Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 959
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
ами не знам ,на мен са ми много тънки и дори различни .... не е плътен цвета хах ,доста кусури им намирам

ще ида на ретуш, въпреки че едвам претърпях седмицата с коричките  Grinning

# 676
Тя е татуирала по твоите естествени косъмчета, затова са различни. При всички едната вежда е тип-топ, другата...мътните я взели  Grinning По мои критерии така ти стоят страхотно, и като цвят ти подхождат и на очите и на кожата. Леко можеш да вдигнеш чупката на едната, но не се отплесвайте много, че пак ще станат различни.
При кого ги прави?

# 677
хах благодаря .. в Търговище спа център 150лв

# 678
Много хубаво изглеждат. Аз искам да избягам от червеникавия отенък, който наблюдавам при повечето вежди, особено като мине малко време.
Дано успея.
Утре съм при Еми, стискайте ми палци момичетаааа 😄

# 679
Стискаме и ще чакаме снимки!

# 680
Хайде и аз да се наредя на клона Simple Smile При Бисерка ги правих. Явно трябва да махна огледалото за една седмица от вкъщи. Много добър и мил човек е и ми е ясно, че първите дни изглеждат по-дебели и плътни от периода след това. Днес цял ден се разхождах с шапката. Искам само да споделя - че ден Първи при мен е ужасяващ. Ще пиша от тук нататък какво се случва, живот здраве ще пратя и снимки, но сега са огромни, дебели и черни. Grinning

# 681
Писах, писах и изчезна.
Изключително съм доволна. Изпълнени са всички мои изисквания. Еми е страхотна. Няма червено, няма гигантски чупки, не свършват чак в ушите ми .
Всичко според изискването.
Мааалко са ярки сега, но не са фараонски чак.
Не мога да кача снимка, ще прибвам през телефона, да видим.

# 682
Ето ме и мен след рутуша. Ами мога да кажа, че сега червеното вече го няма и оптически изглеждат по-тънки, абе станаха страхотни. Определено няма нищо общо след първата процедура. Сега даже и с коричките си ги харесвам.  Heart Eyes Изравни ми ги и двете, вече са почти еднакви е, не че като се кокоря все повече не виждам лекинка разлика в дебелината, но то и естествените ми пак не са еднакви. Та с една дума - доволна съм, ще видим като се обелят как ще са.  Simple Smile

# 683
Има ли снимка за да направя сравнение с моите? Само една дама каза, че моите са хубави, това ме навява на мисълта ,че другите просто не искат да са груби и не ги коментират хах Simple Smile

# 684
Много са хубави. Просто моите са на 2 дни и освен това не мога да кача снимка тук. Ако искаш мога да ти пусна на мейл или знам ли.
Изглеждат като твоите на снимката, когато са пресни,пресни. Разликата е,че стоят на чертички, заради техниката на поставяне.

# 685
Хайде и аз да се наредя на клона Simple Smile При Бисерка ги правих. Явно трябва да махна огледалото за една седмица от вкъщи. Много добър и мил човек е и ми е ясно, че първите дни изглеждат по-дебели и плътни от периода след това. Днес цял ден се разхождах с шапката. Искам само да споделя - че ден Първи при мен е ужасяващ. Ще пиша от тук нататък какво се случва, живот здраве ще пратя и снимки, но сега са огромни, дебели и черни. Grinning

Ден първи беше потресаващ.
Ден втори още от сутринта вазелина се беше изтрил по възглавницата и без него веждите изглеждаха по-добре. Отока беше поспаднал и започнах да се успокоявам.
Ден трети - прибрах вазелина в шкафа. Имаше още лека червенина като контур. Гримирах се. Започнах даже да се харесвам.
Ден четвърти подскачам си весело и без грим. Коричките  (по-скоро са люспички) почнаха да се появяват. Дано цвета остане хубав. Червенините на повечето места са изчезнали и веждите изглеждат видимо по-тънки. Вече не съм фараон   hahaha

# 686
Ето ги след първото падане на коричките
но за мен това е пълна подигравка с парите ми и веждите ми.

ето това са хубаво направени вежди

след две седмици живот и здраве ще отида и ще и обясня

Е, добре де, тя не ти ли ги нарисува преди да почне, и за какво сядаш да те прави, ако не е. Двете снимки нямат нищо общо. Твоите желания може да нямат нищо общо с нейните възгледи, направо се чудя как си седнала. Много е важно освен дебелината и чупката накрая накъде сочи, това ти определя цялата физиономия, цялото излъчване. Аз обаче харесвам резултатът при теб, а не при другата девойка   bouquet. Нормално е при първото рисуване да има тук таме за доикусуряване, някъде беличко да стой, спокойно, при ретуша се маха това. Имай предвид, ако решиш да удебеляваш при ретуша, може пак да имаш бели области като падне коричката, и задължително искай да ти нарисува формата, за да не е критично накрая, дебелите идват малко грубо според мен, но важното е ти да се харесваш. Стискам ти палци  Grinning

# 687
 avianda, и на мен ми харесват твоите вежди. Мисля, че всички като правят перманент и задължително следват естествената форма и черти на лицето. То това е и най-важното де, за да е естетически красиво. Твоите са си чудна форма, малко по заоблени и с тая хубава чупка ще са перфектни. Имай предвид, че моите сега след ретуша са коренно различни и много повече ми харесват. Сякаш формата им стана по естествена, но може и да се заблуждавам, защото все още са пресни.

Ето ги:
Скрит текст:

# 688
Здравейте момичета
и аз от 15-16 годишна след фатално оскубване се измъчвам всеки ден с моите вежди Смятам скоро да си направя перманентни такива Но не мога да си взема отпуск и ме притеснява как точно ще изглеждам след като ги направя Не съм си правила татуировки досега и ме притеснява колко време кожата е зачервена и как ще изглеждам докато кожата се успокои и може ли така да се ходи на работа Работя с много хора и се притеснявам как ще изглеждам не че сега често не ме заглеждат във веждите тъй като ги правя с молив и си личи че не са естественни но все пак Моля за инфо след колко време кожата се изчиства от всички последствия

# 689
DIDDY71, няколко страници по напред сме обсъждали точно твоето питане, може да се върнеш и да погледнеш. Оставам с впечатление, че зависи от човека. Примерно за мен беше немислимо да съм без слънчеви очила, където и да съм и по което и да е време на деня, дори и вкъщи Wink
Чак след като ми паднаха коричките тогава махнах и очилата. Но това е след първата процедура. Сега след ретуша карам и без очила. Може би вече съм свикнала с новата си визия и не ми е фрапиращо, както първият път.

Ето тук пак ще пейстна нещо от сайта на Бисерка: "След манипулацията веждите изглеждат тъмни, плътни и естетически недобре особено за по-светли жени. Препоръчително е да се предвидят дни за почивка през възстановителният период."

Така, че си прецени.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 20:00 от val_stef

Общи условия

Активация на акаунт