Отговори
# 180
Колко хубаво, че някой е успял да влезе и да напише нещо в темата ни... а едно време как кипеше от живот тук  Thinking

Ох от работа в къщи, Малчо на детска градина и други дребни наглед неща не можем вече да пишем пък и да се видим.
Цитат
Кло-за внучето нищо не каза,как е адашчето?
Писихриси, добре е гледат се с майка му и баща му. Ядосвам се на щерката, че вече не мисли въобще за учене, ами как да става все по слаба и кльощава, не стига това ами и мъж и и слага задника с прашки на "кориците" на фейса си пък и с голяма гордост говори  и го показва в интернет списанията,   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Нямам думи за подобна простотия ... ама ней се... всеки си пати от главата ... Кой знае какъв акъл ще и дойде после... ама ще е късно...

Иначе при нас всичко за сега е наред... Детето почна да се бие в градината, а миналата година беше  точно обратното ... Взе да показва още повече скорпи-характера... Хич не чува и не признава авторитети с изключение на двама, трима ...

От няколко дни е наказан да не гледа детско и да играе на компютъра, но се чудя кой е по наказания в случая... аз или той...
Дебна го да заспи, баща му също и тогава мога да се развихря, ако не съм междувременно заспала  четейки приказката за лека нощ... Ей и сега се прозявам и май ще ставам...

Лека вечер на всички, мами, големи и малки дечица, бебоци, каки и батковци ...

newsm46 newsm46 smile3524

Честито Маймунски страхотно име е ТЕЯ!!! Много Щастие и пожелавам на малката госпожица Heart Eyes Peace

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 23:14 от klodia

# 181
  • София

Ядосвам се на щерката, че вече не мисли въобще за учене, ами как да става все по слаба и кльощава, не стига това ами и мъж и и слага задника с прашки на "кориците" на фейса си пък и с голяма гордост говори  и го показва в интернет списанията,   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Направо ме шокира  Shocked! Младежа явно не проявява особено уважение към дъщеря ти, а пък тя май не проявява особено себеуважение...

# 182
Леле кло как ще и слага снимки на задника във фейса. Тези хора луди ли са?

УЖАС!!!!! А аз 2 месеца трих сол на главата на моя мъж, че първия път като ме приеха миналата година във майчин дом ми донесе една сатенена нощница дето ми беше като блуза ( аз естествено в 8 месец) още от врата го почнах като я видях Simple Smile Simple Smile

# 183
Здравейтеее!

Леле, Кло този твой пост ме  Shocked, на твое място най-вероятно бих се намесила ...., не може така да постъпва с дъщеря ти. Тези хора отглеждат и внучето ти!!!
Веси го е казала много добре, няма да се повтарям. Аууууу, възмотена съм ........

Ей, Маймунче дай снимки на малката бучка, моля?!

Приятен ден!

# 184
  • Сливен
Ей, темичката наистина върви бавно - славно, но да си призная приятно ме изненада че има постове от 30,09, Embarassed
Честито на Нея и Маймунски - да са здрави и щастливи малките бебчета и големите дечица - да растат в обич и сговор Hug.
Наистина си е доста по-различно с второто дете - повече ангажименти, особено като се върне човек на работа. Сега се чудя какво по -напред да правя -едната на градина, другата на училище, извънучебни занимания, и като се разболее дребосъка как да се организирам, че хем работата си да свърша хем и да я гледам... Добре поне, че ни е шеф жена и не е забравила какво означава да имаш малко дете. Само дето не се знае докога ще го има офиса ни, но това е друга тема Rolling Eyes.
Кло, не знам какво да кажа, може би са прави хората - малки деца, малки проблеми, големи деца - големи проблеми. Може би като осъзнаят, че имат отговорности ще се държат по друг начин...

# 185
  • София
Здравейте. Да се разпиша и аз в темичката.

Кло няма как да се намеси! Подшушни и нещичко да се озъзнае. Щерката си го е избирала. На него му е кеф, че жената има хубаво дупе, ама се кефи не както трябва! Crazy Просто тя трябва да се вземе в ръце и да промени нещата докато е време. После нещата стават почти непоправими. Както са казали хората " Както го научиш" Опитам ми говори същото! Моя ми иде да го.. #2gunfireпонякога, ама така съм го възпитала 12г.

Иначе по нашата темичка за нашите Скорпиата...Ади ми е голям бонбон Embarassed Толкова ме радва! Heart Eyes Прави всички нормални неща, ядосва ме, глези се, инати се, желува ме, боледува и тн....но е...най-хубавото в живота ми!

bouquet

# 186
Здравейте момичета! Имам едно питане. Нормално ли е в детската градина детето ми което е набор 2009 да бъде в група с деца набор 2010, има ли го това в детските градини където ходят децата ви? При нас тази година директорката е размесила ужасно групите и дъшеря ми не е с миналогодишните си другачета а с деца наобор 2010, един вид се води смесена група. Болшинството деца са 2010 и само 5-6 са 2009, които дори не са от неината предишна група. Вчера имахме родителска среща и директорката обясни че не е наша работа да го мислим това, но за мен то никак не е нормално. Да децата не са с голяма разлика но при нас са второто полугодие на 2010 и като ги наблюдавах на фона на моето, просто са си дребосъци.

# 187
  • София
Здравей Надинка.
 Според мен също е добре детето да бъде сред връстниците си. Не е голям проблем обаче за нашите Скорпиончета, защото те са в края на годината. Ади в цялата ни група е най-дребна. Иначе се развива нормално с другите другарчета родени примерно Януари месец. По скоро тук при мен проблема е, че все пак тези деца са имали приятелчета в предната група и сега сякаш всичко наново с адаптацията. Ади след , като завърши яслата я разпределиха в група в която имаше само 4 дечица от ясленската. Да ти кажа беше ми жал. Сутрин в коридора се виждаха, гушкаха, хващаха се за ръка и тръгваха там където има отворена врата. Един татко даже искаше да мести дъщеричката си при нас, защото плачела за Ади.  Confused Но свикнаха! Ако смяташ, че детето наистина много , ще страда , направи опит да го преместиш.
  bouquet

# 188
Здравейте,
Не знам Тони дали ще ми даде да пиша много, но да кажа и аз.
За каката:
Скорпионите не слушат, какво им се говори. Даже в момента ми е сърдита, че изказах мнение по въпроса за снимките. Каза че всички включително и аз сме задръстени.... Обаче според мен по добре да ми се сърди отколкото да се принизя до нивото, на което е паднала и да одобря, какви ги вършат.
Най-много ме е яд заради училището, защото на 20 е лесно да си намериш работа добра при това и без образование стига ти малко "атракция" в определени граници, но към 40-45 е много по трудно и ако го нямаш тогава ще си стоиш в къщи.  И за съжаление тогава настъпва момента в който трябва да надграждаш това което имаш за да си достатъчно образован за определени работни позиции иначе изоставаш и ще си стоиш дълго в БТ, или ще се хванеш на не квалифицирана работа. Макар че и за шивач, готвач, че и чистач вече се изисква образование.
GaRjI - в нашата група  имаме няколко 2010, а останалите са 2009 т.е. наш набор. Пренаселена е от 32 деца. И почти няма място за игра, за това и доста често явление са конфликтите между тях.
Лошо е директорите да се изказват по този начин. Аз също много се дразня от такова отношение, но представи си и на тях им е спуснат "план", че трябва да приберат в ДГ повече деца от капацитета им.

# 189
Кло Понеже аз съм едно тъкова твърдоглаво мама като ме критикува го прави по следния начин:
избира това което ще критикува в някой наш познат и ми дава тон да го обсъждаме и клюкарим докъто не се светна.

Примерно избери някоя фолкаджийка да обсъждате какви голи снимки си е сложила и колко и е грозно докато тя самата тя и стане грозно като си види задника на профилната снимка на съпружието Simple Smile)))) без нея да я критикуваш обикновено като видиш свой недостатък у друг човек си безкомпромисен към другия     

# 190
  • София
 smile3533 smile3534 smile3502 smile3525 newsm03 #Silly box  201uu knit  food002 ukliam1 jump running bombs

# 191
  • София
Кики, кво ти стана, бре жено  Shocked Shocked Shocked

# 192
  • София
Кики, кво ти стана, бре жено  Shocked Shocked Shocked

Ама, писа нали! Wink Mr. Green

# 193
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Започнахте ли подготовката за рождените дни на децата?

Какво решихте да им купите, че аз съм в чуденка все още... newsm78

# 194
  • София
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Започнахте ли подготовката за рождените дни на децата?

Какво решихте да им купите, че аз съм в чуденка все още... newsm78

Пиано! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт