Бургаски майчета - 14 тема

• 31 461
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
За датата остава 22.05, кажете час и място къде да организираме срещата и след това да отидем на кафенце Simple Smile
Ами не знам,10-11 newsm78,Таничка предложи на Хепи в Морската,ако искате може и другаде!

# 616
Сигурно съм най-неактивния човек в групата, но и аз имам голямо желание да дойда на срещата  да се запозная със всички вас. Но за огромно мое съжаление най-вероятно няма как да стане да се замъкна от Меден Рудник до морската.... Има още време да измисля нещо, но едва ли ще се получи... Sad Така, че от сега приятна разходка ви пожелавам  Hug

# 617
Момичета, някой сядал ли е скоро на Хепи? Дали са опънали чадърите навън, че преди 2 седмици като бях, хванах текезесарски тен - една сенчеста маса нямаше. Бременелките да не останат непроятно изненадани от хубавото обедно слънце..
Аз нещата ги виждам така - тръгваме от Пантеона, посока Гъбката и сядаме на първото заведение,мисля, че едно време имаше някакъв октопод.. а в най-добрия случай на Бургаски вечери - то ще е ракиено време,  ако ще е към 13.. така, че.. кой каквото иска.. Wink (шегувам се за ракията, ама е добре да си уточним и посоката, за закъснелите мами, че с тези нашите съкровища, таман си го облякъл и хооооп един мощен напън и мий дупара, сменяй пампа.. На мойта мома и е редовния номер и все съм закъсняла..Wink )
А за часа, аз мога след 8:30 всеки ден, че сме влезли в една серия - ставане в 6:30, едно мляко за отскок и лягане към 8:30-9ч Simple Smile Така че, решете час и сме там..

# 618
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте,момичета   bouquet Виждам,че си уговаряте среща  Simple Smile Много ми се иска и аз да дойда,ще направя всичко възможно,че съм малко далеч от Морската.Този час,обаче-13.00,не е ли малко горещичко тогава  newsm78

# 619
Ех, тази среща за съжаление ще я изпусна, защото на 22-ри сме на първата ни консултация и няма да смогна да дойда до 13ч., но за втората групова разходка ще съм с вас Simple Smile

# 620
Добре де, бремелките следобедно не ги ли устройва? Ще се срещнем в 13 на пантеона и ще определим второ място за посядване и бременелките ще дойдат направо там , както и позакъснелите мами. Ние докато се замъкнем ще е станало поне 3 и вече няма да е чак такава жега.
Само трябва да решим мястото. Пък може с количките да направим срещата и на гъбката ,а посядването на  " чадъра "?!?  така ще има достатъчно време да стане малко по хладно докато стигнем  newsm78

# 621
  • Бургас
Последно къде и в колко че има още една мама с която се уговорихме ?

# 622
Лина , по-добе да има повече време да разберат и другите момичета. Айде да го направим по крещящо че всички да го видят :

СРЕЩА на  22.05 (сряда) в  13:00 ч. на Пантеона

Не само за майки с деца , и бременелките да заповядат  Peace
Това си е окончантелно за мамите с бебоци!Няма да се съобразявате с нас,ако има нещо ние ще с енапаснем с вашата среща на по-късен етап! Peace
Бременните още се чудим къде и кога,хайде,2-3 мами с тумбаци да се включат ,за да може и ние да измислим нещо окончателно!

# 623
Според мен още докато не е станало горещо към 10:00 на 22.05 на Пантеона и да седнем на първото кафе по път.Само предлагам Simple Smile , ако има други предложения казвайте и да гласуваме  Grinning

# 624
  • Бургас
аз съм ЗА каквото решите...ако нещо не ми изнася ще се наглася спрямо вас Simple Smile

Съгласна съм да пием кафе и преди това и след това на срещата така че каквото решите няма проблем Simple Smile
Просто за обедната обиколка пеша ще съм кратка Simple Smile

# 625
  • Бургас
Момичета от Народен юмрук,искате ли да пием кафе на някое от кафета във вашия блок,скоро?

# 626
  bouquet

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 08:08 от -Bibo-

# 627
Момичета ще се присъединим и ние на срещата в 13.00 на Пантеона Simple Smile ние огладняваме в 12 после в 15 часа - само да може да е заведение, в което можем да съберем масите за всички нас и където можем да накърмим бебоците, че не всички приемат тази "гледка"

# 628
Радостинче ,и ние ядем в 12 и в 3 ,затова избрах 13 часа за срещата защото предполагам че повечето бебчета са с този режим , а дори и тези които са на поискване се въртят горе- долу около тези часове. А за кърменето - по-добре да си ги нахраним на някои по-скатани пейки в морската и после ще намерим къде да седнем с вече сити и спокойни бебенца.  baby_neutral
А ще има ли мами с по-големи деца защото това е важно уточнение преди да решим къде ще се сяда.

# 629
Много ми се искаше да дойда, но през седмицата не ме устройва, защото няма кой да ме закара, а аз живея далече и с количката ще ми е невъзможно да се домъкнем. Надявам се пак да се организираме, само , че този път да е някоя неделя например.

Общи условия

Активация на акаунт