има време.
Лек  ден  Hug

# 100
  • Пловдив Белащица
Къде се намират Къщите?

# 101
Лелеее срам, няма кой да каже едно Христос Воскресе  Laughing
Скитни големи сте  Laughing
Имам един въпрос, трябва ли да си ползвам тазгодишната отпуска или ще ми я прехвърлят за след връщането ми на работа или я губя?

# 102
Здравейте!

Многооо почивни дни, много нещо!
Маймунски, аз имам да ползвам за тази година 19 дни платен отпуск и мисля да го направя преди да изляза в болничен, защото за годините в които съм в майчинство ще се натрупат поне още 20 дни.
Говорили ли сме ако не в началото на м. Юли то края вече да излизам в отпуска и после болничен.

Хубав ден!

# 103
 Ели честита ти изненада Simple Smile Да е жива и здрава и да си я гушкаш като му дойде времето Simple Smile

# 104
Здравейте и от мен!
Не съм писала от мнооооого време.
Честито на elena valkanova , J.R. и maymunski ! Да си носите със здраве коремчетата и да си родите по едно здраво бебе на финала  Heart Eyes
Kиkи, кураж мила!Стискам палци всичко да е наред при теб и да се отървеш от тревогите покрай здравето си.  Praynig От доста време следя темата без да пиша и съм наясно с проблема ти  Hug
Чакаме снимки от срещата, да ви се порадваме  Grinning
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт