Отговори
# 195
Ние купихме тази неделя на Митко дървено влакче от икеа ( че бяха и намалени)
Много си играе с него, много му се радва. ( не успяхме да дочакаме рождения ден, уж да се възползваме от промоцията, а той 1 час през 5 секунди питаше дали вече му е рождения ден и може да си отвори влакчето и ние с баща му поддадохме Simple Smile

На рождения ден ще има още подаръци от баби и дядовци Simple Smile

# 196
Добро утро!  Simple Smile

Вълненията по Р.Д на децата започнаха  Simple Smile
Давайте предложения за общ Р.Д за да има време да се организираме и ако може повече деца да се вкл. ще е най-добре!

Кики, пусни и тук предложенията от скайпа!?

Ако го организираме в края на Ноември нач. на Декември е най-добре според мен (като мин. година ако не греша?).

Ще си разменяме ли и подаръци като мин.година за Коледа?

Хубав ден!

# 197
  • София
Ето я офертата. Казвайте мнения и кой ще идва.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14304&refid=23574&webid=67

# 198
  • София
Хелоу  newsm03!

За Коледа, аз предлагам да разменяме подаръци - беше много приятно, предполагам, че тази година ще е още по-вълнуващо за човечетата.

За клубчето съм ок!

# 199
  • София
Хелоу  newsm03!

За Коледа, аз предлагам да разменяме подаръци - беше много приятно, предполагам, че тази година ще е още по-вълнуващо за човечетата.

За клубчето съм ок!

И аз съм за подаръчетата! Hug

# 200
  • София
и мен ме бройте и за двете

нямам претенции за мястото, за датата... иска ми се да е по-скоро за да се видим  Laughing

единствено ми се иска там където ще сме да не е само за 2 часа, ами за 3, щото много бързо минават тези 2 часа

абе Вълканова-Лозанова, Heart Eyes ти как си го представяш, с малка бебка, или Светльо ще гравитира около клубчето с бебка?

# 201
  • София
А да, задължително три часа, на това и аз държа и за рд-то на Ина също - много бързо минават нито са се наиграли, нито нищо ...

# 202
Ауууу супер. Може ли и Лили да доведа Simple Smile, че тя е като закачена за циците ми ?

# 203
Май ще трябва да има и кът за млекопиещите хахаха Laughing
Ако сме в София и сме здрави сме на линия, а за подаръчета наистина беше много сладко Peace

# 204
  • София
 Twisted Evil и от мен едно "млекопитаещо"

# 205
Я как се раздвижи темата  Laughing Laughing Laughing

Пишете ни и нас. За подаръците и срещата, Събота или неделя, ако може да е, защото ако е през седмицата няма как да стане  Peace 

# 206
Стига да сме здрави. Пишете ни към идващите Simple Smile

Twisted Evil Мойто млекопитаещо и с каките и батковци ще играе.

# 207
Нашия батко вчера си го взех с температура от детската Sad
Не мога да ги разбера тези родители как си пускат болни децата, нямам нищо против хремата, и аз съм го пускала хремав, ама никога с кашлица, камо ли с температура. Днес като се обадих в детската да им кажа че няма да ходим учителката ми каза- еми то се започна имаме болни деца, вчера взеха още едно с температура Confused Та така, аз сега немога да опазя малката, немога да ги разделя в отделни стаи-едното се дави и е до главата ми, другото трябва да му проверявам температурата, защото е 39,5, абе просто супер....
Оплаках се......
Лек и усмихнат ден на всички и да не ви се случват такива неща Simple Smile

# 208
Бройте ни и нас за клубчето ако е в ден неделя,ще го съчетаем с идването на диспансер в София.Само да сме здрави,че тази година и нас много рано ни лепнаха тези вируси.
За подаръчетата ние не сме участвали миналата година,но сега като се запознаем с повечето от вас на живо ми се иска да се включим.
Бързо оздравяване на всички болнички!

# 209
Бе да взема и аз да дойда най-накрая,така ми се иска, ама тия наште големи млекопитаещи кво ше ги правим се чудя?...
Елвирке, дезертьорке, казвай ти какво мислиш да правиш?  Crazy Hug
Маймунче, много ми е познато, дано по-бързо се оправите. Гуш!  hug

Общи условия

Активация на акаунт