Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 021
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
това с цикъла е много странно, не съм се замисляла. На мен ми дойде точно в деня, когато правих очна линия и почти не усетих болка ... дали има общо

# 91
  • В къЩи.
И аз да се похваля от 4-ри дни съм с очна линия  Grinning .След като през ноември 2012 се сдобих с вежди, които станаха страхотно реших, че ще си направя контур на устните, направих си контур през март 2013, той също стана супер и сега се реших и за очна линия и въобще не съжалявам, стои страхотно.

Би ли показала устните и очната линия? Hug

# 92
Здравейте! Записвам се да ви следя, защото много скоро и аз ще си правя перманентни вежди. Някой може ли да каже къде в Пловдив ги правят добре?

# 93
Здравейте! Записвам се да ви следя, защото много скоро и аз ще си правя перманентни вежди. Някой може ли да каже къде в Пловдив ги правят добре?

Пиша ти на лични с подробно инфо !

# 94
Здравейте мили дами,решила сам да си направя перманентен грим на вежди,искам да ви попитам някои ползвал ли е услугите на салон EXSPLOSION и по точно Бисерка Петрова,или къде във Варна предлагат добри услуги.Благодаря ви дами.

# 95
Здравейте!  Simple Smile

Искам да си направя перманентен грим на вежди...
Както знаете тази процедура се среща почти във всеки салон, но на много места резултатите са лоши.
Моля предложете къде бих могла да се насоча
Аз съм от Варна

Мерси    Hug

# 96
Здравейте, аз също планирам да си направя пермаментен грим. Имам хубави вежди, но са доста буйни и бързо губят форма. Мисля да направя лека сянка (контур) и така да ги поддържам. Бях при Теди от Елиет в Дружба, която наистина е царица на веждите и с нея говорихме за перманентния, някой правил ли си е при нея перманентен? Благодаря предварително!  Peace Hug

# 97
Zdraveite, dami, az sushto se vkluchvam s permanentnite si vejdi, ot koito za momenta ne sum mnogo dovolna, i predstoi da se sreshtna s drug kozmetik, koito da opravi polojenieto. Laughing
Vuprosut mi e nqkoq ot vas pravila li si e permanentna ochna liniq i ako da - kude, i dovolnite li ste?

# 98
Zdraveite, dami, az sushto se vkluchvam s permanentnite si vejdi, ot koito za momenta ne sum mnogo dovolna, i predstoi da se sreshtna s drug kozmetik, koito da opravi polojenieto. Laughing
Vuprosut mi e nqkoq ot vas pravila li si e permanentna ochna liniq i ako da - kude, i dovolnite li ste?

Да, аз съм си правила и контур устни и очна линия и съм много доволна. Студио "Рошла", Пловдив, там съм си правила всичко, жената е много, много добра, но имай предвид, че всичко зависи от теб, мисълта ми е, че някои искат да очертаят устните си извън естествения контур за да изглеждат "огромно"у но резултата обикновено е ужасен или вежди над собствените.

# 99
  • in Wonderland
А някой може ли да каже за салон в Стара Загора от който  е доволен ?? ? За вежди ?

# 100

Козметик? За перманентен грим? Стига де!!!!!

# 101
  • Марс

Е какъв трябва да е, училище за това няма, ходят по две седмици на курс...

# 102

Da, kozmetik. Na Vas koi vi napravi permanentniq, ako imate takuv? Xudojnik??

# 103

Не съм чула още художниците да са се префасонирали на татуисти,но принципно го прави татуист и да, много по-добре човека да може да рисува по-добре, отколкото да стиска пъпки Simple Smile

Вече на нищо не се учудвам...щом козметици започнаха да слагат и "витамини" за филъри в устата и тем подобни...сигурно и цици ще започнат да слагат след някое време!

# 104

Не съм чула още художниците да са се префасонирали на татуисти,но принципно го прави татуист и да, много по-добре човека да може да рисува по-добре, отколкото да стиска пъпки Simple Smile

Вече на нищо не се учудвам...щом козметици започнаха да слагат и "витамини" за филъри в устата и тем подобни...сигурно и цици ще започнат да слагат след някое време!

Znam dosta dobri kozmetici, koito se zanimavat yspehno s permanenten grim, pri tova vursheiki go dosta dobre. V interes na istinata ne sum chula nqkoi da si e napravil permanenten pri tatuirovchik, vupreki che sum zapoznata s fakta, che te sushto pravqt.
Kakto i da e, ako nqkoq ot vas moje da mi preporucha dobur kozmetik ot Varna ili Burgas, pri koito da otida za podobrenie, shte sum blagodarna Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт