Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 927
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
декември месец си направих перманентен грим на вежди... Първоначално бях много доволна, но  в момента изобщо не съм доволна. Веждите ми спряха почти да растат, а от перманентния грим почти няма и следа..Козметичката ми се видя в  чудо, докато успее да ми оскубе веждите, така че да са еднакви. Ходих 2 пъти на ретуш, защото не бяха моя цвят нито моята форма.  #2gunfire Аз съм с  тъмно кафява  коса, а веждите, които изрично помолих да не са черни и те ме увериха, че няма да са черни, в момента са сивочерни, много тънки ( а първоначално си бяха окей). Crossing Arms Направо ми се плаче #Cussing out. Освен всичко вторият път, в който отидох за перманентен грим си направих и устните ( 1 ден по-късно ми излезе грандиозен херпес на устата, оттогава няма и следа от перманентния грим на устните ми). Rolling Eyes

Искам да попитам @crazybrat може ли да се направи 3Д перманентен грим върху остатъци от перманентен грим? Ако може на ЛС да ми напишете и на каква цена е цялата процедура. Praynig.Трябва ли да се оскубят напълно веждите за процедурата?
А може ли да споделиш кой точно си е оставил ръчичките така върху лицето ти? Полезно ще е за всички.

Аз също имам същия проблем. Правих си ги в родния ми град - Шумен, в салон "Енигма", където се водят, че са най-добри, а самата "старша" козметичка е обучавала за квалификация и други родни козметици.
Когато отидох за консултация и трите пъти изобщо не можа да ме разбере как ги искам и не ги рисуваше с формата, която желаех. И така до момента, в който ми втръсна и не си ги нарисувах сама, за да й покажа какво аджеба имам в предвид.
Сумата беше 190лв, с поправката. Отначало - идеални, същия цвят, с който ги рисувах преди това. И форма, и дължина и чупка - добре. След поправката и падането на коричките не остана почти нищо! На места заедно с коричката падна и самия пигмент и станаха неравни, а след още 2месеца вече бяха точно сивочерни, днес вече (година по-късно ) на едната вежда нямам абсолютно нищо, а другата е с жалки остатъци, с цвят на татуровката на дядо отпреди 50години. От тогава съм се зарекла повече никакъв перманентен, язък и за парите, и за надеждите, и мерака. Сега ги мажа с чесън от около 3месеца - има завиден резултат. Каквото и да ми коства ще ги възстановя тия вежди. Но хубаво си подбирайте козметика и салона преди да предриемете нещо. Дори и за някои 200лв да не са пара, не си струва да се дадат ако няма да получите нищо насреща си.

# 361
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Интересувам се къде в ПЛовдив да си направя веждите?Че всички знаем колко е важно  да са перфектни! Grinning
За Пловдив бих ти препоръчала Таня от Гвенди  Peace

# 362
  • Пловдив
Мерси,МЕЛАНИ! HugСлед много четене реших и си записах час в София,при Еми Иванова.По-добре малко повече пари,но да сме сигурни в резултата.На 7-ми отивам!

# 363
Здравейте момичета!
След дълго мислене, и аз реших да си правя вежди перманентни. Имате ли някакви впечатления от център Иноватив- София, сега са пуснали валчер в Grupovo  за 70 лв.
Само едно не ми е ясно, но това може би трябва да попитам в центъра, махат ли се  изцяло косъмчетата на собствените вежди или не, защото не искам да оставам без вежди завинаги. И ако реша след 1 година примерно, като поизбелее цвета да не си правя, става ли номера да си остана с собствените вежди?  Thinking newsm78

# 364
Здравейте момичета!
След дълго мислене, и аз реших да си правя вежди перманентни. Имате ли някакви впечатления от център Иноватив- София, сега са пуснали валчер в Grupovo  за 70 лв.
Само едно не ми е ясно, но това може би трябва да попитам в центъра, махат ли се  изцяло косъмчетата на собствените вежди или не, защото не искам да оставам без вежди завинаги. И ако реша след 1 година примерно, като поизбелее цвета да не си правя, става ли номера да си остана с собствените вежди?  Thinking newsm78

Много зависи каква форма в момента са твоите и каква форма искаш ти. Ако много се различават откъм чупка и височина ще оскубят малко, но в никакъв случай не ти ги махат нацяло за да сложат отгоре перманентния грим Simple Smile

# 365
Благодаря ти!
Имате ли някакви впечатления от център Иноватив- София, сега са пуснали ваучер в Grupovo  за 70 лв. Това, че е евтино не е ли рисковано. Моля ако някой е бил с този център да сподели мнение, че ме хваща шубе  newsm17 newsm12

# 366
Благодаря ти!
Имате ли някакви впечатления от център Иноватив- София, сега са пуснали ваучер в Grupovo  за 70 лв. Това, че е евтино не е ли рисковано. Моля ако някой е бил с този център да сподели мнение, че ме хваща шубе  newsm17 newsm12

По мое мнение по-добре да дадеш повечко пари, но да си струва. Ако в даден салон съотношението цена/качество е такова каквото трябва да бъде реално, по-добре да се изръсиш с 200-200 и нещо, но да си сигурна в професионализма!
Аз лично никога не съм била доволна от услуги предлагани с ваучери и намаления, особено в Грабо или Групово. Но пак казвам, това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
Иначе и аз дадох 200лв и след година не остана нищо, а една позната за 40лв все още й стоят веждите отпреди 4години.

# 367
  • и тук и там :)
Здравейте отново,

преди 2 месеца си направих вежди при Еми, но сега гледам, че лявата вежда на места не е запълнена дори и след ретуша. Дразни ме факта, че трябва да слагам и молив, та нали затова си направих перманентен грим...
Исках да попитам дали ако отида на ретуш при Бисерка например да ми дооправи празните места, ще трябва пак да заплатя цялата сума  smile3506
Не е нещо, което да не търпи отлагане, но искам след време да го дооправя и искам този път да пробвам при нея. И от Еми съм много доволна, но имам чувството, че можеше и малко по-добре да е.
Поне цвета, който ми избра е страхотно графитено без червеникави отенъци, тъй като съм руса и този цвят е просто страхотен.
Единствено се притеснявам ако отида другаде дали ще улучат същия цвят!

А защо не отидеш отново при Еми - не вярвам да ти откаже да направи корекция?
Аз също съм нейна клиентка, освен перманентен грим на вежди и уста съм си правила и други процедури и винаги е мила и отзивчива.  bouquet

# 368
  • В мечтите
В Бургас кой бихте препоръчали,Еми идва ли и в Бургас да прави вежди?

# 369
  • Пловдив
Да, може да се чуя отново с нея! Не знам само дали цената пак няма да е цялата, но най-добре да и звънна да се разберем!

@Belloslava, мисля че Еми си работи само в София! Иначе аз също съм от Пловдив и ми е малко ангажиращо да ходя специално за това до там, но понякога е по-добре да изминеш 200км. отколкото да рискуваш, все пак това ти остава на лицето и не може да се скрие!

# 370
  • и тук и там :)
В Бургас кой бихте препоръчали,Еми идва ли и в Бургас да прави вежди?

Доколкото знам Еми си работи само в София - има неин салон.
Моя приятелка си прави веждите миналата седмица в Магама в Бургас - не прави грешката да ходиш там ......

# 371
Искам да попитам @crazybrat може ли да се направи 3Д перманентен грим върху остатъци от перманентен грим? Ако може на ЛС да ми напишете и на каква цена е цялата процедура. Praynig.Трябва ли да се оскубят напълно веждите за процедурата?
Здравей! Може да се направи, доста често правя покриване или освежаване на стар грим с 3д техники.
Тъй като има няколко техники на изработка на косъмчета, трябва да се прецени според желанието и случая. Обикновено не са приложими всички видове, има с различни видове игла, различни посоки, със замрежване и без, с плетка, дантела и т.н. Ще ви покажа на мои клиентки от личния си апарат снимки, вече смятам да не качвам тук, за да не идват рекламни за някой.

Естествените косъмчета аз НЕ ОСКУБВАМ. Работя си по веждата, в нея, върху нея или където трябва да е перманентния грим. В редки случаи, ако има единични косъмчета над 1 см малко ги подкъсяваме, но не ми пречи и да си стоят. След като е готов гримът може да се оскубят излишните косъмчета ИЗВЪН новите вежди, или пък да се подстрижат. Аз лично предпочитам да не сте ги скубали и да дойдете в рошав вид  Flutter Така по-лесно мога да преценя някои основни ключови моменти, за да се избегне прекалено очудения или разсърден вид. След обелването ако желаете може да си ги оскубете и целите, но това си е ваше решение, не мое изискване.

Другия ключов момент, който ще споделя и държа да се знае - аз не работя с контур! Виждала съм вежди очертани и вътре изрисувани косъмчета (аз ги наричам тип "комикс", защото отвътре изветляват постепенно, а контура не). Може и да е хубаво, но на мен не ми харесва и от самото начало работя само косъмчета (отвътре навън се одебеляват и оразмеряват в процеса). Отделно, че контура издържа повече от косъмчетата или от сянката. Сами преценете какво означава това.

А на тези, които са им изсветляли след 1 година - радвайте се, че не са ви вечни. Толкова кратък срок при хубави вежди наистина е разочароващ, но ако ви направят грозни ще се молите да се махнат по-скоро  Mr. Green А личната ми статистика показва, че над 4 годишни вежди са правени с боя за татуси. Специалните бои за перманент са напълно разградими и безвредни!
Истината е, че зависи от метаболизма и от самата кожа. Какъвто и да ви е първоначалния сложен цвят, само и единствено от организма ви зависи дали ще се измени или ще се запази 1:1 след обелването.

За сивкавия цвят - случва се. Когато организма разгражда повече червения тон в боята, веждите избиват на сиво/зелено. Когато организма разгражда синия или зеления тон, веждите стават червеникави. Има обратен коректор за всеки цвят, на всички попитали съм показвала цветните карти при мен, които са ориентир за корекция. Неслучайно при нас 1-вия ретуш е включен в цената, при 3д техники процесът е разделен на 2 и никога не може да стане от веднъж. Просто дълбочината на поставяне на пигмента и техниката на полагането му са различни, няма да се впускам пак в описания, че и без това са ми километрични постовете Simple Smile

Относно цената - също не е тайна, имаме си сайт, където има обявена редовна цена и промоционална цена за услугата.

Хубав уикенд на всички   bouquet

# 372
Здравейте, момичета! Коя е по-добра - Бисерка или Еми.. или да отида в Цитмед.. Вече ми омръзна да си рисувам веждите всяка сутрин! Ужасно е ! #Cussing out

# 373
Търся добри отзиви за Варна  Peace

# 374
Търся добри отзиви за Варна  Peace
С две ръце - Бисерка.

Общи условия

Активация на акаунт