Отговори
# 120
  • София
Ивонче  Simple Smile голям застой , цели 3 години.  Grinning  Радвам се, че сте добре. На Ади памперса го махнахме отдавна, не се е напишквала до сега.

Момичета, някой или доста от нас знаят, но друго НЕ  и е редно да се похвалим с бебе Моника на нашата J.R. Бебката е просто страхооотннна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
Да е жива и здрава малката Моника Simple Smile Честито!!!! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
Еха J.R. честито бебче Simple Smile Да е много здрава и усмихната  Hug

# 123
Честито J.R.! Много здрава и усмихната да е Моника, да ви носи щастие! Hug

Хайде среща де, вижда ми се с вас...  Hug Hug Аз съм с двамата и пощуряваме по цял ден. Маймунскиии... свободна ли си вече?  Heart Eyes Hug

# 124
Ели другия петък предавам едно блокче и съм фриииии  Laughing Парковете ще са наши докато мога да се движа  Mr. Green
В този ред на мисли и при летните бебета ли се правят процедурите с извеждане всеки ден по малко? То у нас е нон стоп отворено  Crazy И след колко дни се извеждат? Нищо незнам и нищо не помня  Laughing, сигурно бързо ще припомня ама сега съм........  Laughing
Тресът ми други дейности. Правим си кухнята-цялата ще е бял лакобел, а плота ще орех, обаче гръбчето какъв принт ще е не мога да измисля, добре че поне подредбата съм измислила, че майсторите ще ми се ядосат накрая  Laughing
Айде лек ден  Hug

# 125
Добро утро!!!

Свърших вече с работата и аз. Готова съм за разходки.
Павел е до края на месеца на градина, а през Август ще ходим море и ще погостуваме в Ямбол. Вече седми месец не съм си ходила.

Приятен ден и успешна седмица!

# 126
Абе то да ме е срам да пиша значи...че не съм го правила от не знам кога...
Ха привет сега Grinning

Ако някой е родил или забременял докато аз не съм писала да се чувства поздравен  bouquet
При нас нищо ново-Сияна не ходи на детска че е качамак там покрай сборните групи и в къщи е весело. Много ми помага за Лидия, защото си играят , но напоследък малкото е започнало да се бие а тя е по-пасивна и става неква лудница... Лидия е голяма беля, докато оправям едното, тя зад гърба ми прави друго и така Mr. Green

Хайде хубав ден и ша гледам да се включвам по-често Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
  • София
ехееее и аз сварих да ви прочета, то нямаше много, 2 странички с мъка  Mr. Green

ние се завърнахме в петък от моренце, не мога да не се похваля че с 2 деца на море НЕ беше ужасно. даже ми хареса  Laughing

Плами няма да я пускам на градина за 2 седмици, така или иначе август ще си е вкъщи. Та сме си тримата, демек подвижната лудница. Много го тормози, всъщност повечето пъти му се радва, и го пипа за бузките, ама той се е научил като тя го приближи да почва да реве/мрънка. Сигурно има защо  Mr. Green

Кики, среща кога?

Маймунски, то не останало много  ooooh! Аз що си мисля че скоро каза за 2 те чертички  Laughing

# 128
  • София
ехееее и аз сварих да ви прочета, то нямаше много, 2 странички с мъка  Mr. Green

Кики, среща кога?

Маймунски, то не останало много  ooooh! Аз що си мисля че скоро каза за 2 те чертички  Laughing

Laughing Среща като и аз се върна от Арапя. Заминавам утре сутрин да закараме Ади на бабата, там ще е до 6-ти. Аз ще остана няколко дни, няма да се къпя още, че е забранено, но..пак ще топна крачета!

Heart Eyes Всички!

# 129
Здравейте всички мили мои!,
 Аз се срамувам от себе си,че зарязах всички и всичко,ама ей на..... Пак да се обадя.

Ние сме си добре,аз съм вече бизнес дама ха-ха...,та и за това време не ми оставаше. Голямо търчане падна,ама нещата взеха вече да си влизат в канален ред. То големи документации и планове и срещи бяха.не съм и предполагала,че  може да е толкова комплицирано едно малко начинание,но се преборих. Сега ми стискайте палци да върви все така и по добре естествено!

Честито на всички на които има нещо да се честити!

Децата си растат. Беладжийки са си все така. Сигурно и така ще си останат. Любопитни са за всичко и искат да опитат всичко. Най после проговори и немския,че бях се притеснила.
 Пампите все още си ги носим нощем и са си пълни.... Е понякога има изключения де,ама рядко. София ака още на памперс. Носи си го и ми вика искам да акам. Как ли не я мъчих,не ще и не ще..... Даже ме пита,мамо имаш ли мокри кърпи... Shocked

Юхууу и стягаме куфарите за БГ  ... На 1  август палим мотора. Само дето тая година ще бръмчим с колата,че едни цени на полетите, свят да ти се зайди.... Мъжо вика по добре да си тръткаме с колата и после да си харчи 1000 евро разлика по купони. Само дето госпожиците как ще изкарат не знам. Ама здраве да е все ще се оправим.

Айде и смятам по често да ви посещавам. Обещавам!

# 130
Привет!  Simple Smile

Браво, за успеха в начинанието ти! Нека успеха е с теб!
Представям си ги твоите "послушни" г-ци  Hug

От много канене, ние с Норчето и Люси си излязохме снощи. Беше много приятно, времето неусетно мина в приказки най-различни.

Приятен ден!

# 131
Здравейте, мами!
 Също съм с ноемврийска госпожица, но никога не съм писала тук. Позволете  да "подслушвам",   Simple Smile , надявам се да не преча на никого...

# 132
  • Пловдив
eche, не се сдържам да не се разпиша след като видях колата от моя подпис на аватара ти, а вашият батко също е Тити  Laughing

# 133
 Simple Smile , ще приема това за знак...

# 134
Ей,  miraluba, Честитоооо! newsm51 Много хубава линийка! Лека бременност ти желая! Браво, браво....айде кой е следващияяя?  Hug Hug Hug Hug

eche, случайности не съществуват, нали? Добре дошла!  Hug

Елист, ужаасно много ти харесвам нещата, голямо БРАВО! Щях да съм ти клиентка ако беше тук Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт