Бургаски майчета - 14 тема

• 31 507
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
Аз също ходя в морската(в народен юмрук сме) може и ние да се присъединим след празниците Simple Smile А колики и ние със сешоара борихме Simple Smile

# 511
Мами как се борите с коликите?  Sad В началото имахме, защото при сукане взимаше много въздух. Оправихме кърменето и от 3-4 дни пак имаме. Само се напъва, рита с крачета и гледа тъжно. Даже вчера през деня и вечерта ревахме / до сега не и се беше чул гласа почти/. Мажа я с кремче на пантенол за колики и й давам капки - еспумизан. Помагат й след 30-40мин. за малко до следващото хранене... Не ям люто, пикантно, солено, подправки... и т.н.

И да питам някоя мама излиза ли в морската. Аз излизам самичка с бебка. Има много мами с колички, но си признавам - срам ме е да отида при 5-6 девойки и да питам: искате ли да бутаме заедно  Mr. Green  Whistling
Дребен ние също наскоро пак ни бяха почнали коликите,но да не казвам голяма дума,но  от3-4 дни не е имал,дано вече да са минали.Пак си давах капки ,отдавна му правим чай от копър вместо вода и естествено сешоарът много ни помага.
Иначе и ние се разхождаме често в морската,трябва след празниците да се организираме и да направим обща разходка,ще се радвам много:) 

# 512
Христос Воскресе,мили майчета!
С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници.
Нека има Мир и Любов в сърцата ни!

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 10:51 от -Bibo-

# 513
Христос воскресе!

# 514
Христос воскресе!

# 515
Аз също ходя в морската(в народен юмрук сме) може и ние да се присъединим след празниците Simple Smile А колики и ние със сешоара борихме Simple Smile
А такаааа, коя си ти дето си в Народен юмрук. И аз съм там.. Simple Smile
Чудя се аз с кой ще се моткам из морската, като съм " у мамини " Simple Smile, което се случва средно на 3 дни, когато милото е нощна Simple Smile

# 516
и аз съм в Народен юмрук Simple Smile  и хайде вече да вземем да се организираме

# 517
Хайде наистина да направим уговорка. Какво ще кажете за сряда или четвъртък ?

# 518
Аз
Хайде наистина да направим уговорка. Какво ще кажете за сряда или четвъртък ?
Аз съм за! Wink
оНаЗи и Крисми-пишете когато нямате с кой да махате крачоли  Wink

# 519
Здравейте момичета Simple Smile Ние също сме близо до Народен Юмрук Simple Smile Нашия малчуган е на 2 месеца излизаме в 15.00, вие?

# 520
  • Бургас
Брей, тоя Народен юмрук бе  Mr. Green И ние с Цвети сме наблизо,даже всеки ден минаваме от там

# 521
 Mr. Green Според свекито, най-добрата месарница била в този блок и ни кара да купуваме от там месо. Всеки път като ходим на гости ни омайва с това месо, още повече било много близо до нас  Mr. Green
Та......да..... и аз съм тук наблизо  Mr. Green

# 522
Дребен,пробвах да ти пиша на Лични,но ми дава,че кутията ти е пълна,затова ще те питам тук: Embarassed

Скрит текст:
Искам да те попитам колко ти струваше нормалното раждане в Черноморска,те имат ли скл.дог.със ЗК или още не?Имаше ли уговорка с лекар или който се случи на смяна?
Ще съм ти благодарна за отговорите,защото ми е голяма чуденка къде да раждам! newsm78

# 523
Извинявай, че отговарям на част от въпросите   bouquet
Те Черноморска също си имат тема във форума, там пслохожката отговаря на всички въпроси  Flutter
Отдавна работят със здравната каса, 300 е нормалното раждане. И аз съм в голяма чуденка, имам набелязани лекари и от Девата и от Черноморска и всеки ден сменям мнението си. Решила съм до последно документите в мен и в последния момент да се обадя и в двете болници да питам кой е на смяна  Flutter

# 524
Mr. Green Според свекито, най-добрата месарница била в този блок и ни кара да купуваме от там месо. Всеки път като ходим на гости ни омайва с това месо, още повече било много близо до нас  Mr. Green
Та......да..... и аз съм тук наблизо  Mr. Green
Ами правилно ти е казала свеки,и според мен в месарница "Йоги" месото е най-доброто сравнено с това от други подобни обекти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт