Бургаски майчета - 14 тема

• 31 507
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
 Peace и аз пазаря от тази месарница и мисля че е най - добрата Simple Smile
Днес бяхме на ваксинка последните от гадните  и не смея да поемам ангажимент за разходка през следващите два дни , предния път бяхме доста неразположени 48 часа след ваксинките. Дано този път бъдейки по големи минат по леко критичните 48 часа. За след това винаги съм на разположение за разходки само да не вали , тогава ме е страх да излизаме.

# 526
Да и аз съм доволна от месото, винаги прясно и има опашки в магазина. Моята свеки е злато, но е пенсионерка и има време да обикаля, ходи в много различни магазини и времето й минава в ходене и  пазаруване, аз си имам своите ангажименти и пазаря от най-близките магазини   bouquet

# 527
  • Бургас
И аз съм за разходката- но все пак зависи по кое време ще е Simple Smile
А стана ми интересно и да попитам как така работи със ЗК , ама си плащаш 300лв ?

# 528
  • Бургас
Дребен, може да си изтеглиш шумове от нета и да ги пускаш на телефона си. Успокояват доста.

# 529
Момичета,мисля че се повтарям,но искам да ви питам,кажете какво мислите за д-р Ангелов от Окръжна болница?Мисля да раждам секцио при него и в четвъртък ще ходя,личната ми лекарка каза,че е добър гинеколог и оператор...знам че има раждали при него.

# 530
Имам позната, която преди години е раждала при д-р Ангелов от Окръжна. При раждането той прави /без да иска/ силен натиск върху главичката на бебето, от там следва оток на мозъка. Сега детето  трудно възприема. Cry Аз самата съм ходила при него на преглед и определено няма да повторя.

# 531
Оооо това беше ужасно,което каза...направо се обърках тотално..милото дете и милите му родители..

# 532
Майлин , за всеки ще чуеш и по нещо лошо. Един доктор с дългогодишна практика като Ангелов има всякакви случаи , до колко той е виновен за подобни последствия е абсолютно недоказуемо според мен , още повече  тук във форума.
Мен ме оперира Ангелов. Доволна съм и то много.Все още белега ми е доста пресен за да кажа че не се вижда , но е факт че дори сестрите на 3-тия бяха впечатлени колко голямо бебе е излязло от толкова малък разрез.Даже едната ми каза - "Ангелов е надминал себе си този път".
Който и да питах за секцио в окръжна всеки ме насочи именно към него.Много от хората с които се посъветвах са и дългогодишни лекари от окръжна (но с друга специалност).
Не искам да те агитирам за него , но се опитвам да те успокоя ако си решила да избереш него. Лекари много , хора различни , случаи много - доволни и недоволни. Трудно е да намереш такъв за който ще има само добри мнения. Желая ти успех в избора и който и да избереш вярвай ,че ще направи най-доброто за теб!

# 533
Така е, за всеки лекар има хубави и лоши мнения. И други негативни случай съм чувала за него, но не с такива последици. За да си спокойна и уверена е най - добре да се срещнеш с този лекар, и ако ти вдъхне доверие - смело, защото трябва да си спокойна и уверена в такъв момент.

# 534
Благодаря за мненията момичета.AtenaotnA ще отида при него в четвъртък,ти някакси ме окуражи,мъжът ми е на същото мнение като теб,че лекат с дългогодишна практика няма как да няма  всякакви случаи.Отива,да приготвим едни 300-400 лв за операцията нали  Joy.Тя е юли де,но знам че си иска пари той.

# 535
Така е , пари си иска.Точно толкова трябва да приготвиш , правилно си се насочила  Laughing
Но от там нататъка всеки ден беше при мен.Казваше ми  с какво да се храня ,въпреки наставленията на дежурния. Сам ме раздвижваше. Казваше да му звъня за най-малкото нещо. Предупреди ме ако не съм доволна от персонала само да му кажа. 5 дена след като ме изписаха се притесних за дребния и му звъннах, той веднага се обади на Димитрова и докато стигна до болницата тя вече ме чакаше.
Искам да кажа че си платих и за това получих обгрижване на ниво  Peace

# 536
Извинявай, че отговарям на част от въпросите   bouquet
Те Черноморска също си имат тема във форума, там пслохожката отговаря на всички въпроси  Flutter
Отдавна работят със здравната каса, 300 е нормалното раждане. И аз съм в голяма чуденка, имам набелязани лекари и от Девата и от Черноморска и всеки ден сменям мнението си. Решила съм до последно документите в мен и в последния момент да се обадя и в двете болници да питам кой е на смяна  Flutter
Мерси за отговора!  bouquet
Аз се чудя м/у Окръжна и Черноморска,1-я път раждах в Окръжна(тогава нямаше опции като сега) и останах доволна от персонала ,пък и е близо до нашите постоянно идваха при мен,стаите са добре,единствено не ми хареса долу родилното където бях почти 10 часа докато ми траеха контракциите и лежиш заедно с едни представители на обществото,които не са виждали баня доста време! Sad
Черноморска ми идва далече,но пък знам,че е чистичко без да е прекалено натруфено,всички са доволни от отношението на пресонала.....и така,чуденката продължава! Simple Smile
Ти си преди мен ще чакам да видя какво си решила ! Laughing

# 537
Аз също подкрепям мнението на Антоанета. Родих при Ангелов секцио миналия месец и всичко, което Антоанета е описала се случи и при мен. Имам още две приятелки, които са раждали тази година при него и са доволни. Ако имам второ бебенце пак бих родила при него Simple Smile

И все пак държа да отбележа, че изказвам личното си впечатление от доктора. Не искам да налагам мнението си на никой.
Успех в избора!

# 538
  • До морето :)
Е, добре де, няма ли начин да не си платиш на Ангелов и пак да получиш добро отношение, ако той те е оперирал. Баси!  Crossing Arms

# 539
Лече , не знам как стоят нещата иначе. Аз мога да кажа само как е било при мен. Принципно съм чувала и хубави и лоши неща за него , но като оператор специално знам че е сред най-добрите , а момичето е с планово секцио и търси кой да й извърши операцията. Няма какво да си затваряме очите - нещата стоят така. А в този момент когато ти е най-важно да знаеш че ти и детето ще сте добре и ще можете да разчитате на мигновена реакция , не дай си боже , ако нещо се наложи ... забравяш и морални ценности и всичко.
Не мога да кажа ,че и като водещ бременността ми не е бил напълно отзивчив дори и само по ЗК , но вероятно просто очаква нещо накрая.  Като ходех на консултации при него ме е държал сума време да ми обяснява чисто анатомично къде стои бебето , как влиза , какво прави ...  не си е пестил нито време , нито думи. Аз съм била доволна , но реших че ще се презастраховам като си платя.А и той си поиска . Това е!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт