Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVII

• 38 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Belgium
За тази вечер си дръпнах The Hunt
Нещо неамериканско ми се догледа.

И аз точно него дърпам.
Ако ти се гледа неамериканско, виж Populaire (http://www.imdb.com/title/tt2070776/?ref_=sr_1) - много е свежарски  Grinning

# 226
Мерси за идеята, Лу  Hug

# 227
I Do/Prête-moi ta main, много харесвам Шарлот Геинсбург
Smashed, интересна история за семейство алкохолици.

# 228
I Do/Prête-moi ta main, много харесвам Шарлот Геинсбург
Smashed, интересна история за семейство алкохолици.

Първият не го откривам в Замунда. Къде да търся?

# 229
# 230
  bouquet Благодаря!

# 231
The Hunt е един от най-добрите филми, които гледах в последно време! Въпреки, че ме разрева и ме подтисна! По подобен начин преди време ме шамароса "Eden Lake".
Препоръчвам!  Peace

# 232
  • София
Снощи и аз изгледах The Hunt. Хареса ми въпреки, че е доста мрачен Peace

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже се заговорихте за режисьори, които винаги успяват да покрият високите очаквания към тях, за мен такъв е Бернардо Бертолучи. Днес гледах последния му филм Io e te и, да, определено не беше разочарование. Смущаващ и провокативен както винаги, Бертолучи успява постоянно да бъде в крак с времето и да ни поднесе час и половина истинско изкуство. Отново и отново. Не знам какво и колко е научил като асистент на Пазолини, но за мен той е истински творец. Па макар и да не помня лицата на всичките му статисти Laughing

# 234
  • София
Събираме се голяма група, които вчера са гледали Jagten. Laughing
Прекрасен филм и страхотен Мад Микелсен, който открих благодарение на тази тема. Финалът - сърцето ми искаше той да бъде друг, но разумът подсказваше, че това няма как да се случи, би било прекалено нереално. Sad
Тази вечер съм приготвила Хичкок.

# 235
Събуждате любопитството ми към Триер отново, момичета. След Меланхолия май почти се бях отказала.
Изгледах Antichrist - епитетите, които изникват в ума ми са смазващ, брутален, жесток... но толкова хубав! И все пак върви по някаква граница, която аха аха да прекрачни, но не го прави.
За тази вечер съм приготвила Medea

Cries & Whispers - Мисля, че някой тук го беше препоръчал преди време, за което искрено благодаря. Хубав филм, не за всяко настроение, доста си мислих след него...

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 17:23 от c.v.e.t.i.

# 236
c.v.e.t.i., ти направо в дълбокото си нагазила с Антихрист. Точно този може да те откаже да гледаш всичко негово, завинаги. Laughing Преди години аз започнах с Dogville и колкото и минималистичен и стерилен да е откъм визия, предизвика такива бурни емоции в мен, че дълго време ходих замислена.

# 237
Криста, само два негови филма бях гледала преди прочутата Меланхолия, тя пък съвсем ме отблъсна. Обаче той така умее да остави нещо, което да те човърка, да те стресне, да те отврати, но отново да искаш да гледаш. След като гледах сега Антихрист се питам какво ли точно се случва в главата на Триер при зараждането на идеята за подобни проекти  Crazy

# 238
The Hunt е един от най-добрите филми, които гледах в последно време! Въпреки, че ме разрева и ме подтисна! По подобен начин преди време ме шамароса "Eden Lake".
Препоръчвам!  Peace
И аз влизам да го препоръчам. Наведе ме на доста размисли. Как например от едно няма нищо може да се стигне до сериозни последици.
Скрит текст:
Сега всеки буквално бих си имала едно наум при общуването с деца. Баща ми например е точно от този тип хора, които привличат като магнит деца, животни и всякакви невинни същества. Споделял ми е, че понякога нарочно се държи по-дистанцирано, защото не се знае кое по какъв начин може да се изтълкува в един момент. След този филм напълно го разбирам какво е имал предвид.

# 239
  • София
Снощи гледах http://www.imdb.com/title/tt1758830/?ref_=sr_1 "Така е на 40"
и трябва да кажа,че въпреки отзивите тук,страшно ми хареса.Много истински,посмях се,замислих се,децата ми са на почти същата възраст като момичетата,абе,много добре го изиграха.

Общи условия

Активация на акаунт