Бургаски майчета - 14 тема

• 31 472
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета, и аз ще следя вашата тема. Очаквам второто си бебче през юли, живот и здраве.

# 601
  • Бургас
И аз съм за Морската, предлагам направо дата и час 22.05 - 13ч. на Пантеона Simple Smile

аз съм за Simple Smile

# 602
Лина , по-добе да има повече време да разберат и другите момичета. Айде да го направим по крещящо че всички да го видят :

СРЕЩА на  22.05 (сряда) в  13:00 ч. на Пантеона

Не само за майки с деца , и бременелките да заповядат  Peace

# 603
  • Бургас
И който идва да носи червен карамфил и вестник Работническо дело  Mr. Green
Аз ще дойда!

# 604
  • Бургас
хаххаха Лина това с вестника и карамфила е добро Simple Smile

Момичета също ми се иска да дойда на срещата ама вие говорите за разходка, а аз не мога да взимам дълги разстояния за разходка Sad Ако мислите да поседнете някъде по бих се навила, а и другото да ви кажа че в 13ч ще е най-голямата жега и за нас бремелинките е малко противопоказно да се появяваме по това време навън....така че ви предлагам нещо по сутрешно, 9-10ч?

# 605
Таничка , аз  не съм убедена че до 9-10 ще мога да се стъкна за излизане с дребен.Вероятно и другите  с по едно , а и с две дечица ... Другият вариант е да е по -късничко,примерно към 4 , въпреки че то още ги няма суперските жеги , а и то в морската е по прохладно.
 А за дългата разходка -  тя разходката с колички нали знаеш как е : чакай да сменя памперс , чакай че си изтърва биберона , чакай да го завия , чакай че му стана топло - горе долу "тръгни и спри" е работата , а и не е проблем да направим едно тигелче и да поседнем някъде (ако има по-големи дечица за кафе едва ли ще става работата).
В общи линии очаквам да е много разпасана команда - на тоя ще му дойде час за хранене , на другия нещо друго  Laughing ама можем да опитаме поне.  Laughing

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 13:20 от AtenaotnA

# 606
  • Бургас
9-10ч- при нас е невъзможно... ядене сутрешен тоалет.. ала бала... а и докато се замъкнем до морската... ако е в 13ч ще дойда иначе не мога ...

# 607
  • Бургас
принципно нямам проблем за часа и в 13ч да е, стига да не е голяма жега...защото днес примерно до преди малко бях навън и умрях от жега, яко напича и става лошо Sad

Иначе за обиколките и седенето права ми е проблем че дълго време не издържам, с тая мойта шийка хич не ми и дават Simple Smile Затова съм повече за засядане някъде пейки, кафе, където кажете...ама както ви е удобно де...ако нещо ви притеснява мога и да не идвам или пък да дойда за много мъничко и после да ви оставя Simple Smile

# 608
Може да направим по-ранна среща на бременни на някое кафенце Simple Smile

# 609
Лина , по-добе да има повече време да разберат и другите момичета. Айде да го направим по крещящо че всички да го видят :

СРЕЩА на  22.05 (сряда) в  13:00 ч. на Пантеона

Не само за майки с деца , и бременелките да заповядат  Peace
[/quote

tam sam

# 610
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/

Здрасти,  bouquetмоето първо детенце е родено ноември,хубаво време беше точно когато си с най-голям корем времето започва да се разхлажда и е по-поносимо,а сега ще съм най  Animal Pig точно август в най-големите жеги и от сега се чудя какво ще правя,при положение,че още от сега ми е постоянна жега! Shocked
[/quote]

Пожелавам ти прохладно лято, че и аз се надявам на същото.

# 611
  • Бургас

абсолютно съм ЗА Simple Smile Примерно на Хепито до Пантеона за кафенце, после да ги видим майките в 13ч и така Simple Smile

# 612
Точно и аз това щях да предложа! Laughing Бременните също с една среща за по кафенце,да обменим бременилски вълнения! Simple Smile

# 613
За датата остава 22.05, кажете час и място къде да организираме срещата и след това да отидем на кафенце Simple Smile

# 614
  • Бургас
Аз мога да дойда, но за разходка съм категорично против. Не мога да я държа в количката, а на кафе да седна няма с какво да я забавлявам. Май съм недобра компания. Ще се натреса на бременните без детето обаче /че да не ги плаша ако им  е първо/  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт