Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 600

Лека нощ и от мен ! Хубави сънища !  Hug

# 601
лека и пандена нощ  Wink

# 602
Ох, не мога да се въздържа ! Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 603

Скрит текст:

Joy Joy Joy hahaha

# 604
# 605
Чета, чета предните страници и се чудя, чудя...Имало ли секс със Зузка, или - не. Та то по-лошо, ако е имало, представяте ли си какъв е бил, щом един мъж дори и не помисли да повтори Joy Joy Joy
Ми нямаше как да повтори, щото тройка трябваше да правят ! Джемре трайно се настани помежду им ! Joy Joy Joy
Пък това вече, е твърде авангардно, дори и за такъв модерен филм ! Mr. Green

# 606

Скрит текст:

Joy Joy Joy
Лека и синеока и от мен! Hug
Абе той ако искаше, никой нямаше да му попречи...хайде сега оправдания hahaha

# 607
Добро утро, тва другото панде ще да е Кузейчо...

# 608
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Скрит текст:

Joy Joy Joy hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Лека на све дет си легат  Hug

# 609
Чета, чета предните страници и се чудя, чудя...Имало ли секс със Зузка, или - не. Та то по-лошо, ако е имало, представяте ли си какъв е бил, щом един мъж дори и не помисли да повтори Joy Joy Joy
Ми нямаше как да повтори, щото тройка трябваше да правят ! Джемре трайно се настани помежду им ! Joy Joy Joy
Да бе, да! Що ли да не беше вярно... Laughing

# 610

Души, на това му се вика сандвич  Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.
И в случай, че някой се чуди - на живо Къванч е още по-прекрасен.  Heart Eyes

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?

Онова, което споделих миналата година, бяха впечатления на мои приятелки, да!  Peace Вече си имам мои лични, и не става дума за една и също посещение.
Понеже ставаше дума за Ойку, на живо наистина е невероятно малка, слабичка като вейка - едва ли е повече от 150 см. Красавица, поне за мен. Очите й заемат 90% от лицето  Mr. Green Изобщо не ми направи впечатление на намусена, говори перфектен английски.

Ех София, не успя ли да откъртиш малко инфо за сюжета за нас????????? Rolling Eyes Blush

Не, бодигардът му е страховит  Mr. Green Четирикрилен гардероб направо. Но преживяването си заслужаваше.
Дафне, вярвай на каквото искаш, хич не ми дреме.  hahaha

# 612
Добро утро, тва другото панде ще да е Кузейчо...

Сладки са  Heart Eyes

# 613

Души, на това му се вика сандвич  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Ми явно наш левент не обича сандвичи ! hahaha

# 614
Сексът за една нощ държи влага  до 3 години. И затова няма продължение.

Общи условия

Активация на акаунт