Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 554
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей тъй по женски да ви запитам...: Колко вида жени има според вас? И нашите от филма от кои спадат, с други думи може ли жена да класифицира каква е друга жена?
Мило Hug Аз ще се опитам да спретна едни квалификации тъкмо ще си изкажа мнението за всички  дами по принцип.

Джемре- объркана....2-ри етап- Всеотдайно-любящоглупава.
Зейно- Умерен ЕнтЕлегент- 2-ри етап Злонамерено-дразнеща
Гюлтен-Проста 2-ри етап - Любящо-амбициозна майка
Хандан- Проста 2-ри етап- Умопомрачително проста
Бану- Лигава кифла 2-ри етап- Манипулативна лигава кифла.
Ебру- Хитра манипулаторка 2-ри етап- Стъкмистка-манипулаторка
Демет- Сладко същество 2-ри етап - соншонжмо
Венус- Интелигентен манипулатор2-ри етап- чувствителен манипулатор
Симай- ох, Симай...хитрата сврака с двата крака...2-ри етап - Злобна сврака (простено да й е...то от ''акъл'' и се случи све  Mr. Green)

Ох, тия определения и аз не ги разбрах съвсем...дано сте ми фанали мисълта у въздуха...аз я изпуснах някъде... hahaha Joy

# 16
Ей тъй по женски да ви запитам...: Колко вида жени има според вас? И нашите от филма от кои спадат, с други думи може ли жена да класифицира каква е друга жена?
Мило Hug Аз ще се опитам да спретна едни квалификации тъкмо ще си изкажа мнението за всички  дами по принцип.

Симай- ох, Симай...хитрата сврака с двата крака...2-ри етап - Злобна сврака (простено да й е...то от ''акъл'' и се случи све  Mr. Green)

Ох, тия определения и аз не ги разбрах съвсем...дано сте ми фанали мисълта у въздуха...аз я изпуснах някъде... hahaha Joy

Зизу!!  Joy hahaha  love001 smile3501

# 17
  • Тук някъде.....

Joy Joy Joy Зизу, ще ме уволнят от работа заради теб  Mr. Green Харесаха ми, ще пробвам и аз след малко!

# 18
# 19
  • Пловдив
Кралице... Hug Ей, точно тези твойте доводи ме накараха да недолюбвам Зейно. Peace  bouquet

Защо винаги трябва да действа подмолно? Какво си мисли, че ще спечели така?
Добре, дори и да ги скара...къде е далаверата? До сега не видях от това, че е свободен Кузей, Зейно да е спечелила нещо. Тя отново не е с него.
Ако се беше оттеглила с достойнство от борбата, да беше помогнала с каквото може...да не си беше вряла носа навсякъде...задължително щях да съм й фенка...както в началото.
Но, за съжаление тя показа оная гадна черта...на отхвърлената жена. Sick

bouquet Заставам зад думите ти!
Аз също харесвах Зейнеп в началото. Но всичко, което си описала ме кара да я приемам като абсолютно отрицателен герой!
Иначе актрисата се справя добре с ролята си, особено с моментите, когато трябва да изрази злоба, завист, ревност!

# 20
  • Варна
Зизу, и от мен едно голямо smile3501

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 17:25 от didi_spain

# 21
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Зизу направо ни разби расмях се на глас  Mr. Green Laughing

dterziiska    bouquet

Ох не мога да не кажа една романтична панда Simple Smile

# 22
Роминка

Мда,  някои дами в темата просто не обръщат внимание на простотията на Кузей, щото им харесва да души под опашката на Дж! Момчето е заслепено и обсебено, а пък че не му се случва нищо хубаво- пак бившата ли е виновна? Ако ви беше син Кузей, нямаше така да мислите! Убедена съм!

# 23
Зизу  smile3501 smile3501 smile3501
напълно съм съгласна с твоето определение за всяка една от дамите във филма!
Шани, никой не те кара да се съгласяваш с нас, но хайде ти пък ми кажи - какво все още ти харесва в бившата?

# 24
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Какво ми показва този гиф...? Thinking Романтичната панда Joy

Джема- Еееххх, доживях и аз с  Кузи да омачкаме чаршафите. smile3521 newsm08
Колко хубаво било...нищо, че ми е за първи път... Embarassed
Що си тръгна толко рано? Можеше да земеме и мерка на дивана кат излезе мама на работа... Heart Eyes
Ееех, Зейнооо...излъгах го...а, нека ти е ся...слагай благата ракия hahaha smile3533 smile3534

Демет- Ей, браво бе мац..излъга го накрая...много се радвам.
Ама си голема фога...драпа, драпа и успя. Ха сега на екс за Кузи... Drunk
Джема- (говори по тела)...Ооо, севгили (Баръш)....пипни челцето... Mr. Green
Промяна има ли..а....усещаш ли рогата...поникват решително и смело... Joy
Ха, сега подпиши докИментите та да ти е по-малък резила....отазена съм... newsm44 newsm68

# 25
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Какво ми показва този гиф...? Thinking Романтичната панда Joy

Джема- Еееххх, доживях и аз с  Кузи да омачкаме чаршафите. smile3521 newsm08
Колко хубаво било...нищо, че ми е за първи път... Embarassed
Що си тръгна толко рано? Можеше да земеме и мерка на дивана кат излезе мама на работа... Heart Eyes
Ееех, Зейнооо...излъгах го...а, нека ти е ся... hahaha smile3533 smile3534

Демет- Ей, браво бе мац..излъга го накрая...много се радвам.
Ама си голема фога...драпа, драпа и успя. Ха сега на екс за Кузи... Drunk
Джема- (говори по тела)...Ооо, севгили (Баръш)....пипни челцето... Mr. Green
Промяна има ли..а....усещаш ли рогата...поникват решително и смело... Joy
Ха, сега подпиши докИментите та да ти е по-малък резила....отазена съм... newsm44 newsm68

newsm62 newsm62 moresmile

# 26
Роминка, благодаря за новата тема!  smile3525

Снощи гледах съвсем малко от епизода, но поведението на Зейнеп никак не ми хареса.  Peace Когато бяха у Кузей, когато Джемре отиде да говори с него за Демет, Зейнеп веднага да подслуша - дразнещо! Когато се натресе в дома на Кузей на следващия ден, влезе все едно си е в тях - Дразнещо! Когато телефона на Кузей звънна, тя надникна да види кой е, видя, че е Джемре и веднага нарочно се провикна - дразнещо! Даде обяснения на Джихан, на едно дете, супер демонстративно - дразнещо! Ейвалла на Кузей, че й каза да вземе яйцата и какво беше още там и да го замери по случая!  Sick Съжалявам, но ми стои неестествена и постъпва много грозно - мое мнение, което няма да защитавам с никакви доводи срещу него, само споделям!  Peace

Hug Kралице, тотално несъгласна. Поведението на Зейнеп може да бъде обяснено. Има си причини. И не знам кое е по-нетактично. Дали ,че Зейнеп  подслушала разговора, или, че Дж отвори приказка за Демет в най-подходящия момент. Когато К.  преживяваше сватбата и след тежкия разговор с майка си.
И ако оценим действията на всяка от момите по последиците, мисля, че Джемрето с лъжите и провокациите нанесе много голяма вреда на Зейнеп, отколкото Зейнеп, че се била провикнала, погледнала или подслушала. И между впрочем, можеш ли да ми посочиш конкретно каква вреда е нанесла Зейнеп на Джемре. Всичко си е едно заяждане на обидена и наранена жена.

# 27
Как какво, Фенче? Ами бори се момичето за физическото си оцеляване и все е в грешка. А и без никаква роднинска подкрепа и приятел за съвет, какво може да й се случи? Омъжи се за една утрепка, дето я натика още повече в калта! Има си хора с каквото и да се хванат, все не става! И в личен план- грешка след грешка!  Аз не питам защо не ти харесва, така че и ти не ме питай защо ми харесва! И все пак виждам едно човешко сърце пълно с разочарование от себе си и от околните, обидено на случайностите и закономерностите в живота! За мен такива хора се нуждаят от помощ на близък, такива герои се ми близки, с тях може да се работи и да има резултат! Не разбирам защо Дж- толкова обичана от майка и Кузей, е толкова депресивен образ? Всички около нея са навъсени, нали? Коментирайте развитието й де, ама без Кузей. До къде стигнахте?  newsm78

# 28
Роминка, благодаря за новата тема!  smile3525

Снощи гледах съвсем малко от епизода, но поведението на Зейнеп никак не ми хареса.  Peace Когато бяха у Кузей, когато Джемре отиде да говори с него за Демет, Зейнеп веднага да подслуша - дразнещо! Когато се натресе в дома на Кузей на следващия ден, влезе все едно си е в тях - Дразнещо! Когато телефона на Кузей звънна, тя надникна да види кой е, видя, че е Джемре и веднага нарочно се провикна - дразнещо! Даде обяснения на Джихан, на едно дете, супер демонстративно - дразнещо! Ейвалла на Кузей, че й каза да вземе яйцата и какво беше още там и да го замери по случая!  Sick Съжалявам, но ми стои неестествена и постъпва много грозно - мое мнение, което няма да защитавам с никакви доводи срещу него, само споделям!  Peace

Приятен остатък от деня!   Hug

А даваш ли си сметка защо от началото на сезона образът й беше опетнен и очернен? Защо приемаш това, което правеше Дж през първи сезон за нормално, а повторението му от Зейнеп във
втори за ненормално? Къде и защо има грешка и провокация? Е това ще се радвам да прочета...  bouquet

# 29
Честита ни нова тема!  Благодаря на Ромина!  bouquet
Дойде моментът Кузей окончателно да се определи към Джемре. С нея или без нея. Любима жена или приятелка от махалата.
Очаквам Дениз да оправдае появата си във филма. Като разбие ВНЛ-то.

Общи условия

Активация на акаунт