Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 960
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Момичета днес бях при Еми за перманентен грим на вежди.Снимки ще кача след като паднат коричките ,че сега направо съм стресирана от тъмният цвят.Исках да ви попитам колко пъти на ден сте се мазали с Витамерфен.Тя ми каза сутрин и вечер  newsm78,но се чудех дали да не ги мажа по-често?

# 661
Няма нужда да се мажат по-често, два пъти на ден е напълно достатъчно. Не прекалявайте с излишните грижи, понякога имат обратен ефект.
Върху току-що татуирани и вече започнали да се белят вежди не слагайте фон дьо тен, пудра, не ползвайте никакви масла - рициново, бадемово, освен препоръчания ви от козметика овлажнител. При посещение в солариум или на плаж - закривайте добре веждите, поне месец-два.

Вал, пак повтарям - няма да е като първия път, но все пак те татуират отново  Peace

# 662
Някой може ли да пусне анкета Еми ими Бисерка? Коя има повече доволни?
Виждам различни вежди, светли,много светли при Бисерка.Естеатвено има и доволни.
При Еми, падал цвета бързо... и доволни.
Пак се раздвоих коя да избера....

# 663
Подобна анкета не би била коректна и общовалидна.
Колко дълго ще се задържи пигментацията на туша зависи от много неща - наситеността на  пигмента ( черен, кафяв, червеникав и т.н), качеството на туша, качеството на татуиране, грижата след процедурата и след ретуша, както и постоянната след това.

# 664
Ами то си е на човек, един доволен от Бисерка, друг от Еми. Като краен реултат някой или е доволен или не.
Ок, аз само предлагам. Виждам,че никой не качва тук снимки, може ли на лични ако на някой му се занимава да ми пусне снимка от Еми или Бисерка. Чудя се,.мая се, 100лв разлика....имам още време.

# 665
Ти така или иначе няма да намериш козметик, който да има само доволни клиенти. Проверяваш работата и квалификацията на двете, разглеждаш сайтовете и страниците им, уреждаш си по една консултация (ако имаш възможност) с всяка и тогава сама ще си решиш. Голяма част от нас са рискували и са се доверили на козметика си, определено не са били убедени, че изборът им е на 100% правилен.

Аз лично не бих се наела да ти препоръчам който и да е, независимо доволна или недоволна от него. При теб може да се издъни, може и да се справи перфектно. Нямаш гаранция.

# 666
Мммммдаааа, права си. Така е! Аз затова не търся препоръка, кой луд ще се наеме?
Рових, рових на двете се спрях. Не мога да се консултирам, далеч ми е.
Направо ще се метна и отивам. Пусто май цената ще надделее, като са професионалистки и двете.

# 667
Здравейте, след месец обмисляне реших да си направя перманентен грим на веждите. За сега не сам особено очарована Simple Smile надявам се като падне коричката да изглеждат по-добре. Също и трудно се търпи тъмния цвят в момента, всички се чудят защо ходя така хах Simple Smile И май ми ги направиха малко тънки, но наистина ми е трудно да определя с този цвят и тази коричка. Ще пиша пак скоро. Със сигурност ще отида на ретуш, може да си удебеля малко контура.

# 668
Bobi_e ще чакам мнението ти с интерес. При кого ги прави?

# 669
Ами аз съм от Търговище, там ги правих Simple Smile

# 670
 почнаха едни големи люспи да стърчат, направо имам чувството, че косъмчетата ми са по тях. възможно ли е това? снощи докато си чистих спиралата и отлепих почти една люспа голяма, да не ми оплешивее веждата? аз не ги махам а чакам сами да паднат

# 671
до колкото виждам по белите дупки по веждите ми, боята изобщо не е хванала. в бг ако не попаднеш на аматьори и непрофесионалисти, няма къде ! аман

# 672
Виж във Варна някоя по-добра.

# 673
Ето ги след първото падане на коричките
но за мен това е пълна подигравка с парите ми и веждите ми.

ето това са хубаво направени вежди

след две седмици живот и здраве ще отида и ще и обясня

# 674
Много са ти хубави веждите! Цветът е страхотен  Heart Eyes Нормално е да има нужда от корекция, нали затова е включен ретуш, който не плащаш допълнително.  Peace Можеш да поискаш да ти ги направи малко по-наситени за да си сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт