Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 092
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Zdraveite, dami, az sushto se vkluchvam s permanentnite si vejdi, ot koito za momenta ne sum mnogo dovolna, i predstoi da se sreshtna s drug kozmetik, koito da opravi polojenieto. Laughing
Vuprosut mi e nqkoq ot vas pravila li si e permanentna ochna liniq i ako da - kude, i dovolnite li ste?

Козметик? За перманентен грим? Стига де!!!!!

Da, kozmetik. Na Vas koi vi napravi permanentniq, ako imate takuv? Xudojnik??

Не съм чула още художниците да са се префасонирали на татуисти,но принципно го прави татуист и да, много по-добре човека да може да рисува по-добре, отколкото да стиска пъпки Simple Smile

Вече на нищо не се учудвам...щом козметици започнаха да слагат и "витамини" за филъри в устата и тем подобни...сигурно и цици ще започнат да слагат след някое време!

Znam dosta dobri kozmetici, koito se zanimavat yspehno s permanenten grim, pri tova vursheiki go dosta dobre. V interes na istinata ne sum chula nqkoi da si e napravil permanenten pri tatuirovchik, vupreki che sum zapoznata s fakta, che te sushto pravqt.
Kakto i da e, ako nqkoq ot vas moje da mi preporucha dobur kozmetik ot Varna ili Burgas, pri koito da otida za podobrenie, shte sum blagodarna Simple Smile

Мацка, пиши на кирилица, моля!

Относно козметиците, след като има толкова добри, а ти явно си ходила при такъв, защо сега си търсиш някой да те поправя? Ако са толкова добри, би трябвало да ти го направят перфектно!

# 106
Zdraveite, dami, az sushto se vkluchvam s permanentnite si vejdi, ot koito za momenta ne sum mnogo dovolna, i predstoi da se sreshtna s drug kozmetik, koito da opravi polojenieto. Laughing
Vuprosut mi e nqkoq ot vas pravila li si e permanentna ochna liniq i ako da - kude, i dovolnite li ste?

Козметик? За перманентен грим? Стига де!!!!!

Da, kozmetik. Na Vas koi vi napravi permanentniq, ako imate takuv? Xudojnik??

Не съм чула още художниците да са се префасонирали на татуисти,но принципно го прави татуист и да, много по-добре човека да може да рисува по-добре, отколкото да стиска пъпки Simple Smile

Вече на нищо не се учудвам...щом козметици започнаха да слагат и "витамини" за филъри в устата и тем подобни...сигурно и цици ще започнат да слагат след някое време!

Znam dosta dobri kozmetici, koito se zanimavat yspehno s permanenten grim, pri tova vursheiki go dosta dobre. V interes na istinata ne sum chula nqkoi da si e napravil permanenten pri tatuirovchik, vupreki che sum zapoznata s fakta, che te sushto pravqt.
Kakto i da e, ako nqkoq ot vas moje da mi preporucha dobur kozmetik ot Varna ili Burgas, pri koito da otida za podobrenie, shte sum blagodarna Simple Smile

Мацка, пиши на кирилица, моля!

Относно козметиците, след като има толкова добри, а ти явно си ходила при такъв, защо сега си търсиш някой да те поправя? Ако са толкова добри, би трябвало да ти го направят перфектно!

Za kirilicata v momenta mi e nevuzmojno, za koeto se izvinqvam!
Otnosno kozmeticite i permanentniq - moqt e praven predi okolo 2godini, kogato trqbvashe da se suobrazq s finansovata strana, za tova se sprqh na kozmetik, koito tepurva pochvashe i chiito ceni bqha dosta zanijeni. Kozmeticite, koito znam, sa v rodniq mi grad. Tui kato do kraq na tazi godina nqma da imam vuzmojnostta da se vurna samo zaradi edin permanenten grim, a i rabotata mi vkluichva neprestanno putyvane mejdu Varna i Burgas bih iskala da mi bude preporuchan nqkoi profesionalist ot tam, kudeto i bez tova prekarvam dosta vreme.

# 107
Здравейте, момичета! Аз съм си правила вече три пъти веждите - веднъж в Дима Стил и два пъти в Магама. Много е важно кой ви ги прави, а не къде си ги правите. Първият път в Магама бях очарована. Направи ми ги едно момче и бяха страхотни. Заслужаваше си всяка стотинка. Втория път беше загуба на време, пари и ужасна болка. През цялото време кървеше, много ме боля и дори не ми ги направиха както исках. Бяха като черти. Мина малко повече от година и вече изблядняха.
Сега се чудя пак къде да ги правя и дали може толкова скоро. Обикновено минават поне 3-5 години.

# 108
  • Бургас
Направо чета и се плаша  Embarassed
Не съм се интересувала до сега за перманентен грим на вежди и нямам представа точно как става, четох темата, но пак имам неяснотии.
Имам една релефка бенка на лявата вежда, горе долу на 1 см от началото на веждата и до сега не съм мислела да я махан, но ми казаха че е хубаво да се махне. Не съм сигурна че после ще растат косъмчета и се чудя дали може само там да се сложат косъмчета. Предполагам че няма да е много красиво. Аз не съм и запозната с процедурата....

# 109
То си е плашещо. Аз трябва да си го подновя вече, но не знам къде.
Това все пак си е лице - искам да е перфектно. А вече имам лош опит!
Bukuto0o, да ти кажа и аз имам релефна бенка на едната вежда. Когато си правих грима много ме беше страх, но те просто го нанесоха около нея и почти не си личи. Не знам дали е много безопасно да си я махаш. По-добре се посъветвай със специалист.

# 110
  • София
Момичета, какви са цените при Еми Иванова в момента? Мисля да отида тази седмица и искам да се ориентирам.

# 111
  • и тук и там :)
Ще си правя контур на устни  след седмица при Еми:)
Някакви съвети?!   bouquet

# 112
  • тук и там
Планирам да си направя перманентен грим на веждите.Моля да ми препоръчате добър салон в Стара Загора,или Пловдив.Благодаря предварително!  bouquet

# 113

Как са устните, доволна ли си Simple Smile

# 114
цоп и аз да се цопна  Laughing  в отбора на Еми!

Тази вечер си направих перманентен грим на веждите - мнооого съм доволна  Simple Smile
Ако успея да разбера как се качват снимки  newsm78   ще кача ...... вече успях и да се снимам!

Благодаря на Еми   bouquet

# 115

Как са устните, доволна ли си Simple Smile

здрасти, устните ги оставих за малко по-нататък може би след 10-20дни, че веждичките ми бяха по спешни  Simple Smile

# 116
цоп и аз да се цопна  Laughing  в отбора на Еми!

Тази вечер си направих перманентен грим на веждите - мнооого съм доволна  Simple Smile
Ако успея да разбера как се качват снимки  newsm78   ще кача ...... вече успях и да се снимам!

Благодаря на Еми   bouquet

Ето и снимки, паролата е 1234
http://msv3.snimka.bg/details/emi-11-06-2013.758534

Мисля, че едната вежда в началото е с малко по-остър ъгъл ... но това ще се коригира на ретуша Wink

# 117
  • София
Еее, разкошни са! И колко много ти променят лицето...очите, всичко! Съвсем различна визия от преди! Честити да са ти! Много ми харесват! А с ретуша ще коригирате всичко, което не е както трябва. То ще е минало и доста време и ще се вижда къде какво трябва да се пипне и запълни. Peace

# 118
Здравейте,

Аз също искам да си направя перманентен грим на веждите. Имате ли наблюдения от този салон за  красота "Мартина Бюти"? И по-точно от работата на Кристина Настева?

Споделете, ако имате опит с тях. Благодаря предварително!  bouquet

# 119
И аз се реших, ще си ги направя при Еми Party Иска ми се още сега, но ще трябва да изчакам поне края на лятото  Tired За сега само ще ви следя и ще се надъхвам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт