Отговори
# 135
  • София
Ехаааа, Мира  Hug Hug Hug Hug

# 136
Мира и от мен  Hug

# 137
  • София
Лелеее, Маймунееее, ми то и при теб не останало  Hug Hug Hug

# 138
Хайде маймунски скоро чакаме вести от теб.  Hug Hug Hug
Мира честито  Hug
Хайде тези дни да си спретнем някоя среща.

# 139
  • София
Боже, колко се радвам за вас, чакащи бебечета!  Heart Eyes Мирааа Честито мила, леко бременеене  и здраво бебе на финал. От мен  Hug Heart Eyes

# 140
Честито и от Мен   bouquet Мира.
 Simple Smile JR бебка вече е голяма  Grinning цял месец си е това.
Добре дошла  eche   bouquet

При нас всичко е наред. Ремонта криво ляво мина, работим, Тонито е на гости вече 2- ри месец при баба си. Утре ще ходя да го видя как е.
Отпуска ще съм чак септември и се надявам времето да е хубаво.   grinning039
Честито на Стелито, вече е с висше образование   bouquet толкова го чакаше Simple Smile smile3529
Леко раждане Маймунски, бързо и безболезнено.  babydust7 babydust7 babydust7

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
на всички  lovekiss lovekiss lovekiss

# 141
Благодаря ви, че ме приемате!
На маймунски - леко раждане, стискам палци всичко да е наред,  family4

# 142
Е аз може би другата седмица ще знам кога ще ми назначат дата за секциото, ама има време де. Предложиха ми 15-ти че е хубав ден, ама на мен ми е много скоро и отказах, малко се ошашках. Да не говорим че кипят ремонти още  Laughing Надявам се другата седмица бебето да си има легло и изпрани дрешки, че то верно не остана време.
Ехче добре дошла Hug

# 143
Е как бе маймуне, задължително трябва да  родиш на 15-ти и да го кръстиш  Мария хахаха....  Mr. Green Mr. Green Побъркаха ме и мен миналата година с това, сега нещо ме връхлитат едни спомениии еххх  Heart Eyes Ако нещо все пак не му се седи в това хубаво коремче, леко раждане и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 144
  • София
И АЗ ДА ИЗПЛЯСКАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕЩО СЕ РАЗДВИЖИХТЕ.

ХАЙДЕ СРЕЩА. ДУГАТА СЪБОТА В МОЛА НА СТАМБОЛИЙСКИ - ХЕПИ, ВЕЧЕР ОТ 19.00ч.

# 145
Ама това само за мами. Аз няма да мога, че вечер ме чака голямото кърмене Sad
Мислех нещо някоя събота или неделя в някой парк с децата да поиграйкат. Simple Smile

# 146
ахххх, sinapovaaya  , гледам линийката... твоите две дечица са с точно три години разлика, това поръчано ли е или е както и при мен- чиста случайност??? Wink  Аз се надявах и второто да е момче, та да използвам същите дрешки и да мина метър с по-малко разходи, но ела сега да видиш, цял един гардероб пълен с рокли, аз нямам толкова дрехи... Wink

# 147
Здравейте и от мен;)
Ече,добре си дошла Wink
И ние правим ремонт,освежаване с цветен латекс,стана много чистичко и свежо.
Но още работа си има бая.
Децата са при бабите,ще са там почти цялото лято и така.
Отпуска съм след седмица,искам да си почина психически,че ми писна от нередовни ,прости и простодушни хора.
Та така,друго няма,чао от мен Sunglasses

# 148
Ече ако бях го поръчвала намаше да излезе така 3 г и 1 ден Simple Smile

Иначе имам много съседки с момичета и са ме заредили с много рокли. Купили сме и само 1 роклю на девойката до сега Simple Smile

# 149
  • София
Добро утро мацки.

Хайде като в доброто старо време по едно морско лятно кафе - не че нещо ама вече ми мирише стабилно на море:

За срещата ви предлагам да я отложим, докато се върна, моля! За вечерната става дума.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт