Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 928
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Привет на всички!
Прочетох почти всички страници от темата и не мога да повярвам, но се навих и аз да си оправя веждите. Дълго време бях против, защото имам позната, която просто се направи на клоун. Направо я съжалявах, защото  е страшно красива, а си направи веждите- две черти, тънки като на чалга певица от 80-те години. Някакъв ужас! Вярвам всеки ще се съгласи, че веждите определено разкрасяват или съответно загрозяват лицето, с две думи- страшно важни са.
И на мен ми писна всяка сутрин с това рисуване, на плаж дори ме е срам да ходя. На места дори не ми растат. До колкото видях, разгледах и се запознах Бисерка май е моят човек. Всичко при нея седи естествено на което много държа в противен случай рискувам да заприличам на мойта позната (съжалявам, но тънки вежди... не сме 80/90-те години УЖАСНО Е!). Въпросът ми е може ли перманентният грим да се направи върху моите вежди, защото не искам да ми ги махат.. и ако мога да помоля някой, който е бил при Бисерка да ми прати снимки на лично? Много благодаря!

# 346
Здравейте, мацки Simple Smile Аз също си "направих" веждичките днес и съм много доволна що се отнася до форма и дебелина....Това, което ме притеснява, обаче е , че цветът е с червеникав оттенък. Да, блонди съм, но не мога да го преглътна този цвят Simple Smile Има ли надежда червеното да е просто заради наранената кожа?  Praynig

# 347
относно червения отенък - предполагам ,че с момичето което ти е правило веждите сте обсъдили цветовете преди това.Възможно е да е от възпалението на кожата , но ако не се махне , след месец когато ходиш на ретуш й сподели това и сложете цвят в който да няма червеникав отенък щом не ти харесва.Попринцип не е фатално , моите първите няколко месеца седяха към черни , макар че ги правихме за тъмно кафяви , просто изисква време докато кожата поеме пигмента.Особено ако си с по - суха кожа , става по - трудно , което пък е добре защото живота на грима се удължава, така че не се стряскай надали е нещо фатално  . което да не може да се коригира , в днешно време с тези пластики , лазери  и всякакви разкрасителни процедури всичко е поправимо.Поздрави Simple Smile)

# 348
lazunka, благодаря за изчерпателния отговор! Бях категорична относно това, че не искам червен отенък, но тя ме убеждаваше, че съм руса и ще ми отиват светли вежди. Е те не са светли, а ...рижи  Crazy Но нищо-цветът ще го оправим на ретуша

# 349
Много се чудя за тези вежди, стоят ми някак неествествено, но пък е красиво и не се налага всеки ден да се занимаваш с тях.

# 350
Неестествено стоят нарисуваните като с флумастер. Тези, които са си с косъмчета, но подредени и леко запълнени с пигмент, ако са и оформени добре са много красиви.

# 351
Здравейте,
декември месец си направих перманентен грим на вежди... Първоначално бях много доволна, но  в момента изобщо не съм доволна. Веждите ми спряха почти да растат, а от перманентния грим почти няма и следа..Козметичката ми се видя в  чудо, докато успее да ми оскубе веждите, така че да са еднакви. Ходих 2 пъти на ретуш, защото не бяха моя цвят нито моята форма.  #2gunfire Аз съм с  тъмно кафява  коса, а веждите, които изрично помолих да не са черни и те ме увериха, че няма да са черни, в момента са сивочерни, много тънки ( а първоначално си бяха окей). Crossing Arms Направо ми се плаче #Cussing out. Освен всичко вторият път, в който отидох за перманентен грим си направих и устните ( 1 ден по-късно ми излезе грандиозен херпес на устата, оттогава няма и следа от перманентния грим на устните ми). Rolling Eyes

Искам да попитам @crazybrat може ли да се направи 3Д перманентен грим върху остатъци от перманентен грим? Ако може на ЛС да ми напишете и на каква цена е цялата процедура. Praynig.Трябва ли да се оскубят напълно веждите за процедурата?

# 352
Здравейте,
декември месец си направих перманентен грим на вежди... Първоначално бях много доволна, но  в момента изобщо не съм доволна. Веждите ми спряха почти да растат, а от перманентния грим почти няма и следа..Козметичката ми се видя в  чудо, докато успее да ми оскубе веждите, така че да са еднакви. Ходих 2 пъти на ретуш, защото не бяха моя цвят нито моята форма.  #2gunfire Аз съм с  тъмно кафява  коса, а веждите, които изрично помолих да не са черни и те ме увериха, че няма да са черни, в момента са сивочерни, много тънки ( а първоначално си бяха окей). Crossing Arms Направо ми се плаче #Cussing out. Освен всичко вторият път, в който отидох за перманентен грим си направих и устните ( 1 ден по-късно ми излезе грандиозен херпес на устата, оттогава няма и следа от перманентния грим на устните ми). Rolling Eyes

Искам да попитам @crazybrat може ли да се направи 3Д перманентен грим върху остатъци от перманентен грим? Ако може на ЛС да ми напишете и на каква цена е цялата процедура. Praynig.Трябва ли да се оскубят напълно веждите за процедурата?
А може ли да споделиш кой точно си е оставил ръчичките така върху лицето ти? Полезно ще е за всички.

# 353
  • В мечтите
Точно това мислех да пиша,че като чета този пост и ....взех да се чудя наистина дали да си ги правя  Sad

# 354
В Мартина Бюти, в момента не знам как се казва студиото. При момичето си правих и тауировката на гърба 20 дни след веждите. Трябваше да бъде вълк, но прилича на свиня. #Cussing out Така че освен веждите, трябва да си оправям и татуса на гърба Laughing

# 355
  • Пловдив
Здравейте отново,

преди 2 месеца си направих вежди при Еми, но сега гледам, че лявата вежда на места не е запълнена дори и след ретуша. Дразни ме факта, че трябва да слагам и молив, та нали затова си направих перманентен грим...
Исках да попитам дали ако отида на ретуш при Бисерка например да ми дооправи празните места, ще трябва пак да заплатя цялата сума  smile3506
Не е нещо, което да не търпи отлагане, но искам след време да го дооправя и искам този път да пробвам при нея. И от Еми съм много доволна, но имам чувството, че можеше и малко по-добре да е.
Поне цвета, който ми избра е страхотно графитено без червеникави отенъци, тъй като съм руса и този цвят е просто страхотен.
Единствено се притеснявам ако отида другаде дали ще улучат същия цвят!

# 356
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Интересувам се къде в ПЛовдив да си направя веждите?Че всички знаем колко е важно  да са перфектни! Grinning

# 357
Здравейте!Ще бъда много благодарна ако някой отговори на въпроса ми,а той е следния: може ли да се направят перманентни 3д вежди върху вежди направени с туш,или трябва да ги махна с лазер преди това?Насочила съм се към МЦ Цитмед,моля замнения от хора които са се възползвали от услугите предлагани там.Успех на всички!

# 358
  • Пловдив
Момичета,чета,чета и реших да се разходя от Пловдив до София,за да си направя веждите при Еми Иванова.Правилното решение ли взех?

# 359
  • София по рождение
Здравейте, имате ли някъде снимка за перманентни вежди на руса коса?

Общи условия

Активация на акаунт