Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 934
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Да кажа аз защо побеснях и се отказах от Бисерка. Първо я питах каква е цената, отговори 350 лв. Писах и ок, ще изчакам 20 дни и ще звънна за час.
Пиша след 20 дни - хоп 450лв. Ядосах се. Питам защо цената след прословутата реклама във фейса се промени изведнъж, отговори че е станало грешка с първата цена, били голям екип, отговорили ми били грешно.... Еми мразя такива номера.
Направих ги при Еми - косъм по косъм. Не изглеждат като тези с имитацията, но са добре.

# 736
Алегория, много некоректно от страна на Бисерка, ако е така..

Имаш ли качени снимки на веждите? Доволна ли си? Аз май не съм виждала правени от Еми.

# 737
Нямам качени тук, все през телефона влизам. Ако искаш мога да ти пратя на нещо друго не е проблем.
И аз мисля, че е некоректно, а съм си инат и така  Mr. Green

# 738
Момичета имам въпрос относно подръжката. След колко време си направихте почистване на лицето
след като паднаха коричките на веждите.А лятото как се предпазвате първите дни след процедурата от силното слънце.На мен ми предстои ретуш края на юни  newsm78

# 739
Здравейте,аз вече 2 пъти си правя при Бисерка и съм много доволна,но наистина малко е завишила цените.Искам да успокоя тези,които смятат,че веждите им са все още дебели и тъмни след падането на коричките.....спокойно още няколко седмици изсветляват и изтъняват и тогава вече стават перфектни.

# 740
  • Бургас
Привет дами е направих ги при Бисерка днес 300 лева ми взе момичето със светлосенки зз 30 мин ме опука.ами за сега не се харесвам избщо но ще видим след възстановянето дано съм доволна че.......

# 741
Привет дами е направих ги при Бисерка днес 300 лева ми взе момичето със светлосенки зз 30 мин ме опука.ами за сега не се харесвам избщо но ще видим след възстановянето дано съм доволна че.......
Честито! Grinning
Снима ли?
Защо не се харесваш изобщо? Shocked

# 742
  • тук и там
Аз писах на Бисерка във Фейсбук-за да помоля за график за следващите месеци-но още никой не ми е отговорил.Аз поне така и не открих къде ги качва тези графици ThinkingИнтересува ме за Пловдив конкретно и имам въпрос-колко време предварително си вземате час за самата процедура-когато не става въпрос за София?

# 743
  • Бургас
На мене ми отговори но след няколко дни беше много изчерпателна

# 744
  • тук и там
Благодаря,gicka!  bouquetЩе чакам значи да ми отговори-от няколко години следя темата и все не се решавам да си ги направя,но това лято се надявам вече да се получат нещата и нямам търпение Simple Smile
Надявам се да се харесаш след като ти паднат коричките.

# 745
Аз съм много доволна от Денис, даже нямам нужда от ретуш, станаха перфектни от първия път newsm44 и много се радвам че спестявам още едно мазане и белене. Определено си личи големият му опит. Моите са плътни, но ми направи леки косъмчета в началото и струваха 200 лв, а за косъм по косъм мисля че взема 250 лв. Тези цени, които споменавате направо ме смаяха  #Crazy

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 01:40 от roxana78

# 746
  • Бургас
Ами за мене 250 или 300 няма голяма разлика чак да ме смаят

# 747
За 200 лв. разлика говоря - Alegoria писа за цена от 450 лв  Wink

# 748
  • Бургас
Привет дами сега ми се белят коричките но под тях почти няма цвят хмм притеснявам се

# 749
За 200 лв. разлика говоря - Alegoria писа за цена от 450 лв  Wink
Толкова ми писа на ЛС, че била вече цената. Огромна е разликата!

Общи условия

Активация на акаунт