Ленка:
Благодаря за подкрепата. Това е Божие изпитание, което е писано да премина.
Супер беше! САмо дето се прибрахме рано заради децата ,че нямаше къде да спят .
И за съжаление АЛекс се е метнал на мен и се скъса милото да повръща ,колко пъти го преобличах целия , че и тапицериите на столчето прах на ръка .... А аз може би като гледам как се мъчеше детето и се стегнах и мен не ми прилоша .
Догодина другите да се стягат и да идват на срещите , защото купона е голям и за нас и за децата . Бобо толкова му хареса ,че още го държи да е весел ! А Ина милата като си тръгвахме се беше разплакала ,че си заминавала
! Покрай двете госпожици често се шегуват познати че е ред на момченце, и аз съм обещала - ама след като спечеля шестица от тотото
, чакайте да се разпиша, че ще кажете,че съм ви забравила...цъ цъ цъ, прочитам от време на време, ама нямам кой знае какво да пиша, а и като гледам сега повечето си имате бебешки и бременилски терзания
, като гледам остават само Кикито, Мийката да се излъжат да пръцнат по още едно калпазанче
, лятото децата като са при бабите мисля да си ходя и на работа с него.
След около 2 седмици, ще съм 100%-ва пушка и правим среща.
Скайпа нещо се бъгна и не мога да ви чета...Инсталирам нов, и ми изписва, че вече съм била вляза..а той блокирал. 
Така, че си запазвам правото , когато сте готови за гости , да те посетя и ви нацелувам.
Лека бременност и здрави бебенца ви пожелавам 
Е, поне дойде плажното време, ще се възползвам от възможността да отидем с децата на моренце
Няколко седмици ще сме в Бургас, после троянски балкан и накрая Варна.