Бургаски майчета - 14 тема

• 31 488
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен! Записвам се да следя темичката!   Peace Аз съм от Изгрев Simple Smile)

# 586
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/
Здравейте,
новичка съм тук и с удоволствие ви чета. Чакам бебенце през ноември, живот и здраве, но бременността се оказа малко самотно време. Надявам се да срещна съмишленички сред вас.   bouquet

# 587
Здравейте,
новичка съм тук и с удоволствие ви чета. Чакам бебенце през ноември, живот и здраве, но бременността се оказа малко самотно време. Надявам се да срещна съмишленички сред вас.   bouquet

Здрасти,  bouquetмоето първо детенце е родено ноември,хубаво време беше точно когато си с най-голям корем времето започва да се разхлажда и е по-поносимо,а сега ще съм най  Animal Pig точно август в най-големите жеги и от сега се чудя какво ще правя,при положение,че още от сега ми е постоянна жега! Shocked

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 21:29 от -Bibo-

# 588
Какво стана с нашата обща разходка?  newsm78

# 589
И аз питам за разходката до къде сме с организацията Grinning бройте ме Simple Smile Здравейте на новите бременелки Simple Smile

# 590
Мами какво ще кажете в събота или неделя да направим една сбирка в морската ??

# 591
Бройте ме и мен за разходката Simple Smile

# 592
Някакви предложения за ден, час и място на което да се чакаме??

# 593
Дано се включат повече мами  Praynig

# 594
Момичета , в събота или неделя не е много удобно понеже това са дните за повечето от нас в които можем да се поразходим с  работещите си близки и приятели. Дайте да го направим през седмицата , ние поне сме свободни постоянно.
  Примерно другата седмица  - 22 или 23 . Има достатъчно време да се запознаят повече момичета с датата и часа. Ако ви устройва часа може да е примерно към 13:00 .Давам само предложение . Ако ви се струва неподходящо заради баловете ,можем да го оставим за следващата седмица. Може и за 28 , 29 или 30 ? Как мислите?

# 595
За мен няма проблем, аз съм съвсем свободна. Само кажете къде, кога и в колко и ще съм там Simple Smile

# 596
Съгласна съм с предложението на Atenaotna да е през седмицата Simple Smile

# 597
И аз съм за разходката. И съм напълно съгласна да е по от раничко обявена. Мисля , че и датите са добре и часът , нека само го конкретизираме. Предложението ми е за Морската.

# 598
И аз съм за Морската, предлагам направо дата и час 22.05 - 13ч. на Пантеона Simple Smile

# 599
  • Бургас
Абе 18-ти (събота)не е ли работен ден?
ПП.Проверих -работен е.

Общи условия

Активация на акаунт