Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 570
  • 744
  •   1
Отговори
# 30

А даваш ли си сметка защо от началото на сезона образът й беше опетнен и очернен? Защо приемаш това, което правеше Дж през първи сезон за нормално, а повторението му от Зейнеп във
втори за ненормално? Къде и защо има грешка и провокация? Е това ще се радвам да прочета...  bouquet

Hug По-добре проклета Зейнеп, отколкото глупачката и наивничката от първия сезон.

# 31

А даваш ли си сметка защо от началото на сезона образът й беше опетнен и очернен? Защо приемаш това, което правеше Дж през първи сезон за нормално, а повторението му от Зейнеп във
втори за ненормално? Къде и защо има грешка и провокация? Е това ще се радвам да прочета...  bouquet

Hug По-добре проклета Зейнеп, отколкото глупачката и наивничката от първия сезон.

В този сериал разумът е дефицит за героите! Не може само със сърце да се живее, иска и акъл, нали? 

# 32
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
 newsm62  vikiyo яко

# 33
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Hug Може ли аз да отговоря като бивша фенка на Зейно.

Когато Зейно влезе във филма си казах: "Ето един свеж образ да разнообрази гадното ежедневие на Кузей" Много я харесвах и искрено исках да са заедно.
Джемре ме дразнеше на макс...усетила се тя кво става, ама късно е либе за китка.
Страшно се нервирах когато всячески се опитваше да осуети близостта им.
Това до последната серия на сезон 1-ви
Започна 2-ри сезон и с влизането си Зейно беше вече друга. Груба, подмолна, злобна...и тн.
В един момент образа й прие отражение като през криво огледало...нямаше и помен от сладураната от преди.
Е, заради това симпатиите ми се прехвърлиха върху Джемс. Изведнъж нейните грешки избледняха на фона на тези на Зейно.
Защо изколцатиха образа на Зейнеб...? Много интересен въпрос...еми може би двете бели птици искат да ни покажат на къде тръгват нещата. Може би самите сценаристки вече не вярват в Олмаза и ни прекарват плавно през ВНЛ-то
Мое мнение...не ангажирам никого с него. Peace

# 34
Зейнепки, всичко е финтове. Финалът е известен. Джемрето влиза в затвора за убийство. Зейнеп си е жива и здрава.
Айде, един поздрав за Вас!

# 35
Привет! Благодаря на Ромина за темата!   bouquet

Отново Зейнеп е обект на обстойно обсъждане. За незначителен, второстепенен образ, никак не е зле.

# 36

Е, заради това симпатиите ми се прехвърлиха върху Джемс. Изведнъж нейните грешки избледняха на фона на тези на Зейно.
Защо изколцатиха образа на Зейнеб...? Много интересен въпрос...еми може би двете бели птици искат да ни покажат на къде тръгват нещата. Може би самите сценаристки вече не вярват в Олмаза и ни прекарват плавно през ВНЛ-то
Мое мнение...не ангажирам никого с него. Peace[/b]
Интересно- кои грешки на Дж са допустими и обясними и кои не? Нали и двете го правят от добри чувства? Защо едната е оправдана, а другата- оплюта? Двете са един и същ образ, нопречупен през призмата на позитивното и негативното.
Какво трябваше да се случи с Кузей след повелята на Али- нов път и начало, или обратен завой в миналото, откъдето няма изход, както се вижда?

# 37
Привет! Благодаря на Ромина за темата!   bouquet

Отново Зейнеп е обект на обстойно обсъждане. За незначителен, второстепенен образ, никак не е зле.

HugБила подслушвала и се била провикнала. Joy Joy Joy

# 38
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Мое мнение...не ангажирам никого с него. Peace[/b]
Интересно- кои грешки на Дж са допустими и обясними и кои не? Нали и двете го правят от добри чувства? Защо едната е оправдана, а другата- оплюта? Двете са един и същ образ, нопречупен през призмата на позитивното и негативното.
Какво трябваше да се случи с Кузей след повелята на Али- нов път и начало, или обратен завой в миналото, откъдето няма изход, както се вижда?

Негатива се определя от това, че чувствата на Зейно не са споделени.
А, при Джемс не е така.
Като Зейно обича Кузей, що не го пусне да пасе...нали това е любовта, да се радваш  другия да бъде щастлив.
Сега ще кажете, че Кузей не иска Джемре...еми иска, не иска обича я...ясно е къде е щастието за него.
Абе филм да става...накрая ще видиме какво ще стане. Peace

# 39

Hug На мен ми беше забавно и се посмях. Знае колко е пилешки акъла на Джемрето и открито си се драчи с нея.

Някой разбра ли дали Сами и Айнур изконсумираха брака? Много ми е любопитно. Така, както представиха нещата излиза, че все още не са.

# 40
Hug Аз, лично никак не вярвам на уговорките, които се правят. Първият сезон Зейнеп  била симпатична, вторият - не. Поне сред пишещите в темата, не съм усетила такова развитие. Който си плюеше Зейнеп тогава, го прави и сега. Така, че каквото и да направи Зейнеп ще си я плюят. Причината за това е друга. Нервност,че не пада Олмаза. 65 серии. И Зейнеп става боксова круша като обира недоволството на потребителите. Без да носи никаква вина за това.

# 41

Hug На мен ми беше забавно и се посмях. Знае колко е пилешки акъла на Джемрето и открито си се драчи с нея.

Разбира се, че целта е да направи Джемре жалка и глупава. Такава, каквато Джемре я правеше през първия сезон.

# 42
 Hug Лагуни, прочете ли превода на разговора в пекарната?

# 43
Като Зейно обича Кузей, що не го пусне да пасе...нали това е любовта, да се радваш  другия да бъде щастлив.

Само като смениш Зейнеп с Дж и пак ще стигнеш до същия въпрос!
И как да не са един персонаж с две лица тогава! Ин и ян, черно и бяло...

# 44
Hug Лагуни, прочете ли превода на разговора в пекарната?

Hug Да. Благодаря ти за превода!   bouquet  Джемрето не вярва на Кузей. Не вдява, че той е напълно сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт