Бургаски майчета - 14 тема

• 31 482
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
"И ние бяхме така в началото. Мъжът ми го занимаваше със какви ли не играчки и най-вече с една свиреща. а сега му говоря много докато го обличам. Пробвайте с дрънкулки също"
 Благодаря ти, Рокси!
Донякъде се оправихме с  плаченето след баня-започва вече на втория кат дрешки.Сменихме мястото на повиване от спалнята -в кошарата,пускам музикална играчка която се върти и така..Мисля че разбрах защо плачеше преди толкова много-като я извадех от водата гледах много плътно да е увита в хавлията за да не и е студено,а тя май не харесва така , а сега гледам само да попия водата с тензух и я оставям гола и от скоро наблюдавам,че това и харесва и дори се е научила да рита с крачета,което до скоро не правеше.Явно и харесва да е голичка и с това си обяснявам,че почва да плаче когато обличам втория кат дрехи-може би осъзнава че вече е с дрешки:)
  И аз съм "ЗА" среща на Януарските бебета като се стопли времето-ние сме на 03,01,2013 като предлагам да се включат и не само Януарчета.Единствено ме притеснява организацията,защото може би повечето още се кърмят и на всяко бебе му е различен часът за кърмене.

# 151
Ди , и Косьо започва да се нерви на втория кат дрехи. Особено ако е много гладен или му се спи настава такова реване ,че аз започвам да бъркам крачоли с ръкави ,бутам биберони .... какво ли не - в този вариант вече нищо не помага, а гледам  колкото се може по-бързо да приключвам. Баща му само успяваше да го успокои като се наведе близо до лицето му и започваше да го гали и да му говори. Сега обаче той като замина - дребен си плаче докато приключа.
За срещата може да помолим Светла да пусне една анкета с няколко различни часа и всеки да гласува кой му е най-удобен и ще се съобразим с мнозинството.  Peace
Нека първо да изчакаме да се постопли и да решим датата ,пък после ще мислим и часа  Laughing

# 152
   Ние се кърмим на поискване и часовете за хранене не са еднакви ден след ден,но пък м/у храненията постоянно сме навън,защото навън спи много спокойно,така че предполагам че ще се нагодим към останалите

# 153
Алекс в началото плачеше като го вкарвахме във водата за баня,а сега започна да плаче като го изкараме от водата,но спира веднага като започна да го масажирам и е много щастлив като е  гол:)А за срещата ние сме на АМ така че нямаме проблеми за часа.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 154
  • Бургас
Защо само януарските бебета? Мафия, мафия,мафияяяяяяя  Mr. Green

# 155
"... като предлагам да се включат и не само Януарчета."

# 156
Защо само януарските бебета? Мафия, мафия,мафияяяяяяя  Mr. Green
Присъединявам се към lina_bs  Laughing
И ние плачем след баня,защото тогава е мн гладна.Кърмила съм я и гола само по памперс,защото така се дере,че не може да свари въздух да си вземе. Simple Smile
Гледам да я хващам като почне да се расънява-събличам я у я вкарвам в банята,така имам малко повече време и почти не плаче Simple Smile

# 157
Е ще е хубаво всеки който иска да се присъедини,с повече бебчовци ще е по-весело Hug  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 158
Защо само януарските бебета? Мафия, мафия,мафияяяяяяя  Mr. Green

ХахАахХахАа

Е, хубу ,хайде  ще ви вземем и вас , от нас да мине hahaha

# 159
  • Бургас
Е, хубу ,хайде  ще ви вземем и вас , от нас да мине hahaha
[/quote]

Joy Joy Joy
разбира се че всички са поканениии да  1stroller и ние сме само на АМ така че ще се съобразим с кърмещите мами

# 160
Ди ,и ние сме нещо като на поискване . В смисъл ,че горе- долу се придържаме към системата 3-6-9-12 , но ако поиска в друго време не отказвам или ако спи не го будя. В общи линии обаче мога да преценя кога ще е следващото хранене за да се завъртя близо до подходящо за кърмене място (мама, баба и т.н.  Grinning)

# 161
Добро утро, някой може ли да ми даде телефон на Ризова и да ме насочи в частния кабинет кога преглежда, трябва ли да си записвам час или отивам и чакам  newsm78

# 162
Вторник и четвъртък от 8 часа сутринта. Има предварително записване, но има такива, които отиват и без записан час, чакането е много обаче. 0888 631 815
Обаждаш й се и си запазваш час, аз така правя

# 163
Мерси Мирянка Simple Smile още сега ще си запазя, че уж съм на 3х2 магнерод, а имам контракции и болки  ooooh!

# 164
  • Бургас
Мерси Мирянка Simple Smile още сега ще си запазя, че уж съм на 3х2 магнерод, а имам контракции и болки  ooooh!

Дребен, днес Ризова е нощна смяна в Черноморска, а на 27 и 29,03 е дневна.Аз също след изписването от боницата съм на магнерод 3х1 и да чукам на дърво съм добре ... контракциите спряха, болките за сега поне също и бебчо вече не ме натиска по нерва.Дано и при теб всичко се оправи! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт