Отговори
# 390
здравейте момичета   bouquet

@Daniella@,пътуването ще мине мигновено само ти да се чувстваш добре  Hug

CurlyD,честито ти пишле  Hug всичко ще е наред щом бебо е добре.

mimi_9,подкрепям мнението ти напълно  Peace

Kikito86,честито страхотно чувство е аз вече 3-4 пъти си го усещам  Crazy дано ти потвърди за девойката  Praynig и аз съм много ранобудна най-късно в 6:30ч. съм на крак ,а преди да забременея спях всеки ден до към 11ч.  hahaha ама какво да се прави дребчо не е мързелив като майка си

момичета забравих да ви се оплача,че най-любимото ми занимание обикаляне в магазини вече остава в историята.  Crossing Arms става ми лошо сигурно нещо от застоялия въздух (уж навсякъде е с климатици ) вчера за една бройка не припаднах в магазина избягах навън на въздух и се оправих,това вече не знам за кой път ми се случва  newsm78

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 09:05 от dddidka

# 391
  • Gone with the wind
Веселоф, сега видях за парацетамола - да, можеш да пиеш.

# 392
  • Пловдив
Мен глад не ме гони въобще и апетит нямам, но ако през два часа не сложа нещичко в устата и ми става лошо.  Рискувах с доматките - вече може да се намерят и "непластмасови", е не са като онези сладките слънчевите, но като ги няма и тези стават. Правете си чудни салатки със сиренце...
Направо ви се чудя и мая с тия шофьорлъци и огромни разстояния, които преминавате. На мен ми става зле.... извод едно с едно няма еднакво на тоя свят  Grinning

# 393
добро утро на всички,пожелавам на вас и на мен и този ден да бъде така вълнуващ както предходните  bouquet  bouquet

# 394
Добро утро!

Нашият празник вчера мина страхотно!
Пробвахме един клуб, в който никога не сме били до сега, имаше изгоден ваучер в офертите. Двама аниматори направиха страхотен купон за децата, много се забавляваха малките и аз съм много доволна, защото това се оказа най-качествения празник от всички до сега.

Единствения неприятен момент беше в разговорите с майките, точно както и тук в темата тръгна една негативна вълна, така и снощи на нашия празник започнаха да се споделят страховити истории. Оказа се,че едната мама е била бремеменна до скоро, и то точно в същия срок като мен, но е загубила бебето, разстрои се, започна да споделя, после друга бременна се обади,че е чакала близнаци,но е загубила едното, детайлни описания на процедурата и т.н. много тежко ми стана, не искам да слушам такива разговори,но и не успях да отклоня темата. От друга страна си викам, като имаш до теб една плачеща и страдаща мама, ще слушаш, жената има нужда от успокоение, може би не е намерила никой до сега, пред който да си поплаче и не е важно,че на мен сега не ми се слуша или че преживявам отново собствените си страхове от преди 2-3 седмици.
Но с изключение на това, празникът беше 6  Simple Smile

По отношение на себе си нямам нищо ново за споделяне, гаденето ми продължава,вчера беше страшно, сега като че ли е по-добре и използвах да закуся обилно.

За корема искам да ви кажа, сигурно ще паднете от смях, но вчера пак ми беше хлътнал, явно като няколко дена съм била със силно гадене и съм гладувала, се прибира. Бях облечена с онази плетената ми рокля,която е по тялото и въобще грам корем не ми личеше, майките само "Ох, ах, ама нищо не ти личи!" и аз се връткам пред огледалото и си викам "Баси, точно днеска ли така ми се сви, верно нищо не личи".

# 395
 Добро утро дами, пак сте изписали половин тема докато блея  Hug Mr. Green
Вчера се зааписах на ЖК, с 2 кг съм отгоре. Днес съм на БХС и се надявам дребчо да се покаже какво е че ми е дерт Mr. Green Моля за едни стиснати палци че малко ми е напрегнато. После ще мина на отчет. Лек ден   bouquet

# 396
hixxy айде стискаме ,всичко ще е ок,не се притеснявай  bouquet

# 397
Добро утро и от мен  bouquet
Амели и аз така преди две седмици на Боби на Рд, обеснявам аз преди това какъв голям корем вече имам и си личи, и идват гостите и викат, абе къде ти е корема hahaha
Важно е децата да са се изкефили макс на тържеството, все пак за това сте там, а за съжаление има и болка и моменти, които понякога не могат да се избегнат.
Кърли честито сини гащи  Hug А тези проблеми с някакви лекарства и лежане не може ли да се оправят?
Веселоф няма проблеми, може да пиеш.
Аз като  Шамс докто започна да пиша и забравям за какво е било  Joy
Снощи окончателно реших да сменям личната на малкия, толкова много се ядосах цяла нощ не съм спала, хем заради нея, че ме ядоса, хем той беше с 39.4-39.8 температура, и нали е при бабини си те 10 пъти са по шашнати, което е разбираемо, и не съм мигнала. Сега пак беше с 38 Т и ако днес поддържа и качва над 39 утре с пет тона маски, ако трябва и ще отида при лекарката му и ще я направя разногледа, ама дано не сес тига до там.
Айде хубав ден от мен, то днес ми е деня, които ми е мартенския, аз си го знам, че когато си роден, а аз съм на 13-ти, а и това ми е любимото число по-принцип, та да видим как  ще е  Mr. Green

П.С. hixxy стискам палчета, всичко ще е окс с дребчо  bouquet

# 398
Хоп и аз да се запиша с първото  Sick Целия квартал около офиса смърди на риба, излязох на терасата да метна ключ на колежката и директно в другата стая. Колежките се попикават от смях с мен, че най-накрая се отчетох, каква е тази безсимптомна бременност от мен иначе  hahaha

_Ninka
, дано да се оправи малкия и да не стигате пак до лекарката  Praynig

hixxy, всичко ще е наред. Ще те чакаме да се похвалиш после  Hug

Amelly , сигурна съм че майките имат нужда да споделят и не го правят с лошо.Сред приятелките ми аз съм първата бременна и сега аз ги плаша със странни факти около бременността  hahaha Вчера изнесох урок на една приятелка относно какво са това контракции и как така може да ги имаш преди 9 месец.

ku4o, и аз станах гордо селянче-софиянче Simple Smile Взимаме най-доброто от двата свята - удобствата на София и спокойствието на селцето. При мен има и бонус - гледка към планина срещу прозорците ми. Живяла съм във Враца и много ми липсваше подобна гледка.

Много се радвам за тези, които почнаха да усещат малките. Нямам търпение и аз да го изпитам  Hug

# 399
Добро утро на всички!
И аз да се се включа към Плвенската група. Превенчанка съм, но съм се вписала от София, защото живея от 10г. тук. Много рядко се прибирам, за съжаление.

В понеделник бях на БХС, на ехограф всичко беше добре, утре ще е готов резултата. Другият месец ще знаем вече пола, нямам търпение.

Лек и успешен ден!  bouquet

# 400
Привееет Simple Smile
минавам само да ви се похваля Simple Smile че с бебчо всичко е наред, сутринта докато спеше хубаво го огледахме, всичко му е наред, чухме сърчицето. Хубавото е, че си отговаря на седмиците, защото съм с удължен цикъл и мислех, че сме назад- да ама не Wink
След това обаче дойде и ред на кръвчицата, но я преживях Wink
Сега остава да си чакам кротко резултатите ...
п.п. Незнам колко е рано, дори аз се учудих, но видяхме  нашия мъж в цялата си прелест  stork-boy
Доки каза, че е рано, ноооо  добре се разбра, че ще купувам сини гащи Wink
Ами това е за сега от мен  Hug
Чаоо и приятен ден Wink

# 401
  • София
Добро утро мамита Simple Smile
Слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet
Pukanka_ честити ти сини гащи  Hug

# 402
Здравейте сладки коремчета   bouquet
Честито на тези видя ли пола на бебетата си  Hug
Кърли  Hug за сините гащи
Аз от вчера усещам моето бебче доста разбираемо, знам че е рано, но няколко мами ми казаха че  вторите бебета винаги се усещат по-рано  Hug Hug Hug
Радвам се и за всички момичета усетили и те своите бебоци!

new leaf какво да ти кажа мила и аз съм така имах затишие няколко дни и от вчера пак екстра  Mr. Green
Лек и усмихнат ден от мен   bouquet
Пуканка честити сини гащи  Hug

# 403

п.п. Незнам колко е рано, дори аз се учудих, но видяхме  нашия мъж в цялата си прелест  stork-boy

Ами честит ти нов мъж  Grinning
Аз миналата седмица четох в един сайт, че при навършени 13 седмици се вижда ясно изразен пенис и не може да се сбърка. Май за момиченцата е по-несигурно, защото ако по някаква причина не се види пенис, ще се чудиш има ли,няма ли  Laughing

Сега ти погледнах линийката че още нямаш навършени 13 г.с. Аз си мисля,че всички са с моя срок  ooooh!

# 404
Lulu25  и аз незнам точно за болничните,ама почерпка и с какво да го почерпя.....

Общи условия

Активация на акаунт