Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 000
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • и тук и там :)
Като отидеш на деня ги избирате и ги прави такали?След това със същото темпо ли си растат веждите?
Когато се чуете по тел. ще се разберете - аз също много се колебаех и тогава тя ми каза, ще запишем час за консултация и ще избираме вежди и ако решиш ще запишем отделен час да направим перм.грим. Иначе сегашните ти косъмчета не се повлияват по никакъв начин, растат си, скубя ги, постригвам ги ..... край нямат  Laughing

# 631
  • софия
Записах си час за утре за консултация както си направила ти .Благодаря ти   bouquet

# 632
Записах си час за утре за консултация както си направила ти .Благодаря ти   bouquet

Искаме после снимки Simple Smile
  bouquet

# 633
  • софия
Ходих при Еми,говорихме ,рисувахме и се разбрахме.Записах си час за 26.03.Ха да видим как ще се побъркам от притеснение.Когато гледам тук веждите направени от нея много ми харесват ,но понеже ще ми е за първи път малко ми е нервно.

# 634
magi mei, не се притеснявай, всичко ще бъде наред, абсолютно ти е нормална нагласата, но се успокой, все пак си избрала и ти една от двете поне за мен най-добри в тази област.   Hug

Със всеки изминал ден ще се харесваш все повече и повече. И от мен да знаеш, след процедурата, това което ще видиш, изобщо няма нищо общо след това с истината, нещата стават много по-приятни, след като паднат "люспичките/коричките" и от ден на ден, все повече започваш да се влюбваш в новите си вежди Heart Eyes

# 635
  • софия
val_stef имам въпрос докато стоят тези корички има ли вариант да се поприкрият с фондьотен например.Работя с клиенти и ми е притеснено да не съм смешна.

# 636
val_stef имам въпрос докато стоят тези корички има ли вариант да се поприкрият с фондьотен например.Работя с клиенти и ми е притеснено да не съм смешна.

O, не, не, не бива да нанасяш нищо на веждите, Бисерка мен ме предупреди, единствено вазелин, и ми даде едно кремче специално за татута и само така ги третирах.
Ходех и вкъщи и навън с очила, че децата нещо много се стресираха, като ме гледаха, но като паднаха коричките всичко се оправи.

Освен питай Еми, дали според нея е необходимо да си вземеш 2-3 дни почивка, защото Бисерка дори в сайта си е написала:

"След манипулацията веждите иглеждат тъмни, плътни и естетически недобре особено за по-светли жени. Препоръчително е да се предвидят дни за почивка през възстановителният период."

# 637
Така е, аз ходих като фараон близо седмица, после ми изсветляха. Ако знаех, че е толкова голяма разликата, щях да си взема отпуск.

# 638
Много зависи от цвета, дебелината и формата. Моите бяха кафяви, по-скоро тънки отколкото средни или дебели и с плавна чупка. Не стояха фрапиращо и неестествено. Ако трябва да съм откровена веднага след процедурата и преди падането на коричките ми харесваха най-много.

# 639
Здравейте,
Аз планувам за края на април да си направя перманентен грим на веждите, косъм по косъм при Бисерка.
Голямо съм шубе да не стана като клоун, защото попринцип не нося грим, миглите ми са рехави, руса коса.... И тея корички, дето една седмица се люспят също ме притесняват.
Но ще рискувам.

# 640
Аз също работя в голям офис и от около 50човека само един колега забеляза нещо по-различно.
Бях си заметнала леко бретона върху тях/нищо че се цапа от вазелина/ и така.
Аз ги направих четвъртък вечерта, петък бях отпуск и до понеделник не лъщяха чак толкова много.

# 641
Здравейте и от мен
Аз си направих веждите миналия четвъртък,съответно днес ми 5-ти ден, честно казано не виждам никакви корички, освен ако не са малки и незабележими ( простете,но за първи път ми е и не съм наясно). Та въпроса ми към вас е имали ли сте сърбежи,в момента и двете вежди ме сърбят и се чудя дали това е нромално или не. Ще съм благодарна за всяко мнение на дами с перманентен грим.

# 642
Нормално е да те сърбят и кожата ти да е суха и опъната... и с татуировките е така - сърбят, но не трябва да се чешеш....  Peace

# 643
Благодаря много за отговора.Тъй като виждам,че всички коментират при кого са си направили или желаят да си направят перманентен грим на веждите,смятам,че няма да е вид реклама,ако и аз споделя къде правих моите. Доволна съм,защото са косъм по косъм и много естествени. Момичето се казва Цвети и ако разгледате фейсбук страницата Tsvety Bita Permanent Make Up сами ще добиете представа за работата й и начина на изглеждане на веждите. Надявам се да съм била полезна.

# 644
Здравейте и от мен
Аз си направих веждите миналия четвъртък,съответно днес ми 5-ти ден, честно казано не виждам никакви корички, освен ако не са малки и незабележими ( простете,но за първи път ми е и не съм наясно).

Доволна ли си?
Непременно ще сам отзиви ако не се откажа за този 1 месец

Общи условия

Активация на акаунт