Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 996
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Да това е техниката , но седи така в началото после вървятт на страни косъмчетата Simple Smile

# 76
ПиПеЛолита,сподели  моля те как мина и при кой ги прави в Бургас?   

# 77
  • варна
Аз рискувах и ги направих Laughing, ще видим резултата като паднат коричките Simple Smile, а устните станаха много хубави Crazy

# 78
ПиПеЛолита,сподели  моля те как мина и при кой ги прави в Бургас?   
Чакам и аз снимки и отзиви от Бургас! Simple Smile

# 79
Аз рискувах и ги направих Laughing, ще видим резултата като паднат коричките Simple Smile, а устните станаха много хубави Crazy

къде?   bouquet

# 80
  • варна
glorybg , не знам името на салона Embarassed, аз вече за трети път там си ги правя Simple Smile Намира се зад Пикадилито на окръжна! Ако искаш мога да ти дам телефон Hug

# 81
Момичета, не споделих снимка досега, защото бях доста зачервена (а и все още съм) и веждите не са се обелили... Мога да кажа, че като отношение и старание съм много доволна (освен това постоянно ме мажеше с болкоуспокояващо - Елма и Лидокаин), както и формата, която исках, но имахме известен проблем - кожата ми много кървеше и пигмента постоянно излизаше навън. Не знам дали знаете, че това е свързано с месечния цикъл - по време на него лигавицата кърви повече и избутва пигмента навън... Това го знам още като си татуирах гърба, но като си записвах час за перманент изобщо не помислих, че нещата така ще съвпаднат... Както и да е - при всички положения ще имам нужда от ретуш и тогава ще покажа снимки отново, защото и на снимката се вижда как на места е по-светло... Ето и снимка:
http://media.snimka.bg/s1/1914/030072762.jpg?r=0

# 82
Нямах представа , че цикъла има връзка с другото  Shocked , на мен коричките ми паднаха , но на доста места пигмента или не е хванал или е доста светличко надявам се на ретуша всичко да се оправи . В интерес на истината обаче там където е хванало изглежда доста добре , ако намеря време ще кача и снимка  Hug

# 83
здравейте и от мен. искам и аз да споделя с вас опита си Simple Smile. от известно време  исках да си направя перманентен грим на веждите, но освен че ме беше страх и сумата ме притесняваше. та се разрових из офертите за ваучери за перманентен грим и се спрях на студио за красота мадона град софия. заплатих ваучера и отидох. козметичката марияна ми направи направо ужасни вежди, а впрочем аз си имам някакви Simple Smile. бяха различни и като форма и като цвят. след като ми паднаха коричките много се ядосах и реших, че глупоста ми ще струва доста. записах си час при бисерка петрова и вече имам меко казано страхотни вежди (от три дни), така че момичета искам да ви кажа да внимавате с експериментите Simple Smile опитах се да кача сникма, но нещо не става. по-късно пак ще пробвам Simple Smile успех на всички

абе тази жена въобще не е наясно с какво се занимава (марияна). аз след това звънях на шефа на салона да се оплача и не ми вдигна телефона  newsm78. ужас!!!! добре, че бисерка ми ги оправи. коричките почти ми паднаха и веждите сега са супер. така, че повече никакви експерименти с лицето. колкото до тази марияна, жалко е, че заблуждават хората- шефа на салона ме увери по телефона, че съм щяла да остана много доволна......

Здравей! Искам само да ти кажа, че не си единствената, която е разочарована от работата на Мариана. И сестра ми си направи за първи път веждите при нея и при нея резултата беше същият както при теб, различни цветове и форма на веждите.

Аз тази жена още като я видях не ми вдъхна голямо доверие. Не изглежда като специалист...и резултата доказа, че не само на визия не съответства на тази дума. Хубаво е, че сподели мнението си. Тук много мацки търсят инфо и е хубаво да не се прецакват да ходят при нея. Кофти е да отидеш с мерак, да заделиш пари и накрая да те направят на ...
Моето мнение е, че на тази жена (мариана) трябва да и се прекрати да практикува и лъже и разочарова.

# 84
И аз да се похваля от 4-ри дни съм с очна линия  Grinning .След като през ноември 2012 се сдобих с вежди, които станаха страхотно реших, че ще си направя контур на устните, направих си контур през март 2013, той също стана супер и сега се реших и за очна линия и въобще не съжалявам, стои страхотно.
А на тези които се притесняват за болката мога да кажа, че най-ме болеше първия път когато правих вежди, защото ми бе за първи път. Като знам резултата бих се подложила пак без никакъв страх. Затова ако сте решили го направете, няма да съжалявате.

# 85
Здравейте, момичета!   bouquet Дълго време следя темата и все не се решавам да пиша! От вас разбрах за Еми и вече трети път си правя веждите при нея. Много съм доволна от отношението и професионализма и. Препоръчвам я с две ръце!

# 86

Девойки, въпросната Еми преди да е работила в Дерма Про, близо до Мол София?

Аз май съм ходила при нея, но не бях толкова очарована, а гледам,че е направила много добри неща!

Сега къде работи? Някакви координати и цени?

Благодаря предварително!

# 87
Oceanborn - доколкото знам преди наистина е работила в Дерма Про.

Последния път, когато ходих, работеше в Jewel Skin, а някои дни от седмицата и в собствен салон (басейн Спартак), цената беше 250лв за вежди. Ще потърся телефон  Peace

# 88
Да на Спартак басейна работи , телефона и е 088 5342324  Peace

# 89
Ясно. Аз съм си правила веждите сигурно 10 пъти. Още като Денис започна да набира скорост ми бяха първите и добре,че бяха при него, че после като стана бума, имаше уникално изродски вежди, много хора бяха обезобразени. След това съм ги правила в едно италиански студио на Витошка, там си правих и устата. След това съм ги правила при въпросната Еми в Дерма Про 1 път. След това съм ги правила при един измамник, който слава богу добре работеше и успя да ги изсветли леко. След това ги махах с лазер 2 пъти, защото бяха много тъмни все още ( от черни станаха кафяви ), а сега съм отново руса и искам да са ми по-светли. Наскоро не съм ги пипала, а имам една дупка между косъмчетата на веждите и самия останал перманент. По едно време си мислех изобщо да го махна, но сега мисля,че съм се навила да си направя косъм по косъм, да ги направя по-светли и да запълня тази дупка. Не знам обаче, след толкова бодене дали ще ме хване изобщо някаква боя..

Относно Еми, спомням си когато бачкаше в Дерма Про, беше симпатична мацка, обаче машинката й много пръскаше и докато станаха веждите, станах цялата в мастило. Спомням си,че бях отишла когато съм в цикъл и много ме боля и трудно ме хвана, но тя за това няма вина.

Дали да не й се обадя да отида на една консултация?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт