Отговори
# 105
  • София
Ехоо, чакаме снимкииии!  Grinning

ЛенкаHeart Eyes Благодаря за подкрепата. Това е Божие изпитание, което е писано да премина. Confused Praynig

# 106
Ето , ето снимки - два дена стана ги правя ...
https://plus.google.com/photos/104509964120702606386/albums/5877 … ey=CJrjl4Da6NGvFw

Ама голям купон беше , до година 3 нощувки! Природата около комплекса беше уникално красива, навън се бяха постарали много за екстериора . Вътре стаите също бяха хубави, но занемарени от към поддръжка - изгорели крушки, заминали батерии на дистанционни, малко мухъл имаше при нас . Обслужването беше кофти, храната биваше. Не съжалявам де ,че отидохме там ! Даже бих повторила Simple Smile
Първата вечер вечеряхме в ресторанта ,  втората вече заседнахме в една друга кръчма и мъжете спретнаха едно барбекю , а салатите от кръчмата Simple Smile Супер беше! САмо дето се прибрахме рано заради децата ,че нямаше къде да спят .
Иначе в събота ходихме до Кръстова гора. Убихме се от път - 1 час и кусур само завои  и изкачване в планината . Ето там няма да повторя повече да ходя Simple Smile  И за съжаление АЛекс се е метнал на мен и се скъса милото да повръща ,колко пъти го преобличах целия , че и тапицериите на столчето прах на ръка .... А аз може би като гледам как се мъчеше детето и се стегнах и мен не ми прилоша .
Мъжете ви казвам , така се бяха сдушили още миналата година ,че 30 мин след като се посъбрахме повечко и метнаха на карти и бири  Mr. Green
Ами тъй е всички сме супер готини хора и се радвам ,че ви познавам. Променихте ми до голяма степен живота  Simple Smile Догодина другите да се стягат и да идват на срещите , защото купона е голям и за нас и за децата . Бобо толкова му хареса ,че още го държи да е весел ! А Ина милата като си тръгвахме се беше разплакала ,че си заминавала  Mr. Green

Hug Hug Hug Hug

# 107
Привет!  Simple Smile

Лили, мнго са хубави снимките!  Hug

На 16.05 ходих на Ж.К и доки каза 90% момичееее, но на 10.06 съм на Фетална и там ще стане ясно със сигурност.

Приятен ден!

# 108
Честито Ели  Hug
Аз нали си имам почти всичко и сега само роклички купувам  Mr. Green немож се спра  Laughing
Мойта беба ще ме съсипе-такова ритане му удря и като се присети през нощта и няма спане  Laughing
Лек ден  Hug

# 109
  • София
 Joy а при мойта няма присещане - нон стоп ритане, че сега и е паднало, а пък и не и остава много време да стои там вътре, та май гледа да си навакса  Joy Joy Joy

# 110
  • Сливен
Честито Ели, Маймунски и  J.R! Много спокойна бременност ви пожелавам! Така ви се радвам като чета Hug! Покрай двете госпожици често се шегуват познати че е ред на момченце, и аз съм обещала - ама след като спечеля шестица от тотото Laughing /само дето не пускам Mr. Green/.
От снимките наистина си личи, че всички са доволни! При нас нищо ново, каката завършва, последните контролни ги направи, общо взето вечер като се върнем бърз преглед на домашните, доучване, вечеря и ... време за лягане.
Лятото дойде, а още не сме запазили нищо като почивка на морето., тези дни съм се заканила да търся сериозно.
Кики, не изчетох назад, надявам се до включването ми проблемите да са се разрешили и да си напълно здрава Hug

# 111
Пък ние бяхме на Цигов Чарк и беше много хубаво, само дето много ни липсвахте. Предлагам следващата национална среща да е там. Има и пясъчник и люлки и всичко. Къщичките са на 10м от брега на язовира. Снимки съм сложила във фейсбук.

# 112
Здравейте Sunglasses, чакайте да се разпиша, че ще кажете,че съм ви забравила...цъ цъ цъ, прочитам от време на време, ама нямам кой знае какво да пиша, а и като гледам сега повечето си имате бебешки и бременилски терзания Mr. Green
Честито на бременните, много се радвам Hug, като гледам остават само Кикито, Мийката да се излъжат да пръцнат по още едно калпазанче Grinning Heart Eyes Mr. Green

Ние иначе сме добре, работа,училище,градина, кръстосване на улиците и детските площадки по цял ден...и двамата юнаци без колелата не излизат, кат пушка са,хвърчат като изстребители, особено малкия  Mr. Green , като гледам Ради още малко му трябва вече и махаме спомагателните гуми. Аз също се моторизирах с байкче и ще връткам тигелчета насам-натам,тамън да си поддържам фигурата, нали вече съм финна мацка, фръц-пръц Mr. Green Flutter, лятото децата като са при бабите мисля да си ходя и на работа с него.

И та така на кратко....гледах снимките от срещата ви, завиждам благородно, но нямам начин да се включа, единствено тук в града евентуално, хайде да се организираме за една среща в Борисовата градина скоро ,някоя събота или неделя?!

Това за сега, отчетох се Mr. Green  Hug

# 113
  • София
Хайде да побутна темата! .... с танк!  Laughing Heart Eyes

# 114
  • София
Кикчо, как си мила?

# 115
  • София
Все по добре.  Heart Eyes След около 2 седмици, ще съм 100%-ва пушка и правим среща.  Heart Eyes Скайпа нещо се бъгна и не мога да ви чета...Инсталирам нов, и ми изписва, че вече съм била вляза..а той блокирал.
Ти как си? Ще ти звъня да те чуя, да знеш. Mr. Green Heart Eyes

П.С. След около 16 дни чакамв твоята бебка.  Heart Eyes Heart Eyes Така, че си запазвам правото , когато сте готови за гости , да те посетя и ви нацелувам.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 20:47 от Kиkи

# 116
МОМИЧЕЕЕ  Simple Smile

# 117
Кики радвам се че си добре и се възстановяваш  Hug
Ели честито момиченце  Hug
Аз от другия месец съм свободна, така че съм готова за срещи  Hug, ще поработвам от вкъщи но вечер, тъй че.... чакам предложения за парковете, докато мога да се движа, че вече съм придобила патешка походка  Laughing

# 118
Здравейте!
Аз не съм се "вясвала" от 3 години  Embarassed
Прочетох, че си имаме коремчета, момичета, много се радвам за вас  Hug Лека бременност и здрави бебенца ви пожелавам  Hug
Нас не ме питайте как сме..цяла зима в Плевен, изкараха някакви жестоки вируси, после следващи с огромни афти в устата, накрая за капак и варицела. Ама и тримата  Crazy
Сега лятото сме си в София, септември пак в Плевен заради градината на децата. Тук още не сме приети  ooooh! Е, поне дойде плажното време, ще се възползвам от възможността да отидем с децата на моренце  Heart Eyes Няколко седмици ще сме в Бургас, после троянски балкан и накрая Варна.
Като казах балкан малко по-нагоре прочетох за цигов чарк. Искам да ви кажа, че там е супер! Невероятна красота, спокойствие, голямо удоволствие  Heart Eyes

Искам да ви попитам има ли дечица, които още се напишкват вечер? Моят Алекс спи още с памперс и почти всяка сутрин е пълен  Confused

# 119
Ivonchе, моите диванета всяка сутрин бяха с мокри памперси, но веднъж бях забравила да купя и спаха без. Цяла нощ ставах да ги проверявам да не са се напишкали и за моя огромна изненада до сутринта си останаха сухи. Така махнахме нощните памперси. Беше есента.

Общи условия

Активация на акаунт