Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Тук някъде.....
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.
И в случай, че някой се чуди - на живо Къванч е още по-прекрасен.  Heart Eyes

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?

Онова, което споделих миналата година, бяха впечатления на мои приятелки, да!  Peace Вече си имам мои лични, и не става дума за една и също посещение.
Понеже ставаше дума за Ойку, на живо наистина е невероятно малка, слабичка като вейка - едва ли е повече от 150 см. Красавица, поне за мен. Очите й заемат 90% от лицето  Mr. Green Изобщо не ми направи впечатление на намусена, говори перфектен английски.

Ех София, не успя ли да откъртиш малко инфо за сюжета за нас????????? Rolling Eyes Blush

Не, бодигардът му е страховит  Mr. Green Четирикрилен гардероб направо. Но преживяването си заслужаваше.
Дафне, вярвай на каквото искаш, хич не ми дреме.  hahaha

# 586
То ако е за въпрос и ние известна група на "мамите" видехме Киво на крайбрежната в Истанбул. Караше си зеленото мазерати зад нашето такси.
Ама кво да кажа...не съм го пипала. За тва не сме се хвалили. Whistling

Верно ли ? И не слезе от таксито ли ? Това аз задръстване щях да направя ! Crazy
Да ти кажа мац, страх ни беше. С нас беше една кукувица детоп ако й бяхме казали навреме щеше да слезе от движение и да се метне на капака на колата. Издраскването на боята на колата щеше да е най-малкия проблем.  Crazy
Та се въздържахме първоначално и после като той се отклони й казахме...и познай от три пъти ква суматоха настана..."къде, къде..." само дет не рипна от прозореца. ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 587
  • Варна
Лека нощ на вси4ки Heart Eyes

# 588
Еее, аз без него не мога да се доближа до Истанбул  Laughing Той самаа от Измир до там не ме пуска, щот знае, че веднага приставам на Къванч  Laughing

С мен ще те пусне ли ? Аз поемам отговорност - ще обещая тържествено, че само аз ще му пристана ! Mr. Green

# 589
Чета, чета предните страници и се чудя, чудя...Имало ли секс със Зузка, или - не. Та то по-лошо, ако е имало, представяте ли си какъв е бил, щом един мъж дори и не помисли да повтори Joy Joy Joy

# 590
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еее, аз без него не мога да се доближа до Истанбул  Laughing Той самаа от Измир до там не ме пуска, щот знае, че веднага приставам на Къванч  Laughing

С мен ще те пусне ли ? Аз поемам отговорност - ще обещая тържествено, че само аз ще му пристана ! Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 591
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чета, чета предните страници и се чудя, чудя...Имало ли секс със Зузка, или - не. Та то по-лошо, ако е имало, представяте ли си какъв е бил, щом един мъж дори и не помисли да повтори Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 592
...и какво ще му кажеш в задръстването...Да преосмисли участието си в Кузей Гюней ли?

Аз какво ще му кажа, не е твоя работа, добрутро !  Peace
Ей, сега ще взема да споделя с всички ! hahaha

Хубаво де , пожелавам ти шанс да му кажеш това дет си решила да не споделяш с всички.. hahaha hahaha hahaha hahaha , пък после , ако речеш може само за реакцията му да споделиш от чутото  Joy Joy Joy Joy Joy

# 593
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Току-що изгледах преведената половина от епизода. Много сладък Къванч! Колко внимателен беше към майка си, опитваше се да я развесели, комплименти й правеше, шегуваше се с нея само и само да я успокои. И двамата й сина се държаха много загрижено , много приятно за гледане такова отношение. Много сладко се държа Кузей и с хлапето.
Обаче най-много се изкефих на следното изречение:
- Откъде ще знае този човек (Сами бей) за Деня на Св. Валентин!  

# 594
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.
И в случай, че някой се чуди - на живо Къванч е още по-прекрасен.  Heart Eyes

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?

Онова, което споделих миналата година, бяха впечатления на мои приятелки, да!  Peace Вече си имам мои лични, и не става дума за една и също посещение.
Понеже ставаше дума за Ойку, на живо наистина е невероятно малка, слабичка като вейка - едва ли е повече от 150 см. Красавица, поне за мен. Очите й заемат 90% от лицето  Mr. Green Изобщо не ми направи впечатление на намусена, говори перфектен английски.

Ех София, не успя ли да откъртиш малко инфо за сюжета за нас????????? Rolling Eyes Blush

Не, бодигардът му е страховит  Mr. Green Четирикрилен гардероб направо. Но преживяването си заслужаваше.
Дафне, вярвай на каквото искаш, хич не ми дреме.  hahaha
Знам, че не ти дреме, само исках да знаеш, че не се връзвам.

# 595
Зизу, спомняш ли си, като бяхме в Азиатската част и майка Нериман каза , че къщата на Къванч е някъде тук и нашата мацка "Къде, Къде". И ние се оглеждаме с мисълта "Коя е тази луда" и гледаме нашето  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 596

hahaha

# 597

Ааа, той към такива дружки е много дашен  Mr. Green Той така или иначе, Къванч не обича руси, та нямам много шансове  Laughing Ти ако си по-друга боя, имаш повече шанс  Peace

Софи, аз само на снимки вярвам, от тези, автентичните, иначе имам цяла група народ дето твърди, че се е омешвал с екипа. Нищо лично!  Peace

# 598
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy наистина!

# 599

Joy Joy Joy Joy Joy наистина!

ки ки ки ки.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това беше готино!

Общи условия

Активация на акаунт