Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 249
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
преди много, много години едно гадже на сестра ми ни беше настанил на Златните в един хотел, беше ни дал сума ти пари и ние баровките всеки ден ходехме с такси до един ресторант във вилната зона над Евксиноград да ядем такива сармички  Laughing Laughing Laughing

днес нали за шоколад говорехте, та един от най-любимите ми е Йон с целите бадеми и съм купила за десерт  Grinning

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 21:47 от shhhh...

# 661
  • София
Бела, честито ти рокле, сигурна съм че е най-хубавото  Hug и че ще имаш незабравими емоции  Simple Smile

Аз пък искам скромна сватба - аз и той на Мачу Пикчу  Laughing

Иви  Hug

Днес ядох като не видяла - решихме да си купим хляб и му видяхме сметката с лютеница  Mr. Green И предния път като си купихме хляб, пак така се освинихме  hahaha

Аз като спах следобед, сега ще бия патките по тавана  Simple Smile

# 662
  • София
тите  Hug
айде сега да кажеш как се чустваш и как мина днес Mr. Green

ами можеш да пробваш с някой филм за начало

# 663
  • Пловдив
Шътки, тоя йон и на мен ми е любим  Mr. Green

# 664
Тите ти тоз хляб като деликатес hahaha hahaha hahaha hahaha

Бела Честито аз съм опуснала  Crazy много съм зле

# 665
Пими, как ги изяде 15 сърмички Ива, такава тъничка и фина госпожица е  Heart Eyes

Ми изяде ги ,Гуге,поне 3 пъти и сипвах допълнително,за сметка на това без трохичка хляб,изморила се е от задачите явно и е огладняла

# 666
  • Пловдив
нека хапва детето, поне не става слон от няма нищо като мен  Mr. Greenвинаги съм се кефила на хора, които си хапват прилично и не дебелеят, пък аз....и въздуха с.дето го дишам ми се лепи  Crazy

# 667
Гуги и аз до преди 2-3 г бях от тези дето ядат каквото си искат  Crossing Arms право черво Crazy
но сега  Naughty въздух мъздух всичко се лепи Tired

# 668
  • София
офф и аз съм така и от три години всичко се лепи, пък и тези стимулация ми дойдоха отгоре към 5 кила ooooh!

# 669
  • София
Меме  Hug
чувствам се перфектно, нормално. За днес изпих всичките илачи, ама утре схема трябва да правя, че иначе не ми се получава. От 8 до 22 часа през два часа, мисля ще ги нагодя  Mr. Green
Утре смятам да прекарам деня с книжка в леглото, нещо което не ми се е случвало от септември кога бях на моренце  Laughing
Казала съм навлеци служебно да не ми звънят, защото няма да си вдигна телефона  Laughing
Любимия каза да си стоя на д-то и нищо да не правя, а аз му викам от кога чакам тоя момент само да те комадоря какво да правиш  Joy За чистенето каза да съм свиквала, че ще е така  hahaha
Аз му се бях заканила, че ще се обадя на майка му да дойде да изчисти, ама сега жената е след операция на ръката та няма да ми мине номера  Simple Smile

С две думи съм перфектно и го карам ден за ден. Следващата събота ще мисля повече като видя резултата  Laughing

# 670
а така Тите отдай се на  Релакс Heart Eyes и глезотийки

Меме ти си добре с 5 кг  Mr. Green аз съм 15 килца отгоре Embarassed от стимулацийки

# 671
  • София
а така миличка, починин си стига с таз работа, сега ти е паднало да си полежиш Mr. Green

и най важното да се наспиш и  Praynig Praynig Praynig другата седмица ще чакаме  stork-boy stork-girl

а защо през 2 часа лекарства, каква е тая схема?

ако нещо те притеснява питай всички ще помагаме с кой какъвто опит има

# 672
  • София
иви стига бе, това от хормоните нали.
аз успях да устискам, щото тренирам 3 в седмицата и не ям често сладки и тестени неща, ама не щото не обичам просто ги избягвам. абе с две думи гледам кво ям.

# 673
  • Sofia
И аз за 4 години вече съм с над 15 кила отгоре от стимулациите  ooooh!

# 674
от хормони и от ядене сигурно Whistling аз преди за сладко не се сещах Confused но сега съм като ламя hahaha hahaha hahaha   и отказах цигарите това също допринесе

а и спорта между опитите   Blushявно  идва малко

но съм решила да слабея след като родя Mr. Green

ся ще си ходя трътла Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт