АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 413
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Минавам само набързо да се похваля  Heart Eyes Моята принцеса се роди на 8 март - малко мъничка и избързваща, но сега вече се гушкаме вкъщи. Дари се роди 2600 и 47 см. Изтекоха ми водите, докато си спинках без нито една контракция или предхождащ симптом.  bowuu

# 586
Хайдеееее,още едно бебе!!! Жива и здрава да ти е Дари!!! Само радост да ви носи!!!

# 587
Mamushker, честито, да сте живи и здрави и двете. ))))

За багажа, аз се радвам, че периодично слагах по нещо в сака и когато дойде момента само хвълих още 1-2неща и бях напълно подготвена.
За момичетата, които са около 36та седмица бих ги посъветвала да не се ослушват много, ами да действат. ) В последния момент човек не винаги може да си събере акъла и съответно и багажа. )

# 588
Минавам само набързо да се похваля  Heart Eyes Моята принцеса се роди на 8 март - малко мъничка и избързваща, но сега вече се гушкаме вкъщи. Дари се роди 2600 и 47 см. Изтекоха ми водите, докато си спинках без нито една контракция или предхождащ симптом.  bowuu
Честита бебка! Да ти е жива и здрава и много да те радва Simple Smile

# 589
Честито
Минавам само набързо да се похваля  Heart Eyes Моята принцеса се роди на 8 март - малко мъничка и избързваща, но сега вече се гушкаме вкъщи. Дари се роди 2600 и 47 см. Изтекоха ми водите, докато си спинках без нито една контракция или предхождащ симптом.  bowuu
Честитооо, живо и здраво момиченце и много да ви радва!

# 590
Честита осмо-мартенска кукла!!!   bouquet Жива и здрава!

Мен днес по обяд ме изписаха, вече нямам почти болки, само контракции... Насрочиха ми дата за секцио следващата седмица и на 21ви ще ме приемат да ме подготвят, а на 22ри ще ми направят секциото стига да устискам до тогава. Ако случайно избързаме... ще ми направят спешно секцио... все пак съм с много тесен таз. Да си призная, бая си ме е шубе от операцията и най-вече от факта, че няма да съм под пълна упойка и всичко ще се случва докато съм в съзнание... Някак си ме плаши мисълта, че ще ме отворят докато съм будна, макар и парализирана от кръста на долу.  Confused
Стискайте палци всичко да е ок, че "шубето си е голям страх" както се казва. Много ми е притеснено и същевременно съм нетърпелива.  Mr. Green

# 591
На мен си ми казаха доректно,че в 36та седмица всичко трябва да ми е готово у нас и багажа да ми е събран. Не,че има причини да мислят,че бебо ще избърза,но просто вече наистина не се знае. Та аз предпочитам поне за това да не се притеснявам.

# 592
Честито бебче, Mamushker. Мина ми през ума на мен, изгуби се тия дни. Wink Когато имаш възможност разкажи как мина самото раждане... Hug

# 593
nelly_24, ще стискаме палци! Всичко ще бъде наред!  Hug

Като спомена секцио.... исках да ви попитам нещо.
Тъй като до скоро ми казаха, че има вероятност да съм със секцио, защото съм с тесен таз,
а на следващия преглед ми дадоха зелена светлина за естествено раждане, защото видимо тазът ми се беше разширил, а и бебка няма да е голямо бебе......
тази събота АГ ще ми даде документите за болницата и вече ще трябва да чакам само раждането, НО се чудих - като съм без избор на екип.... трябва ли да отида предварително в болницата, за да преценят дали мога да родя естествено или със секцио... или това се преценява в деня, когато отида да раждам?  Rolling Eyes

П.С. Е, като отида на ЖК сигурно ще ми обяснят, но все пак да ви попитам и вас.
Болницата ще е Майчин Дом.

# 594
Мамушкер, честито и тук да сте живи и здрави с малката Дари Simple Smile  bouquet
Моят багаж е готов, остава само да сложа зарядните за телефони като тръгвам и фотоапарата, всичко други си е вътре Simple Smile

# 595
  • Варна
Честита малка принцеса, Mamushker:)

Честито и тук за бебе Калоян  Party Time

И аз нещо се ослушвам с подготвянето на чантата, но както вървим 2 седмици напред мисля другата седмица в началото да се организирам и да е приготвена.

Скрит текст:
Да питам как сте с теченията. На мен в петък ми взеха микробиология и чакам резултат, но последните ден-два е доста по-обилно и някак като сопол

В понеделник ходих на лекция в Майчин дом (Варна) и после на оглед из родилното там. Добре ми изглежда - приветливо, чистичко и спокойно. Само дето за пръв път видях стол за раждане и родилно и после цяла нощ едни сънища ме гониха ooooh!.
Имаше и представяне на Биодерма, аз още не съм се спряла на козметика, но се чудя между Веледа и Биодерма. Мира беше взела на Уриаж, а някой да е ползвал Биодерма преди?

# 596
Честито бебче миличка   bouquet Пожелавам ви всичко най-хубаво.
За сутиените, аз винаги съм била с много голям бюст и винаги си нося сутиен с твърди чашки и банел. Чудя се как ще е след като родя, но не мога да си представя да ходя с тези за кърмачки, те ми се виждат много левтерни и си мисля, че няма да издържат тежестта.
Багажа не съм стягала и все си мисля, че има време, но като гледам трябва другата седмица да се заема сериозно и да се подготвя, че не се знае малката кукла кога ще реши да излиза.  newsm78

# 597
Писахме по-напред за Биодермата. Много добра козметика. Синът ми е с чувствителна кожа и кожен лекар му е изписал точно тази козметика, има ефект.

# 598
Благодаря ви за пожеланията!
От вчера сме си вкъщи и се гледаме.

За раждането - в 3:30 сутрината на 8 март както си спях доволно и спокойно изведнъж нещо почна да тече  Crazy Няма да ви обяснявам за 15-те минути чудене води ли са или не Embarassed .
После бегом до болницата, разкритие 0, полежах си до следобяда без никакви болки и след това след упойка и 2 системи за 20 минути родих. Shocked Упойката ми беше съвсем лека, защото тоновете й падаха и трябваше бързо да напъвам иначе под ножа. Няма да лъжа, че не болеше, но 3 часа след това сновях пред кувиоза.
 От боледуването от вируса явно ни се е отразило и на двете защото Дари си поседя 2 дни в кувиоз на системи с антибиотик, защото повръщаше млякото, но вече сме добре и се кърмим. Малко бавно, защото тя е дребосъче и бързо се уморява. Може да сме малки ама глас вадим. hahaha
Пожелавам ви леко и безболелезнено раждане и зрдави и ревливи  Mr. Green бебета. Като ми остане повече време ще пиша пак, иначе правя опити да ви прочета, ама само с опитите си оставам.

# 599
Мамушкер, честито! Малко ви е изненадала малката кукла, но да е жива и здрава, важното, че вече всичко е наред   bouquet Да расте голяма Дари и много радост да ви носи Simple Smile
Във Вита ли беше раждането?

Общи условия

Активация на акаунт