Орхидея - номер 10.

• 90 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте някой 4увал ли е  за онлайн магазин www.tropiki.biz   има много хубави орхидей но ме безпокои доставката или по то4но състоянието на орхито по куриер.А и в сайта няма нито адрес нито тел. като фирма фантом е  newsm78.Моля за отговор искам да рискувам даже се регистрирах напълних  кошницата но се спрях
Здравей,не се притеснявай относно сайта.Аз съм си поръчвала ,но от стария им сайт,където нещата не са толкова пригледни
 http://www.tropiki.dir.bg/_wm/catalog/?df=735520
Много съм доволна от всичко поръчано.Направих скоро и втора поръчка.Орхидеите бяха в добро здраве,много добре опаковани и много скоро след получаването им повечето от тях цъфнаха при мен.Жената,която ги продава е рускиня и е много любезна,отговори ми веднага,а още на следващия ден цветята бяха при мен.Идват от Бургас,аз съм от Варна,но нямаше никакви поражения въпреки студеното време,което беше.Сега гледам,че има още по-голям асортимент и смятам скоро пак да поръчвам.

# 181
  • Пловдив
Капризната орхидея  Laughing
Според мен пък въобще не е капризна, но преди да си взема и аз мислех така....

# 182
  • Бургас
Капризната орхидея  Laughing
Според мен пък въобще не е капризна, но преди да си взема и аз мислех така....
И аз така,една година отлагах и добре,че съм го правила,щото вече наближавам 50броя,а си мислех ,че още първата ще се спомине.За това време четох,гледах и проучвах Laughing
От тропики имам 3 орхидеи в прекрасно състояние,от скоро ги имам но се развиват от както са при мен,двете дори ги пресадих.

# 183
elinna ,а колко лв. е доставката до Варна ,от този сайт ?

# 184
  • Gone with the wind
Доставката е с еконт според теглото на пакета.
Не е много - 5-6лв някъде

# 185
Аз последния път доста се поотпуснах и направих голяма поръчка и сумата беше по-голяма,явно е на кг.

# 186
  • Gone with the wind
Да, доставката е на кг, а зависи дали ще е до офис или до адрес. Ако е до офис са 20на % по-ниска цена

# 187
  • София
На пазара Димитър Петков,в магазина ,който знаете,има минита-различни цветове-5 лева,и последни бройки Ванда ,в стъклена кашпа с кошничка,с цвят и без цвят-15 лева.  Peace

# 188
Здравейте, отдавна не бях влизала дори да ви чета  Embarassed но нямах много време и ето ни с нова тема Simple Smile Днес се сдобих с нова мини Орхидея и съм мн Happyyy... пускам ви снимка:

А ето и новото ми фалче на старата орхидея, която ме зарадва като реши, че пак ще цъфти  Heart Eyes

Ето накрая и двете ми орхита Heart Eyes

В Баумакс има толкова много, че не исках да си тръгвам от там... Хубав ден от мен  Simple Smile

# 189
  • Пловдив
kraseto_iv точно такава орхидея ми подариха на 8-ми март, имаше 8 цветчета и много пъпки. Много от пъпките разцъфнаха и днес като броих цветчетата се оказа, че са 22.

Много е красива.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 21:37 от jujasol

# 190
  • Варна
Моля, помогнете ми да разбера какво си купих. Харесах я в един магазин, прочетох, че е орхидея, но си тръгнах. След двудневно мислене реших, че не мога да я изтърва и много ми харесва, и я купих. Продавачката каза, че е дива орхидея, но от снимките, които разгледах в нета не видях такава. Засадена е в корички, но в непрозрачна саксия.Та моля да ми помогнете

p.s. Забравих да кажа, че и две кейки има
http://rumiana2011.snimka.bg/flowers/orhideya.631869.25513012

# 191
  • Варна
А какви са цените в Баумакс и има ли и големи орхидеи или само минита?

# 192
  • Бургас
Руми,не съм голяма разбирачка и нямам такова ,но мисля,че е епидендрум.

# 193
Руми, според мен е  Dendrobium "Winter Beauty"

# 194
  • София
Здравейте момичета.
Сега минах отново през магазина на Д.Петков.Нали отскоро се запалих по орхидеите,и понеже съм наблизо та си купувам от там.
Вчера ви писах за орхидеите,които имаше,може би някой се е възползвал ,защото Вандите вече ги нямаше. Grinning
Да кажа,че днес видях че има и Милтонии по 6.50, Цимбидиуми-много високи към 50-60 см по 17 лева,и много нови минита-5 лв.Може и вчера да ги е имало,но аз днес ги забелязах.Купих си една милтония.
Всъщност искам да попитам момичетата,които са купували орхидеи от този магазин да кажат дали ги бива .В смисъл ,ясно е ,че са с прецъфтели цветове,леко наранени,не добре гледани,но по-важно е по-нататък във времето тези орхидеи успяват ли да се възтановят напълно и да цъфтят.Да знам дали има смисъл да купувам от там,привлечена и в не малка степен от доста по-ниската цена.Защото ако ще загинат ,явно няма никакъв смисъл. newsm78
Благодаря на който се включи.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт