АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 404
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
И аз днес съм на консултация за същите неща, и тонове пак Simple Smile) Дано е пораснала бонбонката!

# 616
добро утро мамчетаа  bouquet
и аз също съм на преглед днес при Др. Ташков, и ще записваме за пръв път тоновете  Heart Eyes

# 617
Честита бебка Mamushker! baloni baloni baloni baloni Да ви е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile Добро утро на всички Simple Smile Относно хората много сме лоши ама много,миналата седмица бяхме с мъжа ми в кауфланд и излизайки отидох в тоалетната че все се бях напишкала и вътре две дами....застанах от страни едвам издържайки вече и като се освободи едната тоалетна и хоп едната мадама направо излетя да не взема случайно да вляза аз  Angry но не се наложи да се разправям аз,защото другата жена,която беше вътре като я подкара тая лелеее стана страшно.Побутна след нея вратата и като я почна ти каква жена си бе в такова положение не си ли била не те ли е страм.......и т.н....навря я на... tooth та какво да ви кажа много са се овълчили хората

# 618
Стискам палци на всички,които днес са на лекар всичко да е наред Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 619
sweet_maniche и аз не съм фенка на секциото, но не бих рискувала със седалищно и то не заради мен, а заради последиците на бебето. Има голяма вероятност при седалищно раждане да се увредят крачетата на бебето и после да трябва да седи в колани и други гадни работи да се наместят хубаво ставите в ямките. На една приятелка, която роди седалищно със секцио на прегледа при ортопед и бяха казали профилактично да купи специални гащички на бебето дори да няма признаци за тревога, защото тези деца са рискови. Моят герой също седя почти 3 месеца с такива гащички- определено не е най-приятната гледка и усещане за бебето (с тях изобщо не може да се завърти само- стои само по гръб)

# 620
здравейте и от мен

честити бебета Калоян и Дари!!! да са здрави и много послушни!

вчера бях на женска консултация - добре е бебока. водите са започнали да понамаляват, плацентата е зряла. разпитвах на дълго и широко за епидуралната упойка, та лекарката в общи линии каза, че е раждала преди години без всякаква упойка, ако трябва сега да ражда, изобщо няма да се замисли - избира упойката Simple Smile за сега съм а нормално раждане. също така каза, че най-често срещания страничен ефект при епидуралната е главоболието след това, но си зависи от качеството на упойката все пак.

# 621
  • София
Оххх багаж и аз не съм от припряните, но нещо ММ и мама ме припират да си го оправя, че както каза АГ-то да не взема да родя по рано и да съм неподготвена. Та днес ще си го оправя и наредя в чантата и да си седи. Оффф мен това оправяне на багаж ме депресира.....имам чувството, че като го приготвя и все едно предизвиквам съдбата да родя по рано.....незнам гадно ми е така.  Weary

Надявам се малката да си седи на топло още време и да не бърза да излиза. Макар, че като я гледам как става още по активна - то не е блъскане, дъпене, вълнички  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 newsm53 newsm53 бая явно и отеснява и не може да си прави каквото и е кеф, но въпреки всичко се опитва колкото може.

За козметика - още не съм купила и все още съм в чудене. Мисля да купя на Мустела, но ще помисля и ще видя.

# 622
  • Пловдив
sunlight_eli и синът ми носеше такива гащички профилактично Rolling Eyes Да, знам, че гледката не е от най-красивите, но... здравето преди всичко.
Запозната съм и с по-големия риск от луксация в такъв случай, но при мен раждане с Цезарово сечение носи далеч по-голям риск (носител съм на Австралийски антиген + гена на таласемията)...
Ще видим утре какво ще каже докторът и тогава ще имам по обективна оценка Simple Smile
Надявам се, беба в крайна сметка да ме послуша и да вземе да си застане нормално Praynig

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, ако толкова те е страх, да не предизвикаш съдбата - направи си списък с необходимите неща, приготви ги, да са ти под ръка и когато момента дойде - просто ги пъхни в чантата и отивай в болницата Hug
Събирането на багажа може да свърши и някой друг, докато ти си правиш тоалета преди да тръгнеш Peace

# 623
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ и аз бих те посъветвала да си направиш списък с необходимите неща и да имаш готовност само да ги пахнеш в сака Wink Аз съм на мнение,че влезе ли се в деветия месец бебчето трябва да се очаква във всеки един момент нищо не се знае.Една приятелка влезе в 9-ия месец и на 5-я ден както си спяла и изтекли водите и до вечерта беше родила.Така че по добре да си подготвена.Аз на 30 влизам в 9-я и мисля другата седмица   да панапазарувам повечто неща

# 624
Аз влизам в 9 днес  Grinning

# 625
  • Пловдив
Аз в деветия влизам утре, но си правя плановете, че до 5-6 април беба ще си стои в корема и ще чака hahaha Joy hahaha
Тази седмица сме планирали разместването вкъщи, след това ме чакат поне 3 перални да пусна с нейните неща, които след това трябва и да се гладят Mr. Green
И прозорците мисля да измия преди да се появи, както и за последно да изчистим вкъщи (това вече към 6-7 април съм го планувала) hahaha
Мъжът съм го инструктирала да взима отпуска след 8.04, така че до тогава беба трябва да си чака на топличко hahaha
Та така - това са моите планове, дано да съвпаднат и с тези на беба Joy отивам пак да правя упражнения Hug

p.s. и едно ходене до родителите ми имам (на 50тина км от тук са), че фотото ми е там, а този път без да ми е под ръка, не влизам в родилна зала hahaha

# 626
само незнам какво да правя с помпата за кърма smile3506 незная дали да е ръчна или електрическа.Вие взехте ли си и от къде?Аз ги гледах в джъмбо имаше някаква за 39 лв електрическа,което много ме учуди,защото тези вървят по 80,90 и много повече

# 627
и моите планове са да кротува до началото на април бебока Simple Smile

ние приключихме с боядисването и разместването в стаята, но останалата къща е с краката нагоре ooooh!
та сега малко-по малко започвам да слагам в ред. дано другата седмица мама да е здрава вече и да идва да ми помага.

хубав ден от мен
 newsm79 newsm75

# 628
дано да кротуват  newsm10 И вкъщи беше същата лудница до миналата седмица.Правихме ремонт на стаята..боядисване,лепене на тапети,монтирахме си мокет,сглобявахме новите мебели бе въобще беше мазало smile3555 всичко спретнахме там ама по другите стаи е ужас та и нас ни чака събота-неделя основно чистене newsm28 wash hang 1ironing

# 629
  • София
Благодаря ви момичета!
Ами днес ще го приготвя и ще сложа всичко в чантата и да си седи и да чака докато му дойде времето. Аз вече съм в 9 месец и просто явно яко ме тресът хормоните и неизвестността и затова съм така. А и особено като съм почти по цял ден сама още повече откачам, защото незнам дали няма да стане всичко през деня и да се панирам. Но се надявам да запазя спокойствие и да мога да се организирам бързо. Но съм като парцал - всичко ме боли и едвам се движа.....а и корема яко започна да ми тежи....като поседя малко права и имам чувството, че ще ми се счупят капачките и ще падна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha направо съм като разбита. Но още малко остана. Живо и здраво да ми е детенцето пък тези болежки се преживяват.

Общи условия

Активация на акаунт