Ох от работа в къщи, Малчо на детска градина и други дребни наглед неща не можем вече да пишем пък и да се видим.
Нямам думи за подобна простотия ... ама ней се... всеки си пати от главата ... Кой знае какъв акъл ще и дойде после... ама ще е късно...
Иначе при нас всичко за сега е наред... Детето почна да се бие в градината, а миналата година беше точно обратното ... Взе да показва още повече скорпи-характера... Хич не чува и не признава авторитети с изключение на двама, трима ...
От няколко дни е наказан да не гледа детско и да играе на компютъра, но се чудя кой е по наказания в случая... аз или той...
Дебна го да заспи, баща му също и тогава мога да се развихря, ако не съм междувременно заспала четейки приказката за лека нощ... Ей и сега се прозявам и май ще ставам...
Лека вечер на всички, мами, големи и малки дечица, бебоци, каки и батковци ...
.
Просто тя трябва да се вземе в ръце и да промени нещата докато е време. После нещата стават почти непоправими. Както са казали хората " Както го научиш" Опитам ми говори същото! Моя ми иде да го..
понякога, ама така съм го възпитала 12г.
Прави всички нормални неща, ядосва ме, глези се, инати се, желува ме, боледува и тн....но е...най-хубавото в живота ми!