Бургаски майчета - 14 тема

• 31 474
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Честита Първа Пролет!!!

Много настроение, усмивки и поводи за добро самочувствие! Simple Smile   bouquet

# 121
Аз даже като излязох от упойка питах няколко пъти за детето , но акушерката усилено се правеше ,че не ме чува. Разбрах ,че е момче единствено като си вдигнах ръката и видях синята гривна , иначе виждах размазано и дори не можах да прочета какво пише на нея. Накрая се ядосах и викнах : " Абе няма ли кой да ми покаже това бебе?" .Акушерката ми вика "Ми кой искаш да ти го покаже?" . Аз й викам "Ми кажете ми поне какво е , как е?!" . Чак тогава тая ми каза колко е високо , колко килограма е , кога е изплакало и т.н.
Чак на другия ден ми го докараха за не повече от минута докато подписвах някви неща (даже тая сложи формуляра върху дребния да подписвам) . Качиха ме горе на 3-тия ден , аз си го поисках и ми го дадоха още тогава , иначе ги дават на 4-тия.

Аз бях в болницата в Поморие, секциото ми беше следобед към 5-6ч, и от другия ден на обяд бебето си остана при мен. Но пък ме държаха 7дни, и чак на изписването тати си видя щерката на живо, иначе му пращах само снимки, не разрешават никакви свиждания там.

# 122
А позволиха ли ти да кърмиш още на деня в който ти дадоха бебето?

# 123

Да, настояваха даже, ама на мен чак на втория ден ми тръгна кърмата.

# 124
  • Бургас
Момичета, тук или в друга тема /не помня/ бях питала за добър ортопед за възрастни, не за бебета.
Ходих при д-р Илиев в "Св. София", крайно разочарована останах, дори не стана от стола да ми огледа от близо крака, имала съм по-нисък свод и затова. Глупости . Мен ме боли сухожилие или нещо такова около пръстите, снощи направо се събудих посред нощ от болка, боли ме и като вървя... и на фона на бременността и всички проблеми около нея, просто само това ми лиспва...
Сещам се как преди години същият лекар беше казал на майка ми със скъсано ахилесово сухожилие, че ѝ няма нищо... добре че преди да излезе от кабинета я погледнал по-внимателно и веднага ѝ казал на другия ден да влиза в болница за операция ... Сигурно е добър лекар, но поради някаква причина не обръща достатъчно внимание на всеки случай и пациент... и не си дава много зор /като повечето бургаски лекари  Twisted Evil/.
Взеха ми 30 лв за преглед /а той дори не стана да ме прегледа/ и ме пратиха да си ходя, а че ме боли и едва вървя, на кой му пука ... да се спасявам Close

Та исках да питам към кой друг лекар мога да се обърна? Знам, че в момента не може нито рентгенова снимка, нито кой знае какво лечение да ми приложат, но поне да знам какво ми има и за какво става дума...

# 125
Аз раждах в Токуда(София) секцио. Там също показват бебето на бащата след като се роди,и после чак на изписването.Свиждането става извън стаите.Моят мъж не беше в БГ когато родих и като си дойде някъде на 3-тия ден,помолих да му  я покажа само през прозореца,но не разрешиха - и така той видя щерка си на живо чак  на изписването:) Ние бяхме 4 момичета в стая,ако искаш да излезиш можеш да си оставиш бебето при тях ,оставяш си го в там една стая в която само от неонатологията влизат и никой друг и уж трябва да го наглеждат,но те си имат друга работа Simple Smile ,но пък и не ангажираш другите мами с твоето бебче-(не знам кой вариант е по-добър:) Родих в 10:30,дадоха ми я на другата сутрин в 7-8 часа,но те и в 6 часа ни вдигнаха за раздвижване.
 Мон - за Иван Зайков съм чувала добри отзиви,но лични наблюдения нямам.

# 126
  • Бургас
Като ходих на тонове в МБАЛ, докато дойде моя ред се наложи да чакам с роднините на две (в различни дни беше) родилки,които бяха секцио.Веднага след раждането ги показаха на роднините и аз ги видях Simple Smile Иначе, докато бебето беше в неонатология я показваха на баща и в 12.30 ,когато е свиждането на бебетата. Просто звънеше на на звънеца,казваше името на бебето и я носят. А първия път ,когато я е видял е било вътре в неонатологията.

# 127
  • Бургас

Мон - за Иван Зайков съм чувала добри отзиви,но лични наблюдения нямам.

Къде работи знаеш ли? Някакви координати? На мен до момента не ми се е налагало да ходя по ортопеди и въобще не ги знам.
Единствено съм доволна от д-р Христов като водих сина ми при него, но той мисля, че предимно с деца се занимава.

# 128
Мон , извинявай ако съм те подвела за Илиев , тъй като аз ти го предложих , но съм чувала че наистина е един от най-добрите ортопеди в Бургас.Той прави операция на свекър ми на порязано сухожилие на ръката , сега гледа и мъжа ми понеже имаше травма на крака. За ортопедичния преглед на бебчо също ходих при него , но бях със свекърва  ми ,а те са приятели и може би заради това ни обърна внимание.
Зайков мисля че е в Зорница ,там където е кабинета на Христов.
Другите двама, които водят като добри са Кайкчиян в Транспортна (аз съм ходила при него за скъсани връзки) и Налбантов в Лайф ( оперира счупена капачка на наша близка- бяха доволни) .

Да, настояваха даже, ама на мен чак на втория ден ми тръгна кърмата.

А аз си мислех ,че не ги дават заради упойката , та затова те питам.На мен искаха да ми го дадат на 4-тия ден !!! Ми как после да суче детето като 4 дена му го изливат в устата с големите биберони. Добре че съм ината и упорита , та успях да си го науча да суче от гърда. А да не говорим колко ме е яд ,че аз имам хубава и много кърма ,а те са го тъпкали с химии 4 дена  #Cussing out

Лина , и при нас веднага щом родих са показали малкия на близките ми , после са го виждали през стъклото като го поискат , но след 3-тия ден ми го дадоха в стаята и вече нямше как да го видят понеже аз няма как да го изкарам навън , а вътре не пускат никой.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:49 от AtenaotnA

# 129
  • Бургас
 AtenaotnA  Hug , глупости, не се притеснявай, не си ти виновна, аз и от други места съм чувала добри отзиви за него, а и ми беше най-близо и удобно да отида до "Св. София".
Ще помисля къде още да отида, че не се търпи просто... Мерси! Simple Smile

# 130
Зайков мисля че е в Зорница ,там където е кабинета на Христов.

# 131
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Никой не каза за контракциите? Никой ли не ги е получавал  Confused Вчера пак цяла нощ бях с болки ниско долу... направо вече съм паника

# 133
  • Бургас
Обади се на лекаря си.

# 134
Аз бях с контракци от 3-ти месец,но бяха неболезнени.От 8-ми м. получавах тук там и по някоя болезнена,пиех но шпа по 2 пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт