АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 415
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
за стикерите да ви дам една идея-върху леглото на сина ми слагахме повивалникадо него -гардероб и бях налепилапо гардероба разни шарени картинки и бебо много се заглеждаше в тях,докато го преобувам и дори кротваше по този повод...после му наредих на ръба на повивалника малки играчки текстилни и това бяха пърите му опити да се мъчи да достига играчки,докато се протяха на повивалника,та ако иматеподобно разположение,е хубаво бебо да ги вижда стикерите от съвсем малко бебе.

# 571
Мами вие вече приготвихте ли си чантичката за болницата за спешен случай ,че в нас много ме тормозят да си наредя да си купя каквото трябва,а аз все се отяждам и казвам има време спрете се  Stop дали съм права ,я да видим вие как сте с багажа  ooooh! newsm71 smile3523

# 572
Мами вие вече приготвихте ли си чантичката за болницата за спешен случай ,че в нас много ме тормозят да си наредя да си купя каквото трябва,а аз все се отяждам и казвам има време спрете се  Stop дали съм права ,я да видим вие как сте с багажа  ooooh! newsm71 smile3523
купила съм всичко, остава да изпера някои неща и да го пъхна в торбата

# 573
Аз вече съм спретнала багажа,че нищо не се знае WinkВсичко ми е готово thumbsup

# 574
Благодаря Мечо:) Вие как се чувствате?При мен започна доста често да се втвърдява корема особено вечер,при вас как е?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 18:43 от Jojeto

# 575
Аз си стегнах багажа,и моя и на бебо. Има да купя едни дамски превръзки. Имам да сложа в последния момент зарядни,лаптоп и на мъжа нещо,ако остава там през нощта. Ама аз не съм от тези,които казват,че има време, малко съм припряна.  Mr. Green

# 576
В багажа ми липсват само сутиен за кърмачки и подплънки за него....
Дали ще сгреша много, ако отида в болницата без тези неща?  Rolling Eyes

Забелязах, че последните 2 седмици.... бюстът ми е нараснал значително, но все пак това не е гаранция, че ще имам кърма. Чувала съм за майки, на които веднага след раждането.... им потича много кърма и се цапат.

Освен след раждането да видя какво е положението и да накарам някой да ми донесе сутиен.

П.С. Цялата бременност я изкарах без сутиен, сигурно после ще съжалявам, но такова нещо едва понасям.  Embarassed

# 577
Сутиена за кърмачки и аз не съм го купила още. По принцип е най-добре след раждането да го купиш,защото при някой гърдите тогава се наливат да се каже. Въпросът е кога след раждането ще мога да излезна да търся сутиен, а си е нужен.... Thinking

# 578
Tи добре при мен пък са много суеверни и нищо немога да си взема от тях  Laughing

# 579
В багажа ми липсват само сутиен за кърмачки и подплънки за него....
Дали ще сгреша много, ако отида в болницата без тези неща?  Rolling Eyes

Забелязах, че последните 2 седмици.... бюстът ми е нараснал значително, но все пак това не е гаранция, че ще имам кърма. Чувала съм за майки, на които веднага след раждането.... им потича много кърма и се цапат.

Освен след раждането да видя какво е положението и да накарам някой да ми донесе сутиен.

П.С. Цялата бременност я изкарах без сутиен, сигурно после ще съжалявам, но такова нещо едва понасям.  Embarassed

и аз съм без тези неща, по принцип обичам да си ходя без сутиен вкъщи, а навън слагам от тези безшевните няма да взимам за кърмене по принцип, а за подплънки ако ми текне силно в родилното ще звънна да ми купят

# 580
А в какво си слагате багажа? Сак, чанта, куфар.... ? newsm78

# 581
Точно, защото не знам колко голям ще е бюстът ми след раждането... не посмях по-рано да си купя сутиен за кърмачки.
Все пак съм се спряла на сутиена на Canpol - уж на доста места може да се намери, днес пратих майка ми да го вземе от DM, но нямаха... та затова още повече се отказвам сега да си го взема (до края на бременността трябва само да лежа и не мога да излизам, за да го търся, след раждането се надявам да имам повече възможност).

Аз друго се чудя - докато съм в болницата..... ще бъда само по нощница, ако тръгне кърма.... с какво да я попия, някаква хитринка да споделите?  Rolling Eyes

П.С. Багажът ми ще е в голям найлонов плик, за да не привлича внимание, ММ е на мнение, че много се краде по болниците, макар да не ми е голяма загуба, ако ми вземат рулото тоалетна хартия или мокрите кърпички  Joy

# 582
Честито на всички родили мами Simple Smile

аз съм точно от тези, които си казват "има време" и правят всичко в последния момент  Embarassed Grinning още не съм приготвяла нищо за болницата... днес бях при лекарката да си взема документите и тя каза, че не се е разбързал да излиза - води и плацента са си ОК, на 3ти април пак съм на преглед Simple Smile бебо за една седмица е качил 250гр и вече е 2650 в 35 г.с. Simple Smile

идеите за стикерите много ми допаднаха Simple Smile ние сме с тапети по стените (а и сме на квартира), но може да залепя нещо на гардероба, който ще е до леглото на бебо Simple Smile

за сутиените - вкъщи и аз си стоя без, но навън не мога да изляза без...за сега си карам с моите си сутиени от преди бременността Simple Smile и не мисля да си купувам нови, нито такива за кърмачки; най-много да си намеря 1-2 сутиена без банели, но ми се струват адски неудобни.... ако не е плътен и с банели не го признавам Grinning

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 18:45 от animal

# 583

И аз съм така,от самото начало сутиените са ми малки и неудобни,купих си бюстиета и съм си с тях,макар че и те нещо започват да ме нервират,а вкъщи съм си без нищо  Wink

# 584
Вкъщи сега без. Иначе още ми стават сутиените от преди това. В болницата не знам... Може и аз да си взема един безшевен за началото,ако тези вече не ми стават. Иначе подплънките,които си купих са на Мустела и имат една лепенка,която ги придържа към сутиена да не падат, за ендократна употреба си купих.

Общи условия

Активация на акаунт