Бургаски майчета - 14 тема

• 31 505
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
Прада,ами така свити си изглеждат,ама те и в утробата са били свити.От колко до колко килограма ви е столчето?В обратна на движението посока ли е обърнато?

# 496
deyzi,

Дават го от 0 до 13 кг. и да в обратна на движението посока го поставяме в колата Simple Smile

# 497
deyzi,

Дават го от 0 до 13 кг. и да в обратна на движението посока го поставяме в колата Simple Smile
Всичко е наред тогава.Слагай си детето в столчето,по-добре леко сгънато пред опасността нещо да се случи ако е в ръцете ти.Важното е да не го държите много дълго време в него. Peace

# 498
Прада , и на мен ми беше много притеснено с това столче но в крайна сметка щом е направено специално за новородени и цял свят го ползва , а и е задължително със закон , вероятно не е толкова вредно , но и аз знам че в него се стои до час.Въпреки ,че ако тръгна за София .... в 1/3-та  от пътя да бъде в столче, а останалото време на ръце  ли ?  newsm78 Mr. Green

# 499
Прада , и на мен ми беше много притеснено с това столче но в крайна сметка щом е направено специално за новородени и цял свят го ползва , а и е задължително със закон , вероятно не е толкова вредно , но и аз знам че в него се стои до час.Въпреки ,че ако тръгна за София .... в 1/3-та  от пътя да бъде в столче, а останалото време на ръце  ли ?  newsm78 Mr. Green
Да,в ръцете ти или сгъваш и разгъваш количката на всяка почивка. LaughingПо принцип това са препоръките,чести почивки за махане от столчето а не 4-5-6 часа сгънато в него.То няма и как да стане това,нали това дете ще се храни,преоблича. Laughing

# 500
  • Бургас
Ние в началото се носехме на ръце в колата, което пък е много опасно. Може би беше на около 2 мес, когато я сложихме в столчето. Прада, с каква количка си?

# 501
  • Бургас
Може да сложиш и някаква сгъната пеленка под дупето, за да изправиш чупката, но все пак Деси ти е казала, че те и в коремчето така си седят. Важното е да не се подпира на дупето си, а то си е в полулегнало положение.

# 502
Мами как се борите с коликите?  Sad В началото имахме, защото при сукане взимаше много въздух. Оправихме кърменето и от 3-4 дни пак имаме. Само се напъва, рита с крачета и гледа тъжно. Даже вчера през деня и вечерта ревахме / до сега не и се беше чул гласа почти/. Мажа я с кремче на пантенол за колики и й давам капки - еспумизан. Помагат й след 30-40мин. за малко до следващото хранене... Не ям люто, пикантно, солено, подправки... и т.н.

И да питам някоя мама излиза ли в морската. Аз излизам самичка с бебка. Има много мами с колички, но си признавам - срам ме е да отида при 5-6 девойки и да питам: искате ли да бутаме заедно  Mr. Green  Whistling

# 503
Дребен , аз не се уговарям с никой понеже често съм със сестра ми и близнаците , а те са доста дивички  , но ако ме видиш обаждай се .Аз съм с бяла кожена количка и на сенника виси зелена жабка . Като минат празниците може да си направим една среща. Аз кърмя и намерих едни самотни пейчици до летния театър  (приемам предложения и за други такива)  , така че обикновено като изляза от обяд поне до 7 съм навън (понеже все още вечер захладнява).

# 504
Моя позната даваше бебешки чай от копър против коликите и тя самата пиеше чая, чрез кърменето да му предава. Каза, че е доволна

# 505
Мами как се борите с коликите?  Sad В началото имахме, защото при сукане взимаше много въздух. Оправихме кърменето и от 3-4 дни пак имаме. Само се напъва, рита с крачета и гледа тъжно. Даже вчера през деня и вечерта ревахме / до сега не и се беше чул гласа почти/. Мажа я с кремче на пантенол за колики и й давам капки - еспумизан. Помагат й след 30-40мин. за малко до следващото хранене... Не ям люто, пикантно, солено, подправки... и т.н.

И да питам някоя мама излиза ли в морската. Аз излизам самичка с бебка. Има много мами с колички, но си признавам - срам ме е да отида при 5-6 девойки и да питам: искате ли да бутаме заедно  Mr. Green  Whistling

Дребен, аз от другата седмица оставам самичка с детенце вкъщи. Живея в Славейков, но обожавам да се разхождам в Морската. Така, че ми изпрати твои координати на лично и ще ти звънна след празниците да се разхождаме двете Simple Smile

Иначе марката на количката ми е Чиполино Максима и столчето за колата ми е същото.
Прави сте наистина, като сложа пеленка и Стилиян не стои толкова свит.   bouquet

# 506
Дребен,пусках му сешоара в близост до него както и загрявах торбичка с костилки от череши и я слагах на коремчето.Давах но много рядко капки Саб Симлекс но не вярвам,че капките помагат особено.

# 507
Отдавна не съм писала тук. Честито на всички, които се сдобиха със своите съкровища и лека бременност на тези които са в очакване за срещата на малкото човече.
По темата - Капките за колики,които на нас ни помогнаха са еспумизан и ентерокинд. Редувах ги,защото ми казаха че организма на детето привиквал към тях. Иначе в началото аз пиех чай бебезан против колики,уж чрез кърмата да влияя на коликите. Уви, ефекта е обратен. Получавах ужасни газове, а детето се късаше от рев...

# 508
От първия ден в къщи давах на дребния Биогая и Еспумизан  по предписание на педиатърката и чай на Хип за колики превантивно(по една-две глътки вместо водичка за изплакване на устата след ядене).Не ми е плакал безпричинно. Или е нямал колики изобщо или сме ги предотвратили.  Peace

# 509
Моя позната даваше бебешки чай от копър против коликите и тя самата пиеше чая, чрез кърменето да му предава. Каза, че е доволна

Аз също от самото начало давах чай с копър,колики не сме имали,не знам дали се дължи на чая или не,но е факт,че нямахме изобщо! Peace

........ и чай на Хип за колики превантивно(по една-две глътки вместо водичка за изплакване на устата след ядене).Не ми е плакал безпричинно. Или е нямал колики изобщо или сме ги предотвратили.  Peace

+1  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт