АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 427
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Биопарокса ми го препоръча АГ-то, но каквото и да се пие е добре да е съгласувано с лекаря.
За кола маската и аз много се чудя, но прага ми на болка е много нисък и нз да няма някакъв проблем, вие как смятате?

# 541
  • София
Биопарокса ми го препоръча АГ-то, но каквото и да се пие е добре да е съгласувано с лекаря.
За кола маската и аз много се чудя, но прага ми на болка е много нисък и нз да няма някакъв проблем, вие как смятате?

Хахаха аз едвам изтърпявам подготвителните контракции пък за кола маска сигурно ще откача. Според мен ако и на теб ти е толкова нисък прага по добре на рискувай да не си докараш преждевременно раждане или по силни контракции.

# 542
ние приключихме с боядисването - едно чудно жълтичко стана. остана да се изчисти и да се върнат мебелите обратно.
за кола-маската - аз си ходя както и преди да забременея. надявам се да нацеля момента преди раждане за последната такава и да не се мъча с бръсначки и др.такива...

# 543
the_witch,ако до сега не си си правила по-добре недей.Ще вземе да предизвикаш някоя котракция или друго. Wink
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ ,като нищо,току виж стане така Joy Joy
Момичета ей сега си поръчах стикер за на бебка над креватчето Grinning
Скрит текст:
 Много ме кефи Heart Eyes

# 544
откъде го поръча стикера? много е готин

# 545
Момичета, чета ви и се чудя защо аз нямам подготвителни контракции ? Не че съм раждала и няма от къде да знам какво точно е усещането, но мисля, че нямам. Имам си просто болки тук-там - кръст, понякога ниско долу, всичко характерно. Пристягало ме е доста силно няколко пъти, но това не е постянно. Магнезии за цялата бреенност съм пила 3-4 пъти, и то преди около 2 месеца.
А за прага на болка - моят е доста висок. Никога не ме е било страх от лекари и интервенции. ОБАЧЕ, този път ме е шубе! Много!  Mr. Green Но съм сигурна, че винаги нещата не са толкова страшни колкото сме си ги представяли  Heart Eyes А дори и да са, в случая, струва си !  Heart Eyes
Поздрави от мен и бебка.   bouquet

# 546
Биопарокса е АБ и е за бактериална/оцветена хрема/, ако нямате такава, не е нужен. Аз вчера ходих при личната тя ме прати на УНГ, и последната каза, че проблемите ми са от носа, изписа ми синопред форте и цинапсин/ той също е за бактериална хрема, но е хомеопатичен/, каза, че мога да ползвам и АБ капки за нос, в този късен месец вече не е проблем. Обясни ми, че ако няма подобрение ще ми изпише АБ, но също не било проблем вече.
Алекс, след проблем с корема, не трябва да се ядат млечни, т.е. препечените филии без сирене/ знам го от педиатъра ни/
Някой се оплакваше от свекито, наистина по-добре пробвай сама да се справиш, и ако ти е трудно тогава я викай да идва, иначе само ще те изнерви допълнително, при условие, че от сега те дразни. Лично аз, предпочитам сама да върша всичко, отколкото да ми се мота някой с излишни съвети и ми досажда. Принципно майка ми ще идва, за да помага за баткото, да го води на градина и т.н. да не се натоварва ММ.....но майка ми е много дейна и енергична жена, и знае, че съм свикнала нещата да са по моите правила Wink, т.е. без излишни съвети и кое как........сама онзи ден ми каза, :"каквото и както кажеш така ще правя, когато прецениш си купувам билет и идвам"....свекърва ми и тя не се меси, отделно е толкова доволна, че най-накрая в родата ще има мома, все момчетии са, само обяснява какви дрехи гледала и т.н.
Споделете, моля, според вас, не е ли малко късно да се носи в кенгуру дете на 2г. 8месеца. Сутринта пак засякох съседката и така си носеше щерката, тя верно е малко гръндж, и количка не си купиха, гледат детето по някакъв интересен режим/ хола им е залепен за спалнята ни и това редовно крещи вечер към 23.00 ч, което за мен си е време за спане/........но на тази възраст детето може да си ходи и само, да го носиш в кенгуру newsm78 явно аз не разбирам нещата, просто ми е странно........а нощните крясъци супер ме изнервят.
Вчера бях възмутена от хората в Поликлиниката, докато чаках за ЛЛ. Отидох и питах кой е последен, защото имаше много хора, казаха ми, но никой не предложи, че съм бременна не трябва да чакам и т.н. освен една възрастна жена, която ме извика да седна до нея/ имаше много, много малко място/, тя заобяснява, че не трябва да чакам бременна съм, въздуха не е подходящ за мен и т.н. и да влизам и въобще да не питам......имаше мъж на около 40, ръчкаше си по телефона, въобще не се впечатли да стане, всички мълчаха, като........т.е. никой не каза да мина пред него.........но сестрата, като излезе и ме видя и директно ме вкара вътре. Коремът ми е доста голям, и както казва една приятелка много съм бременна, и си личи , че съм бременна, а не дебела или закръглена, дори ме питат скоро ли ще раждам, а още не съм в 9 месец.

# 547
Момичета, чета ви и се чудя защо аз нямам подготвителни контракции ? Не че съм раждала и няма от къде да знам какво точно е усещането, но мисля, че нямам. Имам си просто болки тук-там - кръст, понякога ниско долу, всичко характерно. Пристягало ме е доста силно няколко пъти, но това не е постянно. Магнезии за цялата бреенност съм пила 3-4 пъти, и то преди около 2 месеца.
А за прага на болка - моят е доста висок. Никога не ме е било страх от лекари и интервенции. ОБАЧЕ, този път ме е шубе! Много!  Mr. Green Но съм сигурна, че винаги нещата не са толкова страшни колкото сме си ги представяли  Heart Eyes А дори и да са, в случая, струва си !  Heart Eyes
Поздрави от мен и бебка.   bouquet

presley,
с първата си бременност не знаех що е то подготвителна контракция. Сега е друга работата.

Meчо,
и аз поръчах стикери, май един и същ сайт сме ползвали. Аз взех този за беба:
http://profesionalist.com/stiker-rozovi-cvetq-i-majimunka-861-26842.html

И съответно и каката поиска за нейната стая. Избра си този:

http://profesionalist.com/stiker-princesa-bela-861-26890.html

Казаха ми, обаче, че доставката е от 3 до 5 седмици...

# 548
Тези стикери могат ли безпроблемно да се махат после? Стените ни са с декоративна мазилка и не искам да има поражения, т.е. без пребоядисване и остатъчни следи.

# 549
Е, ама то не е задължително да има подготвителни контракции или да се чувстват. Аз още не съм почувствала такива, но имам и доста време според мен.

# 550
Тези стикери могат ли безпроблемно да се махат после? Стените ни са с декоративна мазилка и не искам да има поражения, т.е. без пребоядисване и остатъчни следи.

Според ММ не. Simple Smile Но в следващите 2 години едва ли ще тръгна да ги махам, а и сега стаята на Ивето е олепена с разни постери на принцеси Crazy Така че пребоядисването след 2-3 години ни е в кърпа вързано...

# 551
Вчера бях възмутена от хората в Поликлиниката, докато чаках за ЛЛ. Отидох и питах кой е последен, защото имаше много хора, казаха ми, но никой не предложи, че съм бременна не трябва да чакам и т.н. освен една възрастна жена, която ме извика да седна до нея/ имаше много, много малко място/, тя заобяснява, че не трябва да чакам бременна съм, въздуха не е подходящ за мен и т.н. и да влизам и въобще да не питам......имаше мъж на около 40, ръчкаше си по телефона, въобще не се впечатли да стане, всички мълчаха, като........т.е. никой не каза да мина пред него.........но сестрата, като излезе и ме видя и директно ме вкара вътре. Коремът ми е доста голям, и както казва една приятелка много съм бременна, и си личи , че съм бременна, а не дебела или закръглена, дори ме питат скоро ли ще раждам, а още не съм в 9 месец.
позната картинка в понеделник и на мен ми се случи абсолютно същото при ЛЛ, имам чувството, че хората все повече опростяват за съжаление

# 552
Пресли, и аз не усещам подготвителни контракции  Simple Smile
Ходих днес да видим бебето, пораснало е, вече не е такъв кльощьо, 2700 в 36 седмица  Simple Smile
Докторката каза, че всичко му е наред, ама няма да се ражда скоро. Аз не съм се и разбързала, де.
Ходих днес уж да говоря с една педиатърка. Вчера ходих - казаха ми да дойда утре сутринта (т.е. днес сутринта). Отивам днес, те ми казват "Нея я няма цяла седмица, не знаем кога ще е на работа". Е онази вчера не можа ли да ми каже  Close Отгоре на всичко и двете сестри ужасно нелюбезни  Confused Ще взема пак да си търся друг педиатър. Crazy

# 553
Как може хората да са толкова злобни и вглъбени в себе си  #2gunfire
Момичета благодаря за съвета, явно ще си остана с бръснача, а ако удържа до края на 9-ия може и да отида на кола маска   Wink
Стикерите са много хубави, ние налепихме само на леглото, но като видях вашите колко са хубави сериозно се замислям да взема и аз да си поръчам.

# 554
lindichka ,аз го поръчах от продавалник.После видях и сайта дето Coffee_Breakе поръчала.И аз да ти кажа се огледах в маймунката Mr. Green
А за несъобразителноста какво да ви кажа.Миналата седмица съм стояла 40 мин.на опашка,на регистратура в ТК да си платя тоновете.На цялата опашка само аз бях бременна,да не говорим,че е с/у вратата и става адско течение Crossing ArmsПосле отивам пред кабинета  за запис и столовете заети от 2 бременелки Crazy и мъжа на едната.Погледна ме и... нищо,все едно не ме видя идиота,а от висенето получих такова втвърдяване ooooh!Все едно жена му не е бременна и не е наясно.Понякога мъжете са егати заухарите #2gunfire
Ужас Ео,сменя я докато е време Peace И като каза педиатър,се сетих,че все още никъде не съм ходила #Crazy
ЛЛ ми е препоръчал една,но трябва да мина през него,за координати.А там неизбежно ще се сблъскам с вирусни хлапета и вечно висящи старци,които те гледат на кръв ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт